[KASIOPEIA]Spectre vs [ANSR]Bubu

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Вземете се стегнете малко..С половин мигла да следяхте вселената щяхте да стоплите,че ако Спектре ще налива някого няма да е Бубу.Защо се отказали играчите.Та в днешно време да не посрещнеш някоя флота онлайн,че чисто наливане..Погледнете масовото на съюза ни,вижте кога Бубу стационира флотата си там,заедно със звездите готов да посреща.Да не говорим,че от рециклажа към 150м е при нас,останалото го взеха хиените.За какво наливане си говорим или важното е да се изкажете?

Поздравления за битката,красота!
Последна промяна от rumpolino на ср дек 02, 2009 4:04 pm, променено общо 1 път.
charovna

Мнение от charovna »

Хехе Румпи, не се нерви, всеки има право на мнение.... Все пак вселената си има админ и неговата дума е последна. Амин!
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Диморезе пак е у някаф филм :bravo: .Поздравление за битката и на 2-мата Дими време ти беше да си починеш малко. :a055: :a013:
Потребителски аватар
TheInvisible
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 23, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от TheInvisible »

charovna написа:Цитат(charovna @ Dec 2 2009, 16:45) А случайно да сте чували, че ако защитника също има дини, шанса за унищожение на планетата се изчислява само за звездите, които са в + на атакуващия? Ако има такива, разбира се :p140:

Или пак нещо аз съм кьорава?
Да, чували сме - с картофи...
Защитника нека да има дини.. а знаеш ли къде са? Стига глупави спорове.. Не я играем тази игра от вчера..

Лек ден.
Последна промяна от TheInvisible на ср дек 02, 2009 4:19 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

йоооооооо битката е страхотна! поздравления за анср и за всички от касиопея с които играх тази третина беше супер забавно надявам се някога пак да направим нещо подобно :a055: :a055: :a055: :a055: :a055: :a055:
Последна промяна от TARATORcho на ср дек 02, 2009 4:26 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

Явно ще се обясняваме пред началството.

Знаех,че Спектре ще ми литне след края на наказанието.Имаше добра флота.Знаех също така че я държи на 2-301 затова на предната вечер стационирах моята флота от трета във втора на 2-231.През нощта пратих звездите на 2-301 като мислех сутринта да пратя и флотата там.Да ама не.Сутринта видях че Времето е стационирал на 3-220 което не беше добре.Там ми беше най развитата планета.Пратих звездите отново към 2-231 за да не ми пратят атаки към 2-301 и 3-220.Започнах шпионажи и най голямата изненада беше че Спектре беше напуснал главните си планети.Открих флотата му над мен на 3-220.Върнах отново звездите и ги пратих към 3-220.В същото време пратих и флотата от 2-231 към 3-220 и се надявах да пристигнат преди неизбежната атака.Следва изтриване на 2-301 и нова колония на 3-220-10.От тук нататък всеки може да се досети какво следваше.Криене на флотата от 3-220-15 към 3-220-10.Когато литна атаката му върнах флотата и отново стациониране към 3-220-10.Засичане на времето и връщане непосредствено преди неговата атака.Флотата ми не беше засечена от нито един шпионаж.

Предполагам че всяка моя дума може да бъде проверена.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Поздравления за бубу.Еваларка .Алоуу спектърчо :a013: .За ква подлост говориш е мойто момче..Сутринта си беше off и те спайнах.Видех реците ти и литнах .Кви 5 лева дириш.Ако бях знаел че флотата ти е там в 3 та щях да литна .Може да бъдеш сигурен.Както си рецнах и кош и инвизибал така щях да те рецна и теб.Както е модерно на последък да се пише.Отговор не искам. :P Сега не става въпрос за мен а за битката ти с бубу.Да не я умаловажаваме и да се отклоняваме от нея.Жалко че не можах да чопна нещо и аз от рециклажа :( :( :( .Бравос бубич,Жалко че няма достоен съюз зад гърба си и все му крадат рециклажите което си е кофти .
:a055: :bravo: :bravo: :a055:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
TheInvisible
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TheInvisible »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 2 2009, 17:42) Поздравления за бубу.Еваларка .Алоуу спектърчо :a013: .За ква подлост говориш е мойто момче..Сутринта си беше off и те спайнах.Видех реците ти и литнах .Кви 5 лева дириш.Ако бях знаел че флотата ти е там в 3 та щях да литна .Може да бъдеш сигурен.Както си рецнах и кош и инвизибал така щях да те рецна и теб.Както е модерно на последък да се пише.Отговор не искам. :P Сега не става въпрос за мен а за битката ти с бубу.Да не я умаловажаваме и да се отклоняваме от нея.Жалко че не можах да чопна нещо и аз от рециклажа :( :( :( .Бравос бубич,Жалко че няма достоен съюз зад гърба си и все му крадат рециклажите което си е кофти .
:a055: :bravo: :bravo: :a055:
Щеше.. ама друг път, ако не беше УЖ тази уговорка, която имаше в началото - да не се летим - нямаше да сте на това ниво сега, а то кво стана - ние с АНСР си летиме - Вие копате тихичко(цър), дръпнахте напред и вече ЛЕТИМ. Бравооооооо - 'мъше'. Ама нема смисъл да споря - всеки си защитава страната, само страничните наблюдатели могат да дадат мнение, което невярвам да е безспристрастно.. зае*и..
Последна промяна от TheInvisible на ср дек 02, 2009 4:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

TheInvisible написа:Цитат(TheInvisible @ Dec 2 2009, 17:54) Щеше.. ама друг път, ако не беше УЖ тази уговорка, която имаше в началото - да не се летим - нямаше да сте на това ниво сега, а то кво стана - ние с АНСР си летиме - Вие копате тихичко(цър), дръпнахте напред и вече ЛЕТИМ. Бравооооооо - 'мъше'. Ама нема смисъл да споря - всеки си защитава страната, само страничните наблюдатели могат да дадат мнение, което невярвам да е безспристрастно.. зае*и..

Уговорка имаше единственно както с анср така и с вас на де се лети със тикви още от началото .Въобще не ми говори за флоти .Че имало некакви договорки.Единственно за звезди .А на теб щом ти е угодно да казваш така твоя си работа.Аз така знам от лидерчето ми.Така че оправдания ...
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
TheInvisible
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TheInvisible »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 2 2009, 17:59) Уговорка имаше единственно както с анср така и с вас на де се лети със тикви още от началото .Въобще не ми говори за флоти .Че имало некакви договорки.Единственно за звезди .А на теб щом ти е угодно да казваш така твоя си работа.Аз така знам от лидерчето ми.Така че оправдания ...
Оправдания нема - само подсказвам на публиката. : ) Ама хич не спайвахте преди да направите знс-та и флотец.
Не ми се занимава повече - може да си Ви е стил на игра, а това само Вие си решавате как да е. Поздравления. Рунда ми хареса. До следващия. :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”