Rumpolino in Action

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

charovna

Мнение от charovna »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 8 2009, 16:52) е румпи добре се справи този рунд свърпи малко работа :)
С чие позволение постваш тази битка?
Последна промяна от charovna на вт дек 08, 2009 4:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

charovna написа:Цитат(charovna @ Dec 8 2009, 08:54) С чие позволение постваш тази битка?
Без да исках :)
Последна промяна от federaciq на вт дек 08, 2009 4:11 pm, променено общо 1 път.
Причина: Щом е без да искаш, ще четеш форума 5 дни, за да се научиш какво искаш!
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

BadJoker написа:QUOTE (BadJoker @ Dec 8 2009, 14:59) какъв дет мач.Никакъв дет мач не е :c070:
Знам , че не е детмач казвам ,че е КАТО на детмач с това количество корабчета
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Така.Помолих GMC да не качва битката във форума точно заради коментари като вашите.

Е качи я,негово право е та да взема и аз да понапиша някой пост та да продължи спама.

GMC,битката е наистина красива,поздравих те в играта ще го направя и тук.В петък паднах и си извадих рамото съответно и отидох да ми го наместят.През тязи няколко дена ръката не спираше да ме боли.Едва в неделя вечерта разбрах,че ръката ми не е наместена като хората и се наложи да ходя до Пирогов пак.Не бях спал цяла нощ,а в понеделник бях на училище.Там също нямах възможност да поспа,изпитвания глупости.Прибрах се в 14:00 в нас,а сейвъните се връщаха след 15:00.Не можех да гледам затова легнах да поспа,да на рефрешър,но рядко,изключително рядко си позволявам да го използвам,ако GMC не ме беше летял за ресурси около 15 пъти нямаше и да го използвам,но се наложи.Така,легнах да спа за 2 часа,като ставах през 30минути да пиша бота.На едно от събужданията ми видях,че имам ЛС,но не си направих труда да го прочета и легнах.Предполагам от това се е повлиял и литнал готиният.Няма лошо,всеки трябва да прави така.

За останалите форумни бойци,няма какво да ви кажа.Тук сте силни,но в играта мишлета.

jokeyfirst,с 15 шпионаж съм от бая време,не знам какъв смс съм ти пращал ама щом казваш.То и без друго само от играта биха ти пратили смс,та ти приятели нямаш :P

Бтв би ли си задал въпроса как се става на толкова точки.Ама тая игра не е за теб,та аз ще ти отговоря.С летене,ръб.

След зануляването ми останах с 5к скаута,1к кръста,1 знс и 400 унита,но желание за игра никакво.

Ще призова всички дето се правят на бойци във форума да се регистрират следващия рунд и там да се заяждат,не тук.Видях ви колко струвате всички.

Третината определено си беше интересна,още един път искам да благодаря на Касиопейци за хубавата война.

GMC,това славата е голямо нещо.Благодаря ти,че уважи молбата ми и не качи битката във форума след като те помолих,нито след като разбрах,че ще го направиш и те помолих да поискаш ключ ти го направи.Абе какво да си говорим,добра третина на 333,но нищо повече.

И все пак ето и битката с която завърших третината.

http://katalinna.hit.bg/rumpi%20ZVEZDAT ... dzwero.htm

Айде следва 10 дена наспиване и другия рунд ви искам всичките толкова отворени ама в играта.

ANSR,отново ви благодаря,рунда е наш! Перфектни съотборници,перфектна отборна игра,добри приятели :a055:

Веньо и на теб,за всичко! :a055:

P.S: 5-то място по бойни точки и зануляването на човек като gerodzwero говори достатъчно.

Благодаря на 333,че си спазиха обещанието и като изключил румънците не ни летяха със звезди,браво! :bravo:
Последна промяна от rumpolino на вт дек 08, 2009 4:49 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 8 2009, 17:32) Така.Помолих GMC да не качва битката във форума точно заради коментари като вашите.
ето това се казва човек на място поне колкото и да те мразя румпи :) го признавам ей тва е казваш си пуснах си рефрешър и легнах да спя.Само заради признанието ще те черпим някой ден :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 8 2009, 16:32) За останалите форумни бойци,няма какво да ви кажа.Тук сте силни,но в играта мишлета.

jokeyfirst,с 15 шпионаж съм от бая време,не знам какъв смс съм ти пращал ама щом казваш.То и без друго само от играта биха ти пратили смс,та ти приятели нямаш :P

Ще призова всички дето се правят на бойци във форума да се регистрират следващия рунд и там да се заяждат,не тук.Видях ви колко струвате всички.

Третината определено си беше интересна,още един път искам да благодаря на Касиопейци за хубавата война.

