Спам за расите в играта
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
аз също съм за връщане на предишната скорост на танкера и ако може добива да не е по 8 а по 5 някак по ще ми допада....... но мисля че темата е без абсолютно никакъв смисъл освен
а колкото до кой каква раса избира -мене лично ме мързи да се регна наново и играя все тертет а ми е най противно тертет ...ех съдбааа
а колкото до кой каква раса избира -мене лично ме мързи да се регна наново и играя все тертет а ми е най противно тертет ...ех съдбааа
Последна промяна от TARATORcho на вт окт 27, 2009 8:44 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Нокса бил "чист търговец, раса за хора с малко време." Тея ги разправяй на друг
А иначе доста по балансирано би било според мен ако ноксите можеха да продават на по-ниска от базовата цена
И самата конкуренция би свалила цените, а съответно и печалбата за ноксите. Но това ще изисква доста промени, тъй като трябва и да се промени качването на точките от другите раси които купуват
П.П. Е и да се намали скоростта на танкера, че иначе конфа пак ще е недостижим
П.П.2. И за хората, които не са наясно - идеята е да се ощетят нокса и конфа или да се поощрят тертета и миопа за да се доближим до баланс
П.П. Е и да се намали скоростта на танкера, че иначе конфа пак ще е недостижим
П.П.2. И за хората, които не са наясно - идеята е да се ощетят нокса и конфа или да се поощрят тертета и миопа за да се доближим до баланс
Последна промяна от sixkiller_k3 на вт окт 27, 2009 10:14 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
ае ся оправдания, да не съм ти избрал аз расатаTARATORcho написа:QUOTE (TARATORcho @ Oct 27 2009, 21:14) а колкото до кой каква раса избира -мене лично ме мързи да се регна наново и играя все тертет а ми е най противно тертет ...ех съдбааа
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Истината е че няма перфектна раса. Промените които се правят всеки рунд отделно затрудняват хората които си правят сметки по изминали рундове. Защото ако преди няколко рунда във 2ра беше най-печелившо да си нокс, в момента с повишения добив е коренно различно. Промени на парче - това ми харесва-това не ми харесва, не са промени които желаеме. Аз преди да предложа промяна 2-3 рунда гледам как се развивиат всички относно това нещо и чак тогава го предлагам, а не го налагам.
Конф
Та ако намалиме скоростта на Танкера, кой и защо някога би избрал да е конф. Какво друго качество има конфа та да очакеаме 25% от хората да я изберат тази раса? - Значи вместо намаляване на скоростта, може да се помисли за нещо друго - но да е качествено и да има обяснения как ще балансира конфа спрямо другите.
Нокс
По същия начин е за нокса, освен евтините кораби - с какво блести? Със кораба си? Ама моля ви се - няква си слаба, скъпа и харчеща лодка. Може и да има седмица-две в които човек да има някаква полза от нея преди всички да стигнат кръст, след това е само за допълнителен флот. Та ако някой смята да отслаби нокса, не може да е чрез борсата или чрез цената на корабите му.
Миоп
Миопа както много от вас се изразиха е раса за игра във много високи точки. Това е раса за хора с много време, които искат да се борят за място в топа. При един и същи точки ще има поне една скорост над противниците си, а може и по-висок спай. Проблема от който страда играта в последно време е че хората не играят сериозно, а за забавление. Това пречи расата да се предпочете от хората. Наистина може да се помисли за тази раса за бонус в малките точки. Който да не влияе сериозно когато човек е на високи точки.
Тертет
За мен тертета е най-балансиран от гледна точка на бонуси. Проблема му е че е с мощен специален кораб, а насочеността му е към копачи. Т.е. хора които ще дигат само мини и защита. И в крайна сметка прекрасния кораб който имат е много малко употребяван. Рядко има луди глави като мен които ще играят тертет без мини с мегатони.
И да ви издам нещо от кухнята, когато замисляхме расите, мегатона беше при конфа, танкера при тертета. Решението да се разменят специалните кораби дойде в последните дни, не знам кой го предложи тогава и каква му беше идеята. Но това е факт вече толквоа години. Идеално щеше да е конфа да стане много силна бойна раса, а тертета да си има кофа и да чисти.
Конф
Та ако намалиме скоростта на Танкера, кой и защо някога би избрал да е конф. Какво друго качество има конфа та да очакеаме 25% от хората да я изберат тази раса? - Значи вместо намаляване на скоростта, може да се помисли за нещо друго - но да е качествено и да има обяснения как ще балансира конфа спрямо другите.
Нокс
По същия начин е за нокса, освен евтините кораби - с какво блести? Със кораба си? Ама моля ви се - няква си слаба, скъпа и харчеща лодка. Може и да има седмица-две в които човек да има някаква полза от нея преди всички да стигнат кръст, след това е само за допълнителен флот. Та ако някой смята да отслаби нокса, не може да е чрез борсата или чрез цената на корабите му.
Миоп
Миопа както много от вас се изразиха е раса за игра във много високи точки. Това е раса за хора с много време, които искат да се борят за място в топа. При един и същи точки ще има поне една скорост над противниците си, а може и по-висок спай. Проблема от който страда играта в последно време е че хората не играят сериозно, а за забавление. Това пречи расата да се предпочете от хората. Наистина може да се помисли за тази раса за бонус в малките точки. Който да не влияе сериозно когато човек е на високи точки.
Тертет
За мен тертета е най-балансиран от гледна точка на бонуси. Проблема му е че е с мощен специален кораб, а насочеността му е към копачи. Т.е. хора които ще дигат само мини и защита. И в крайна сметка прекрасния кораб който имат е много малко употребяван. Рядко има луди глави като мен които ще играят тертет без мини с мегатони.
