Анкета за хардкор
Re: Анкета за хардкор
Мините до 21 беше едно от най-привлекателните неща на спийд/хардкор вселената 
Всичко зависи от броя активни играчи. Ако този брой е относително малък и искате и мини 21 за да има ресурс за крадене ще се наложи ускоряване на добива. Което от своя страна ще улесни играчите. Отделно някои ще си направят до 10-то ниво максимум и ще започнат да паразитират. И понеже няма да има вложение в по-високи нива мини то паразитите по-лесно ще могат да крадат от акаунти с мини 21 ниво. Когато имате предложения помислете повече преди да го заявите.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Направете играта по-атрактивна бре,явно промените които правите не я правят по-атрактивна,измислете го вие как,не за друго а защото няма смисъл ние играчите да предлагаме каквото и да е,защото всяко предложение,среща пълно отрицание от страна на админите,с риска да бъда оплют ще предложа да направите две противоположни вселени-2 с големите мини и коеф по статистически точки,а хардкор по ресурсни,мама му стара толкова ли е трудно?Какво ви коства това?Пуснете такъв рунд да видим какво ще се получи,дали ще има положителна или отрицателна реакция не знам,дали ще има повече хора не знам(мисля че да),но какво пречи да опитате,егаси!!! Като се спомене за коеф по ресурсни подивявате и почвате неистово отрицание,не разбирам защо?!Дайте ни шанс за една "небалансирана" вселена,поне един път.
Ако може пак да се направи рунд със смяна на съюзите постоянно .
т.е като рунд 20
т.е като рунд 20
- charovna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
- Контакти:
m0rtaL, само по ресурсни, ок, но бойните точки се вадят от статистическите, тоест в класацията ще участват само ресурсните точки, иначе няма вариант 
Айде деcharovna написа:m0rtaL, само по ресурсни, ок, но бойните точки се вадят от статистическите, тоест в класацията ще участват само ресурсните точки, иначе няма вариант
Напълно съм съгласен!!!!!RoYaL написа:Айде деcharovna написа:m0rtaL, само по ресурсни, ок, но бойните точки се вадят от статистическите, тоест в класацията ще участват само ресурсните точки, иначе няма вариант
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
с двете ръце "за"charovna написа:m0rtaL, само по ресурсни, ок, но бойните точки се вадят от статистическите, тоест в класацията ще участват само ресурсните точки, иначе няма вариант
- Maverick
- Редник (Private)
- Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
- Контакти:
Дискусията за бойните и ресурсни точки вече става банална. Според мен един играч за да има основание да иска коефициент по ресурсни точки, а не по статистически трябва да е играл така, че да има колкото ресурсни, толкова и бойни - това е доста трудно за изпълнение и е нестраведливо да имаш 200к ресурсни и толкова бойни и да светнеш на големите. Иначе тези, които стоят в обхвата 20к - 50к ресурсни точки и бият рибките (извинявам се за израза) и правят само кръстове без друго развитие нямат причина да искат коефициента да е по ресурсни.