Много добра организация на съюза поздравление и на падналите и на победителите
"...How you tried to set them free..."
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
само лая батка...
това е живота
не играя
аз не съм споменал, че съм ЗВЕЗДААА, ама сте супер смешни.. чудя се как цял ден може да се занимавате с такива глупости да злорадствате, смешни сте просто.. мен ми е все тая за вашето мнение, просто се забавлявам, влизам 1-2 пъти през дена и тук-таме се вижда някоя красива битка
останалото - въздууух барби, въздуух..
това е живота
аз не съм споменал, че съм ЗВЕЗДААА, ама сте супер смешни.. чудя се как цял ден може да се занимавате с такива глупости да злорадствате, смешни сте просто.. мен ми е все тая за вашето мнение, просто се забавлявам, влизам 1-2 пъти през дена и тук-таме се вижда някоя красива битка
Последна промяна от DoNaTell0 на вт ное 17, 2009 10:01 pm, променено общо 1 път.
DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Nov 17 2009, 22:55) само лая батка...![]()
това е животане играя
![]()
![]()
аз не съм споменал, че съм ЗВЕЗДААА, ама сте супер смешни.. чудя се как цял ден може да се занимавате с такива глупости да злорадствате, смешни сте просто.. мен ми е все тая за вашето мнение, просто се забавлявам, влизам 1-2 пъти през дена и тук-таме се вижда някоя красива биткаостаналото - въздууух барби, въздуух..
Ми то и да играеше все щеше да е същия ...
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Как бе мило ЗВЕЗДА си голяма (форумна).DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Nov 17 2009, 22:55) само лая батка...![]()
това е животане играя
![]()
![]()
аз не съм споменал, че съм ЗВЕЗДААА, ама сте супер смешни.. чудя се как цял ден може да се занимавате с такива глупости да злорадствате, смешни сте просто.. мен ми е все тая за вашето мнение, просто се забавлявам, влизам 1-2 пъти през дена и тук-таме се вижда някоя красива биткаостаналото - въздууух барби, въздуух..
DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Nov 17 2009, 22:55) само лая батка...![]()
това е животане играя
![]()
![]()
Ти нещо на barbi lи