И да ви издам нещо от кухнята, когато замисляхме расите, мегатона беше при конфа, танкера при тертета. Решението да се разменят специалните кораби дойде в последните дни, не знам кой го предложи тогава и каква му беше идеята. Но това е факт вече толквоа години. Идеално щеше да е конфа да стане много силна бойна раса, а тертета да си има кофа и да чисти.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
еми хубаво ице ама се чудя дали да имаш 1 скорост отгоре е толкова невероятно предимство на високите точки....може би требва да се вдигне скороста на ЗИ защото сега е по бавен от транса а в спиид както няма и смс то закакво ти е да пускаш тие пиратскиfreeico написа:QUOTE (freeico @ Oct 28 2009, 09:10) Истината е че няма перфектна раса. Промените които се правят всеки рунд отделно затрудняват хората които си правят сметки по изминали рундове. Защото ако преди няколко рунда във 2ра беше най-печелившо да си нокс, в момента с повишения добив е коренно различно. Промени на парче - това ми харесва-това не ми харесва, не са промени които желаеме. Аз преди да предложа промяна 2-3 рунда гледам как се развивиат всички относно това нещо и чак тогава го предлагам, а не го налагам.
Конф
Нокс
Миоп
Тертет
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Pipo написа:Цитат(Pipo @ Oct 28 2009, 09:20) еми хубаво ице ама се чудя дали да имаш 1 скорост отгоре е толкова невероятно предимство на високите точки....може би требва да се вдигне скороста на ЗИ защото сега е по бавен от транса а в спиид както няма и смс то закакво ти е да пускаш тие пиратски
Именно мисълта ми следната.Ице казваш да си миоп винаги можеш да си със 40-60% по напред със скоростите от останалите раси. Но при тази скорост на танкера едва ли ще се осети много . трябва да се сложи някакъв бонус към миопите, примерно на рециклатора да се вдигне малко скоростта, за да може миопа да стане поне малко конкоредно способен на конфито. Сега както е при спиид да няма смс известяване, звездния изтребител става напълно ненужен. някой по нагоре написаха ,че служили да чоплят рес от защита. Да ама аз този рунд да съм видял 2-3 и то са малки точки
Последна промяна от Mo`Money на ср окт 28, 2009 10:39 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Ицо, направете за всички раси да важи, корабите да сеправят на опашка
Кръстовете като станат, се изчаква - после стават бойните и т.н. А не като сега наведнъж. Даже може даго направите кораб по кораб да излизат от корабостроителницата. Така значително ще се прее*е търговията на нокса, и същевременно големи ентусиасти и любители, пак може да се помъчат
Кръстовете като станат, се изчаква - после стават бойните и т.н. А не като сега наведнъж. Даже може даго направите кораб по кораб да излизат от корабостроителницата. Така значително ще се прее*е търговията на нокса, и същевременно големи ентусиасти и любители, пак може да се помъчат
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
QUOTE конфедерат - > полета за рециклиране поглед +-50 системи за останалите раси +-25, скорост на танка -> тая новата дето е като мега a114.gif
Миоп -> шпионаж -25 % не само 15 както другите проучвания
Нокс -> енергийни системи намаляват разхода със 4 % на ниво не както на другите раси по 2% или някакъв друг начин за намаляване на разхода на корабите на нокса..
Тертет -> 8 планети да има да си копа
Корабна борса (това ше е само щриха вие го доизмислете)
дневен баланс на износа и вноса.
Идея 1 акаунт на 20 000 ресурсни може на ден да продаде или пусне оферти за 10% от точките си т.е. 2000 точки. съответно може да купи 20% от точките си. намаляване на % със покачване на точките.
Идея 2: квота на продаване и купуване се определя от разликата в точките от вчера до днес. пример на 25к правиш битка и ставаш на 20к т.е. разлика 5к битката е доходна имаш право да купуваш х2 разликата в точките ти. при пускане на оферти трябва да се измисли как... да се ограничат специализираните търговски акаунти.[/quote]
копирал съм едно свое мнение (щото съм нарцис) от една тема със предложения за спиид вселена.
идеята е по скоро всяка да има нещо в което да е по-добра от другите не да ги оеднаквяваме... то ако ще ги правим еднакви по добре без раси
Миоп -> шпионаж -25 % не само 15 както другите проучвания
Нокс -> енергийни системи намаляват разхода със 4 % на ниво не както на другите раси по 2% или някакъв друг начин за намаляване на разхода на корабите на нокса..
Тертет -> 8 планети да има да си копа
Корабна борса (това ше е само щриха вие го доизмислете)
дневен баланс на износа и вноса.
Идея 1 акаунт на 20 000 ресурсни може на ден да продаде или пусне оферти за 10% от точките си т.е. 2000 точки. съответно може да купи 20% от точките си. намаляване на % със покачване на точките.
Идея 2: квота на продаване и купуване се определя от разликата в точките от вчера до днес. пример на 25к правиш битка и ставаш на 20к т.е. разлика 5к битката е доходна имаш право да купуваш х2 разликата в точките ти. при пускане на оферти трябва да се измисли как... да се ограничат специализираните търговски акаунти.[/quote]
копирал съм едно свое мнение (щото съм нарцис) от една тема със предложения за спиид вселена.
идеята е по скоро всяка да има нещо в което да е по-добра от другите не да ги оеднаквяваме... то ако ще ги правим еднакви по добре без раси
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
stan4o написа:Цитат(stan4o @ Oct 28 2009, 11:44) копирал съм едно свое мнение (щото съм нарцис) от една тема със предложения за спиид вселена.
идеята е по скоро всяка да има нещо в което да е по-добра от другите не да ги оеднаквяваме... то ако ще ги правим еднакви по добре без раси![]()
Тогава тази да остани и да махнем останалите
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D