НЕ СЪМ МУЛТИ!!

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
AaaareS
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 03, 2007 11:17 pm
Контакти:

Мнение от AaaareS »

Нека приемем че причината за наказанието ни е тази нова таблица Бейбиситинг

"За бейбиситинг се счита влизане в чужд акаунт от лице, притежаващо свой акаунт в Булфлийт или лице, което няма такъв, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP, сесия и текуща информация от браузъра (чието записване не противоречи на изискванията на закона) подлежат на записване. Съгласно тези правила бейбиситингът се забранява и се наказва по следния начин: "

Мога ли да попитам по коя точка съм наказан?

2.1. При първо нарушение, акаунтите и на наглеждания, и на наглеждащия се блокират за срок от 72 часа без позволени атаки към тях. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение.

2.2. При второ нарушение акаунтите на наглеждания и на наглеждащия се наказват за срок от 5 дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към тях. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.

2.3. При трето нарушение за наглеждане акаунтите на наглеждания и на наглеждащия се блокират перманентно с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към тях.

Или има и други? Защото в акаунт-а ми пише че съм наказан до 22.01.2011г.!!

И ПАК ЩЕ ПОПИТАМ, ЗАЩО СЪМ НАКАЗАН ЗА 10 МЕСЕЦА?!?
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Не мога да разбера играчи, които хем цитират правила,хем се правят че не ги знаят. Някакъв театър ли се разиграва,мислят всички наоколо за абдали ли или нещо друго ?
AaaareS и Ивазия имате игра както от едно IP така и от един компютър. Повтарям - от един компютър. Нито имате уведомление за такава игра,нито разрешение за нея. На обратна връзка е отговорено няколко пъти и подробно с доказателства от администратор. Всякакви други циркове тук са излишни. Сега се върнате отново на страницата на правилата и четете внимателно - може да се сетите какво е нарушението. Акаунтите ви са блокирани до края на рунда -с рестарта те се зануляват и тази дата 22.01.2011г. естествено
изчезва. Да не говорим че сте наказани в момента на полети помежду си Обясненията тук са излишни - ще изчакате администратор на обратна връзка.
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

dios написа:QUOTE (dios @ Mar 29 2010, 13:57) Не мога да разбера играчи, които хем цитират правила,хем се правят че не ги знаят. Някакъв театър ли се разиграва,мислят всички наоколо за абдали ли или нещо друго ?
AaaareS и Ивазия имате игра както от едно IP така и от един компютър. Повтарям - от един компютър. Нито имате уведомление за такава игра,нито разрешение за нея. На обратна връзка е отговорено няколко пъти и подробно с доказателства от администратор. Всякакви други циркове тук са излишни. Сега се върнате отново на страницата на правилата и четете внимателно - може да се сетите какво е нарушението. Акаунтите ви са блокирани до края на рунда -с рестарта те се зануляват и тази дата 22.01.2011г. естествено
изчезва. Да не говорим че сте наказани в момента на полети помежду си Обясненията тук са излишни - ще изчакате администратор на обратна връзка.
И как да си видя съобщенията на обратна връзка като ми е забранено с наказание? Моля ако има някакъв начин коийто не ми е известен моля споделете го с мен. Да в момента въждам че имам 16 нови съобщения но където и да натисна ми изписва "Наказан до 2011.01.11"
Последна промяна от AaaareS на пон мар 29, 2010 12:25 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ще получиш отговор на пощата,която си посочил при писмото си на обратна връзка. В играта всичко ти е блокирано,там няма смисъл да гледаш.
Моля останалите капацитети да не спамят повече в темата,за да не се наложи да взимам крайни мерки.
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

Благодаря за пояснението, наистина не се бях сетил да си проверя пощата но за съжаление нямам писма касаещи настоящото положение!
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

AaaareS написа:Цитат(AaaareS @ Mar 29 2010, 07:38) Искам обяснение защо аз "AaaareS" и моят съсед "Invaziq" ОТНОВО сме наказани!! Ние сме двама СЪВСЕМ различни хора!! Какво искате да ви представим? Ксеро копия на платежните ни бележки за интерне, снимки, лични карти, кръщелни?? Забранено ли е като дойде до вкъщ или аз като му отида на гости да му седна на пц-то и да си проверя флотата?? За какво нарушение на правилата се счита това: Ползване на чужд компютър? Забранено е да си каниш гости които еграят булфлийт и евентуално могат да седнат на компа ти и да си влязат в булфа? или като има някои у дома да си изключвам компа и да скривам сички кабели а?? Добра идея ли е?? Или най-добре като планирам да си каня гости ще ви пища в съппорт-а да слагате наказания на цялата вселена и по този начин никой няма да може да си проверява ацц-то от моя комп?? ИСКАМ ОБЯСНЕНИЕ!!!!!!
били са ти виновни че ти не си прочел
ето комшията миидва на гости с лаптопа и двамата играехме тогава
пишесе на ОВ ,казваш колко време горе долу ще ти е на гости и можете да ползвате 1 IP ао се съгласят а в повечето случаи няма пробле
всички сме хора и трябва да се уважаваме
ти сега палиш веднага
сам си си виновен на себеси се сърди

Два дни през модератор. Няма никакъв смисъл от спам тук.
dios
Последна промяна от viktoria_ на пон мар 29, 2010 3:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Както казва колегата цирковете тук са абсолютно излишни. На съпорта тази нощ съм отговорила подробно и с доказателства на другия ти акаунт Инвазия, или както твърдиш ти на приятеля ти...
Това за мен е абсолютно без значение. Дори и да има втори човек, вашия случай е чист пример за непряк мултиакаунтинг:
http://help.xs-software.com/game/browse ... /game.html

Темата тук приключи, а мисля че и на съпорта също....
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”