10% По - евтина защита
5% По - евтини проучвания
Няма да има специален кораб,а защитa която да влиза в битка и с пиратски полети.
п.п - Името на расата липсва
мне, аз говоря за нещо от рода на 100тина хиляди ресурс, пък и не съм го обмислял - спонтанна идея.Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Mar 16 2010, 23:50) Безмислено... смятам аз... дай да го пуснем със мах складове мах ресурс и да се развива... ;d ;d ;d и после който го настигне да се бия ха ;d ;d
dios написа:QUOTE (dios @ Mar 16 2010, 23:28) Раса : Нибиру.
Гиганти от тайнствена планета..Поради липсата на телепатични способности,ползват новаторски начини за мъчения, за да крадат нови технологии.Първоначално
смятани да строители,но после се оказва че са войнствена и подмолна раса.Гей ориентирани,затова не взимат за пленници жени. Размножават се ин витро.
Общи спецификации:
20 % по-голям добив на газ
10 % по-евтини сгради
5 % по-евтини проучвания
10% повече енергия от сателити.
Ползват задушливи органични газове за гориво, затова и корабите им са по-бавни./ Основна храна - виолетово подобие на смилянски боб/ Благодарение на напредналата си техника, са конструирали кораб,наречен САР Представлява диск с крила и се придвижва със скоростта на боен кораб. Предимството му е, че притежава огромни складове в които чрез магнитно-резонансна технология / включваща модулирано шаманско пеене от времето на шумерите/ се събират ресурси от проведена битка и претърсва за засекретени корабостроителници. По този начин съчетават техниките на боен и рециклиращ кораб.
САР
Предназначение: Бойно- рециклиращ флот
Изисквания:
Корабостроителница (ниво 7)
Свръхскорост (ниво 5)
Йонни техники (ниво 3)
Показатели
Товар: 10 000
Сила: 4000
Структура: 41 000
Скорост: 11 000
Разход: 400
Цена: 30 000 метал, 10 000 кристали 1000 газ
Оръжие: Лазер
Броня: Тежка
Подобрение във Фабрика: 10% на ниво
Благодарение на лазерните технологии / измъкнати с помощта на мъчения, от възрастен очилат
екземпляр от мъжки пол и земен произход / всеки САР има 0.1 % шанс да унищожи строящите се в
засекретените корабостроителници кораби. Максимален шанс 50%.