Ха-ха Рояла пак изчезна

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Това го разбрахме,но защо е въпросът :)
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 19 2009, 02:26) Това го разбрахме,но защо е въпросът :)
питайте го де :)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Решил е да си даде малка почивка най-вероятно :)
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Petkata96
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 09, 2008 6:15 am
Контакти:

Мнение от Petkata96 »

ееее пак тоя роял пак в на всички устата :p140:
shadowface каза:Само липсва оня Адикшън ли къф беше....

To be continue ...
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

бе то верно, че "на чужд гръб, смеха е здраве...."
но нещо не виждам смисъла в точно това забавление....

утре стартира последната третина, е към декември ще броим пилците и за предните две ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Oct 19 2009, 13:35) бе то верно, че "на чужд гръб, смеха е здраве...."
но нещо не виждам смисъла в точно това забавление....

утре стартира последната третина, е към декември ще броим пилците и за предните две ;)
Аз го виждам смеха, ******** пак си има някакво"оправдание"вероятно и ми е чудно какво ли е то...
Последна промяна от m0rtaL на пон окт 19, 2009 2:45 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Oct 19 2009, 16:37) Аз го виждам смеха, ***** пак си има някакво"оправдание"вероятно и ми е чудно какво ли е то...
каквото и да е - най - вероятно няма да разбереш ... и моля, БЕЗ ОБИДИ !!!
не може ли човек просто да играе докато му е хубаво и след това да се изтрие с право за класиране?!?
Последна промяна от Nicoll на пон окт 19, 2009 2:46 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Nicoll написа:Цитат(Nicoll @ Oct 19 2009, 13:41) каквото и да е - най - вероятно няма да разбереш ... и моля, БЕЗ ОБИДИ !!!
не може ли човек просто да играе докато му е хубаво и след това да се изтрие с право за класиране?!?
Това с обидите към Рояла можеш да се отнесеш,знам си колко лъжи и интриги е написал за мен ;)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Точно за теб не спира да говори :lol:
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 19 2009, 13:49) Точно за теб не спира да говори :lol:
Е сега бива ли такива работи,така да ме ебаваш,писал ги е преди и много лъжи изписа това е :P
Отговори

Върни се в “Off Topic”