Борба между сийтъри,feat RoYaL
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Нещо за ИнСО ? Инсо си посрещна малко корабчета, да са му честити 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
от цялата работа май ми стана ясну що за човек (по-точно играч) е Роял 
Последна промяна от VaSeTo0 на нед сеп 27, 2009 5:41 pm, променено общо 1 път.
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
пич(ка) дали се друсам или не може обсъждаме като почнеш ми купуваш дозите.......не съм казал да го накажат ..//казах че просто много хора го правят това и то без последствия ....затова е така а не е правилно да е така за едни а за други да не е .....Rumpolino написа:QUOTE (Rumpolino @ Sep 27 2009, 18:55) Пич ти май се друсаш.Къде съм поискал наказание за роял.Щях ли да пускам темата,ако знаех че ще го накажат за това? Не се обаждай като не знаеш..
Карб,че те гледам-четеш.Та да те поздравя,миналия рунд като ме удари в същата сутрин като ударихте роялев той беше на смяна да ни гледа,а заспал на компа :*
---- васко всеки които е играл малко по дълго го знае къв човек е ...
Последна промяна от Pipo на нед сеп 27, 2009 6:02 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Точно пък ти ...добре, че е рояла да наглася покриващите атаки от акаунчето тиslunceto написа:Цитат(slunceto @ Sep 27 2009, 19:21)мерси за комплиментите, почувствах се забравен
А колкото до Рояла - то на всеки е ясно, че в АНСР сиита е ...как да кажа...начин на живот
P.P. Румпи, ще ми липсваш
Последна промяна от Fallen_angel на нед сеп 27, 2009 6:06 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
мда добре е да говориш наизуст, жалко че модна или също и извади късмет да беше спал още 3 минуткиFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 27 2009, 20:01) Точно пък ти ...добре, че е рояла да наглася покриващите атаки от акаунчето ти![]()
Човек ще вземе да сбърка и да реши, че си се научил да играеш
![]()
Последна промяна от slunceto на нед сеп 27, 2009 6:08 pm, променено общо 1 път.
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Румпеж да ти е честито приятелството с Рояла
Не виждам защо така се оплакваш направил ти е услуга човека
даже според мен трябва да му благодариш, оттървал те е теб
и портфейла ти или портфейла на вашите от една голяма краста.
И аз тоя рунд реших да поиграя малко по-сериозно да видя как е в топа ,
еми как е ще ви кажа на тези които са били там сигурно го знаят а за тези които
не са били и това са им един вид мокри сънища ще им кажа - топа е пълен съкс
пълна скръб пълна шитня, това ми беше първото и последно игране в топа.
И на мене ми набиха канчето тази сутрин - стил ала феат Роял, но какво да се прави
нали знаеш печалбата и да си на върха за някои хора са по-важни от приятелството
дадената дума и прочие, айде стига съм спамил че много се олях, та запознайте
се с Рояла ако не се познавате или малкия Иванчо

Не виждам защо така се оплакваш направил ти е услуга човека
даже според мен трябва да му благодариш, оттървал те е теб
и портфейла ти или портфейла на вашите от една голяма краста.
И аз тоя рунд реших да поиграя малко по-сериозно да видя как е в топа ,
еми как е ще ви кажа на тези които са били там сигурно го знаят а за тези които
не са били и това са им един вид мокри сънища ще им кажа - топа е пълен съкс
пълна скръб пълна шитня, това ми беше първото и последно игране в топа.
И на мене ми набиха канчето тази сутрин - стил ала феат Роял, но какво да се прави
нали знаеш печалбата и да си на върха за някои хора са по-важни от приятелството
дадената дума и прочие, айде стига съм спамил че много се олях, та запознайте
се с Рояла ако не се познавате или малкия Иванчо
Последна промяна от Newromancer на нед сеп 27, 2009 6:12 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ами да, спя, понеже само аз си играя в акаунтаslunceto написа:Цитат(slunceto @ Sep 27 2009, 20:03) мда добре е да говориш наизуст, жалко че модна или също и извади късмет да беше спал още 3 минутки
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
то кат чели и аз не ходя на училище и не спяFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 27 2009, 20:11) Ами да, спя, понеже само аз си играя в акаунтаИ така става, когато работиш и играеш
Нещо трудно за осъзнаване от теб, разбирам... а иначе бяха малко повече от 3 - около 15. Чудя се, ако не бяха ти дали акаунт, щеше ли въобще да църкаш - гледам не си много по развиването на собствени акаунти...явно акъл не стига ?
![]()