[CCCP] lamer4e vs [$ãMåŧJI™©®] sWeeX

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 2.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мила моя Чаровна, отговора на въпроса е прост. Може би и затова не можеш да стигнеш до него :) Не му мисли много. Причините да минаваме двама са две :
1. Да мога да си обера целия рец.
2. Да бъде занулен напълно.
И за да изпреваря въпроса ви по т. 1, отговарям веднага - Като му летях снощи, беше с 550 кръста. Помисли колко флот му остава след 12 рунда, колко е рециклажа. Затова бях предпочел да го ударя на 9 рунда, като пусна остатъка на Геро. Така щеше да бъде занулен нацяло. Щях да дам на Геро бойни точки и рециклаж, които сам си е спечелил и щях да си събера всичко мое. Това идва от факта, че както си забелязала - сам съм в съюз и не разчитам на никой за помощ. Това е, за което питате :) Надявам се, да съм бил ясен и да съм ви отговорил на въпроса :) Ако все пак не съм успял, ще го обясня отново, но на ЛС :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Jan 28 2010, 21:48) Мила моя Чаровна, отговора на въпроса е прост. Може би и затова не можеш да стигнеш до него :) Не му мисли много. Причините да минаваме двама са две :
И за да изпреваря въпроса ви по т. 1, отговарям веднага - Като му летях снощи, беше с 550 кръста. Помисли колко флот му остава след 12 рунда, колко е рециклажа. Затова бях предпочел да го ударя на 9 рунда, като пусна остатъка на Геро. Така щеше да бъде занулен нацяло. Щях да дам на Геро бойни точки и рециклаж, които сам си е спечелил и щях да си събера всичко мое. Това идва от факта, че както си забелязала - сам съм в съюз и не разчитам на никой за помощ. Това е, за което питате :) Надявам се, да съм бил ясен и да съм ви отговорил на въпроса :) Ако все пак не съм успял, ще го обясня отново, но на ЛС :)
гадно е така сам в саюз ....
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
datisevrushta
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 3:54 pm
Контакти:

Мнение от datisevrushta »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 28 2010, 19:48) Мила моя Чаровна, отговора на въпроса е прост. Може би и затова не можеш да стигнеш до него :) Не му мисли много. Причините да минаваме двама са две :
Сам в съюз е крива работа Инсо, само те ядосват принципни каси :p140: , а за битката не ти е нужна похвала ( то си ти е навик ;) )
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

ето за какво съм ти трябвал ама аз нали се нямам време.е браво помлял си го.отново урок по амбиция и възможности :crazy_pilot:
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Battle Universe (Вселена 2)”