Айде следва 10 дена наспиване и другия рунд ви искам всичките толкова отворени ама в играта.
1-во: НЕ румпи .....и тук не сме силни-ти си цяря.
2-ро: едвали ти имаш и една четвърт от бройката на приятелите на сашо....абсолютно изказване не на място.....приятели...хм.... приятели не е тая дума за теб! той има спокойно не бери грижа.....
3-то: ако мога ще поиграя.....и ще се позаяждам спокс
4-то: войната беше хубава наистина
5-то: май не си спомняш че ти беше "господин отворен"..... не искаме да вземаме твоята роля :P

:a055: на всички
Последна промяна от TARATORcho на вт дек 08, 2009 4:51 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 8 2009, 17:32) Така.Помолих GMC да не качва битката във форума точно заради коментари като вашите.

Е качи я,негово право е та да взема и аз да понапиша някой пост та да продължи спама.

GMC,битката е наистина красива,поздравих те в играта ще го направя и тук.В петък паднах и си извадих рамото съответно и отидох да ми го наместят.През тязи няколко дена ръката не спираше да ме боли.Едва в неделя вечерта разбрах,че ръката ми не е наместена като хората и се наложи да ходя до Пирогов пак.Не бях спал цяла нощ,а в понеделник бях на училище.Там също нямах възможност да поспа,изпитвания глупости.Прибрах се в 14:00 в нас,а сейвъните се връщаха след 15:00.Не можех да гледам затова легнах да поспа,да на рефрешър,но рядко,изключително рядко си позволявам да го използвам,ако GMC не ме беше летял за ресурси около 15 пъти нямаше и да го използвам,но се наложи.Така,легнах да спа за 2 часа,като ставах през 30минути да пиша бота.На едно от събужданията ми видях,че имам ЛС,но не си направих труда да го прочета и легнах.Предполагам от това се е повлиял и литнал готиният.Няма лошо,всеки трябва да прави така.

За останалите форумни бойци,няма какво да ви кажа.Тук сте силни,но в играта мишлета.

Бтв би ли си задал въпроса как се става на толкова точки.Ама тая игра не е за теб,та аз ще ти отговоря.С летене,ръб.

След зануляването ми останах с 5к скаута,1к кръста,1 знс и 400 унита,но желание за игра никакво.

GMC,това славата е голямо нещо.Благодаря ти,че уважи молбата ми и не качи битката във форума след като те помолих,нито след като разбрах,че ще го направиш и те помолих да поискаш ключ ти го направи.Абе какво да си говорим,добра третина на 333,но нищо повече.

И все пак ето и битката с която завърших третината.

http://katalinna.hit.bg/rumpi%20ZVEZDAT ... dzwero.htm

ANSR,отново ви благодаря,рунда е наш! Перфектни съотборници,перфектна отборна игра,добри приятели :a055:

Веньо и на теб,за всичко! :a055:

P.S: 5-то място по бойни точки и зануляването на човек като gerodzwero говори достатъчно.

Благодаря на 333,че си спазиха обещанието и като изключил румънците не ни летяха със звезди,браво! :bravo:

Квот и да си кажем румпо може да е секъв ама си играе момчето браво брат отново правиш добър рунд и наистина евала за признанието :) и бързо въстановяване :)
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

charovna написа:Цитат(charovna @ Dec 8 2009, 16:54) С чие позволение постваш тази битка?

за кого иде реч :?
Че то аз си дадох сам правото да си я постна битката.Да не е на съседката битката случайно :)

Кире то с готови акаунти какво има да се играе.Има голяма разлика.Не е като да почнеш от 0 сещаш се
Последна промяна от BadJoker на вт дек 08, 2009 6:20 pm, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 8 2009, 19:09) за кого иде реч :?
Че то аз си дадох сам правото да си я постна битката.Да не е на съседката битката случайно :)

Кире то с готови акаунти какво има да се играе.Има голяма разлика.Не е като да почнеш от 0 сещаш се
Амм аз незнаех ,че е зел acc мислех че си е негов :д
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Жокерче,взех акаунта на 37мо място,а го вкарах в топ 10.

Че се присетих,докато ходих да си рпавя сандвич.Понеже играчи като теб-много.Исках просто да попитам останалите знаете ли какво е разликата между бойци като ЛошотоЖокерче и всички останали на малко точки ?

Понеже всички ние играем срещу хора,не срещу роботи единствения начин да занулим противник е да го изчакаме да сбърка.Хора като gerodzwero го правят в продължение на няколко дена,с пръскане на милиони количества газ,със следене,редовно шпиониране и обмисляне на най-подходящия момент за излитане,а такива като теб...Благодарение на миничките и съюзът зад теб мишкарстват цял рунд,правят флот и максват скоростите,така че да могат да ударя човек докато е в тоалетната,без да се налага да му летят 50 пъти,да за няколко минути.Не казвам,че не си играч-страшен си,просто нямаш право да се водиш за боец защото си много далече от това. Какво,занули ме,че летиш до мен за 10на минути и,че аз съм човек,а не робот и не мога да рефрешвам на всяка секунда.Това не те прави боец.Просто така всеки може,имаше късмета,че съюз като 333 беше зад теб.Защо миналата третина не се изяви така?
Последна промяна от rumpolino на вт дек 08, 2009 6:29 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”