Protection is allowed below '300000' points.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Ето и мойто мнение :) това с ограничението на ваканциите е пълна глупост :) на всеки му се е случвало нещо непредвидимо .примерно да ти спре тока (мен са ми го спирали 3-4 пъти на ден за по 2 часа) , правя севан до 7 часа като знам, че се пребирам от работа в 5 :) да ама не оставаме до късно и се връщам към 9 :p140: все пак не всички които играят играта са 10-15 годишни и няма къде да ходят събота и неделя :) все пак сме хора и имаме право на разпускане
или трябва да се правим разчет преди да почнем примерно:

на 22-ри съм на сватба - 1 ваканция
2 дена за риба - 1 ваканция
често ми спира тока - 2 ваканции
на по бира две с приятели-1 ваканция (нека са 3 майната му на тока дано не спира)

А къде са админите събота и неделя ?????? предполагам си почиват

та за какво има ограничения ??? ако си много време във ваканция те минават в класацията пък и враговете имат време да съберат флота за да те бутнат :) доста пъти ми се е случвало да колонизирам до някой и той веднага да модне :) еми хубаво или гледам за някой друг около него , или правя колония до някой бял не е много сложно :)

може би намаляха хората които играят по вселените ?????????? (защо ли?)
и дай малкото които останаха да са постоянно онлайн и да нямат 1-2 дена почивка в седмицата

единствения минус на ваканциите според мене е ,че повечето топаджийчета го използват предимно за там някаква си тяхна стратегия :) примерно атакува се някой и веднага след атаката се влиза в мод за да се избегне контраатака :p140: еми според мен това не е чак толкова масово явление пък и повечето веднага пращат смс за излизане от мода така, че това са повечко парички в хазната

сега някой остроумно зомби ще каже "Като не ти харесва не играйййй"

еми да не ми харесват някой промени и не играя
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ами като не играеш какво недоволстваш? Имаш си време за всичко. А на тези които играят,питаш ли ги - в ляво на 200 системи -сини. Кой за риба,кой на гости,кой на почивка.. В дясно на 200 система - пак сини. Дясната половина празнува. И така при наличието на 10 ваканционни мода - през ден сини редици. Междувременно посред нощ от редиците се измъква някой мишок който ти изгрисква сиринцето и пак се пъха в синята дупка, преди да си отвориш очичките. И после пише по форума колко е велик,че никой не го е занулявал и че си му бил каса.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Aug 23 2009, 10:46) може би намаляха хората които играят по вселените ?????????? (защо ли?)
Жокер: 23 Август? :>
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

ЦитатАми като не играеш какво недоволстваш?[/quote]

изказвам си мнението :) в спийда ваканциите са си добре 5 за месец :) така всеки си прави сметката

пича , който е пуснал темата пише за 2-ра вселена и аз напълно го подкрепям
3 ваканции за третина са си доста малко :) кажи речи по 1 мод за 3 седмици
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Aug 23 2009, 13:27) изказвам си мнението :) в спийда ваканциите са си добре 5 за месец :) така всеки си прави сметката

пича , който е пуснал темата пише за 2-ра вселена и аз напълно го подкрепям
3 ваканции за третина са си доста малко :) кажи речи по 1 мод за 3 седмици

в интерес на истината и ма мен това със ваканциите и модовете не ми харесва, ще прочета пак правилата и ако не ми харесва няма да играя. но после няма да отварям подобни теми и да пиша кое не ми харесва кое да в играта . препоръчвам всеки който иска да играе ,да прочете правилата 1-во и тогава да се регва .теми от рода на тези по средата на рунда не довежда нищо друго освен до ключ : )

0
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Нямало модове, нямало протекции, нямало играчи, нямало банички с късмети, нейсе.

3 мода за 2 месеца в уни2 са напълно достатъчни. Ако случайно всеки уикенд ходите някъде, то имаше 2 дни пасс в седмицака, коит не играете, което автоматично значи, че сте извън борбата за място, което пък от своя страна значи, че никой няма да ви гони толкова усърдно, еле пък със звезди. Така, че може дас ип ускате оп един двудневен сейв, и няма да ви дреме на анатомията. А ако спре нета, може да се възползвате от услугата, докато неп ревишите, в останалите случаи хората са измислили wi-fi и и-нет клубове.
Когато нямаше протекции какво правехте? Сега ревете, че не стигали. А преди нямаше въобще.
А като нямаше модове? Никой не си и помисляше, че някога ще има подобна опция в играта.
Сега предполагам, ако махнат банката или борсата, някъде другаде освен в 1ва, пак ще се появят теми. ма сега - как ще си купувам кораби, ала бала. Как ще си местя ресурс (друго си е да забравиш, че може и с трансове).
Последна промяна от RoYaL на нед авг 23, 2009 1:17 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 23 2009, 15:12) Нямало модове, нямало протекции, нямало играчи, нямало банички с късмети, нейсе.

