Някои админ да ми пише или ми даде скаип му дам снимки тоз неспре ме спами омръзна ми не се търпи треа да има забрана за подобни постъпки.!+наказаниеslunceto написа:Цитат(slunceto @ Nov 9 2009, 16:11) добре ама той продължава да му пише лс-та с точки
Този заслужава бан направо
Абе, аз да ти нарисувам и да ти пратя картинка, да разбереш какво ти говоря, а? Толкоз ли не вникваш, какво съм написал? С разстояние между буквите ли да ти пиша, как? Като игнорираш някой, той не може да ти праща ЛС-та, сееш ли? НЕ МОЖЕ... Н Е М О Ж Е... НЕ МОЖЕ. Ясно?ludoto922 написа:Цитат(ludoto922 @ Nov 9 2009, 18:13) Някои админ да ми пише или ми даде скаип му дам снимки тоз неспре ме спами омръзна ми не се търпи треа да има забрана за подобни постъпки.!+наказание
Последна промяна от RoYaL на пон ное 09, 2009 5:22 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
човека има снимки и мисля че трябва някой админ да му даде скайп и той да ги покаже, та той не е спрял да му пише със точки не разбра лиRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Nov 9 2009, 18:17) Абе, аз да ти нарисувам и да ти пратя картинка, да разбереш какво ти говоря, а? Толкоз ли не вникваш, какво съм написал? С разстояние между буквите ли да ти пиша, как? Като игнорираш някой, той не може да ти праща ЛС-та, сееш ли? НЕ МОЖЕ... Н Е М О Ж Е... НЕ МОЖЕ. Ясно?
Мерси братfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 9 2009, 16:21) http://un4.bulfleet.com:84/buddylist.php
Влизаш тук и пишеш ацц на този,който те спами!
Съмнявам се да те разбере.federaciq написа:Цитат(federaciq @ Nov 9 2009, 18:21) http://un4.bulfleet.com:84/buddylist.php
Влизаш тук и пишеш ацц на този,който те спами!
Значи местиш стрелката на мишката върху линка по-горе и извършваш еднократен клик с левия бутон. После има едно ЕДИНСТВЕНО поле за писане. Има едно устройство с букви и цифри от ляво на мишката ти - нарича се клавиатура. С негова помощ изписваш името на този, който ти праща съобщенията и извършваш същите движения като в 1вия път - местиш стрелката върху бутона Игнорирай и натискаш отново левия бутон. Дано бях ясен този път.
Не ми е до децки истории с тез твои смешни закачки.slunceto написа:Цитат(slunceto @ Nov 9 2009, 16:19) човека има снимки и мисля че трябва някой админ да му даде скайп и той да ги покаже, та той не е спрял да му пише със точки не разбра ли
Просто съобщавах понеже когат бях модератор в мегалан за най-малкия безсмислен спам се слагаше % на наказание.
Спам на публично място или на лични съобщения? Че разликата е голяма. Радвам се поне, че си разбрал какво е написал федерация, аз се чудя как с 3 опита не успях...ludoto922 написа:Цитат(ludoto922 @ Nov 9 2009, 18:27) Не ми е до децки истории с тез твои смешни закачки.
Просто съобщавах понеже когат бях модератор в мегалан за най-малкия безсмислен спам се слагаше % на наказание.
P.S.: С този правопис, не знам как си бил модератор в мегалан...
Последна промяна от RoYaL на пон ное 09, 2009 5:34 pm, променено общо 1 път.