Какво трябва да значи това ?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
Контакти:

Re: Какво трябва да значи това ?

Мнение от bold »

Много си се превъзбудил момче, вземи се успокой малко да не те пипне някой вирус, че след това преинстал трябва.
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
lajeca
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 28, 2007 11:09 am
Контакти:

Мнение от lajeca »

Проблема е , че наистина знам как стоят нещата - но както и да е - останете си със здраве и ако някой се е почувствал обиден да ме извинява - нищо лично . Успех занапред !
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

lajeca написа:Проблема е , че наистина знам как стоят нещата - но както и да е - останете си със здраве и ако някой се е почувствал обиден да ме извинява - нищо лично . Успех занапред !
Наистина е крайно време да спрат драмите, защото не мисля, че е станало нещо фатално. В крайна сметка акаунта беше наказан само за няколко часа. Ето това беше "предупреждението" за смяната на собствениците на акаунта:
slackware
2011-05-17 22:14:15 Докладвай

Аз взех ацц-то - писал съм на
обратна врузка да ми прехвърлите
малко нанки от 2-ра да сменя името
- писах за 100 но ако може
прехвърлете ми 200

Отговори Изтриване

Само че, когато виждам това в играта, аз не виждам нищо друго, освен името на акаунта и в момента, в който се опитах да видя същия този акаунт в контролния панел или базата, повече нищо не можах да намеря, защото името му беше сменено. Не е ясно на баба Ванга ли да се правя, на щерка и ли, за да знам от кого е взет. Мислех, че същия този акаунт е поет от съвсем друг играч, но за мен важното е, че все пак чорапчето се разплете :)
Айде, със здраве и да взема да предупредя двамата спамещи да понамалят темпото, че ще се изморят и няма да имат сила да копат....
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”