ЛАГ
- charovna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
- Контакти:
Значи обяснявам пак: Проблема е в международния трафик на нет доставчиците. Нямам информация кои от тях го имат този проблем и кои- не.MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Mar 31 2010, 08:55) Бе аз не съм на БТК ама не мога да мръдна от преглед.... :D
Сървърите на играта се намират в Германия и затова се налага да ползвате международен трафик. Нямате проблеми с други сайтове, включително и форума, защото те се хостват в България. Не знам как по друг начин да го обясня.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
и все пак бях правDan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Mar 31 2010, 01:24) В други сайтове мога ама точно в бф-то не мога и е от моят доставич браво беее велик си![]()
MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Mar 31 2010, 11:55) Бе аз не съм на БТК ама не мога да мръдна от преглед.... :D
много доставчици са хоствани от бтк така че когато бтк няма нямаш и ти аз така си го обеснявам
обичам женичките обичам ги всичкитее
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
charovna написа:Цитат(charovna @ Mar 31 2010, 09:58) Значи обяснявам пак: Проблема е в международния трафик на нет доставчиците. Нямам информация кои от тях го имат този проблем и кои- не.
Сървърите на играта се намират в Германия и затова се налага да ползвате международен трафик. Нямате проблеми с други сайтове, включително и форума, защото те се хостват в България. Не знам как по друг начин да го обясня.
аз мисля че с моя Forthnet нямам проблеми ама нз лягам да си доспя да доизтрезнея и после ще ви кажа със сигурност
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Глей го па тоо хората проблеми с нета и бф-то имат той с махмурлука ...всеки с проблемите си :DTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 31 2010, 09:09) аз мисля че с моя Forthnet нямам проблеми ама нз лягам да си доспя да доизтрезнея и после ще ви кажа със сигурност
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Еми ще направим последен рунд във вашите игри и като ви е германски сървъра, ще преминем ние на английски в огейма и нещата ще станат на 6.federaciq написа:Цитат(federaciq @ Mar 31 2010, 08:59) и все пак бях прав
много доставчици са хоствани от бтк така че когато бтк няма нямаш и ти аз така си го обеснявам
Половината играчи съм сигурен, че ползват бтк или друг интернет, който им лагва... не мислите ли, че вие трябва да предприемете нещо, а не ние да местим нета ?
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
- charovna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
- Контакти:
Какво трябва да направим ние според вас, че провайдърите ви са скапани и не могат да си поддържат международния трафик нормален? Да си нарамим сървърите и да ги върнем обратно в Бг?Taison написа:Цитат(Taison @ Mar 31 2010, 13:02) Еми ще направим последен рунд във вашите игри и като ви е германски сървъра, ще преминем ние на английски в огейма и нещата ще станат на 6.
Половината играчи съм сигурен, че ползват бтк или друг интернет, който им лагва... не мислите ли, че вие трябва да предприемете нещо, а не ние да местим нета ?
Последна промяна от charovna на ср мар 31, 2010 1:31 pm, променено общо 1 път.
Да. Играя от няколко години огейм, който също е с международен трафик, но за 4 години да ми е правила проблем играта няколко пати... 3-4 максимум.charovna написа:Цитат(charovna @ Mar 31 2010, 13:26) Какво трябва да направим ние според вас, че провайдърите ви са скапани и не могат да си поддържат международния трафик нормален? Да си нарамим сървърите и да ги върнем обратно в Бг?
Всичко е на психологическа основа...
Благодарим за отношението. Предоставям ви информация с работното време, адресите и телефоните на провайдъра ми, където можете лично или чрез телефонна връзка да им съобщите, че са "скапани" и също толкова учтиво да ги помолите да поддържат международния трафик нормален.charovna написа:Цитат(charovna @ Mar 31 2010, 15:26) Какво трябва да направим ние според вас, че провайдърите ви са скапани и не могат да си поддържат международния трафик нормален? Да си нарамим сървърите и да ги върнем обратно в Бг?
Бургас,
М.Рудник бл.99 вход 3, ет.1
телефон: 056 / 85-55-10
пл.Тройката №4
телефон: 056 / 84-04-09
ж.к Славейков сп. зала Младост
телефон: 056 / 88-71-24
Работно Време : 9:00 - 18:00
Събота: 9.00ч. - 13.00ч.
почивен ден - неделя
Дежурни телефони от 07.00ч. до 01.00ч.
056/916 555
056/917 555
Последна промяна от RoYaL на ср мар 31, 2010 1:48 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.