3 мода за 2 месеца в уни2 са напълно достатъчни. Ако случайно всеки уикенд ходите някъде, то имаше 2 дни пасс в седмицака, коит не играете, което автоматично значи, че сте извън борбата за място, което пък от своя страна значи, че никой няма да ви гони толкова усърдно, еле пък със звезди. Така, че може дас ип ускате оп един двудневен сейв, и няма да ви дреме на анатомията. А ако спре нета, може да се възползвате от услугата, докато неп ревишите, в останалите случаи хората са измислили wi-fi и и-нет клубове.
Когато нямаше протекции какво правехте? Сега ревете, че не стигали. А преди нямаше въобще.
А като нямаше модове? Никой не си и помисляше, че някога ще има подобна опция в играта.
Сега предполагам, ако махнат банката или борсата, някъде другаде освен в 1ва, пак ще се появят теми. ма сега - как ще си купувам кораби, ала бала. Как ще си местя ресурс (друго си е да забравиш, че може и с трансове).

Рояле, до някъде си прав ,обаче има едно но. Не всеки има време за игра ,примерно при мен е така ,че времето ми е кът и затова ще видя в коя вселена ми отърва и ще се регна, може и във 2-ра може и ацц да взема в 1-ва . но по нагоре написах, има достатъчно вселени където всеки може да си избере къде да играе ;)
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Aug 23 2009, 16:55) Рояле, до някъде си прав ,обаче има едно но. Не всеки има време за игра ,примерно при мен е така ,че времето ми е кът и затова ще видя в коя вселена ми отърва и ще се регна, може и във 2-ра може и ацц да взема в 1-ва . но по нагоре написах, има достатъчно вселени където всеки може да си избере къде да играе ;)
Добре бе, аз примерно във втора прекарах 20 дни син, с 3тия си мод. Като нямаш време, обикновено не играеш за дълго, а не за 2 часа, мод за 1 ден мод и т.н.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Просто ще си преценявате модовете - кой ви кара да ги пускате за по 1-2 дни - нали се е рекло ВАКАНЦИОНЕН мод - демек ако ви няма за по дълго, а не да злоупотребявате и да ги ползвате за щяло и нещяло. Ако е за по-малко време има си опция сейв - можете спокойно да я ползвате :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

И един мармот завивал шоколад в станиол ... Е*а ти касите бре, дядо Коледааааа .. Нямало протекции, нямало модове ... Че ние па какво требе сме виновни, че някой като се е регнал и не е прочел. Аз бях наясно, знаех, че няма да ми стигнат и се регнах. По принцип не използвам повече от 2, максимум 3 /в случаи с нета/ протекции, ама тоя път отнесох 4 ... Изгърмях си 3те мода, защото освен играта има и живот и накрая се делнах. И какъв беше проблема ? Не играя за място, това, което дадох на съюза си е там ... Другата третина пак. Ако наистина играете за кефа, няма да пискате. Кода и да ви няма. Като започне другата или третата част - наново. Проблем ли е ? И на мен не ми харесва за 55 дни 3 мода, което буквално си е на всеки 18 дни и 8 часа, ама си траех, правех по 60-70 часови сейвчета, ама кой ми летя ? Единствено мегата и то като бях офф от не знам си колко време и се бях логнал само за малко да видя има ли поражения ... Преди това половината ми познати знаеха, че ще ходя на море ... Не, че като не бях на сейв имаше много флоти край мен ... Трябваше хебчето да ми посивее /респективно аз на него/, че да си докара флота, федерацията набра смелост, чак когато гореописания ме летя 2-3 пъти ... с целия флот по 1к транси ... Геро къде мод, къде сейв, него не го закачам. Поне лафчето си правехме, Портър в дън земя, мегата чак на 276 ... покрива си дините с целия флот, сякаш имам с какво да го спра ... И то да ми литне трябваше да стане 900к ... Единствения, който ме шпионираше, ама така и не знам защо - беше Диморезе. Абе шоу отвсякъде ... Поне се посмях тая третина ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”