[ANSR] Bubu vs. [RED ARMY] wow

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

5 дни изкара новият собственик , по час си оставяше флотата , чат пат пусках рецки :р вчера я остави за час и 50 , рецки немах :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Не се отклонявайте от темата с дребни закани и поведение на ощипани моми. Битката е хубава, не я спамете!
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Хехе , единия модер ссср ,другия метъл..и тук има сеир :a055:
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

Fallen_angel написа:QUOTE (Fallen_angel @ Aug 18 2009, 20:29) Прекрасна битка, радост за окото, бля-бля-бля ....това, за да не съм оффтопик :)

Сега на темата :

Г-н Диморезе, моля оставете цитатите, та да се гледа сеира на Тролл ;)

За такива работи принципно се раздават наказания според правилата(форумните и игровите), а не се прикриват ;)

А на Тролл мога да му пожелая няколко седмица да пие хапчета и студена вода, току виж излезе от филма(при него май е сериал като "Дързост и красота")

Ангеле хайде да се спреш!
Ама добре бе пич, да ме наказват , аз случайно реших да вляза преди малко ,изобщо не ми дреме за играта , яд ме хвана на думите на роял..Успех на всички и дано не се видим повече..
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Aug 18 2009, 20:46) Не се отклонявайте от темата с дребни закани и поведение на ощипани моми. Битката е хубава, не я спамете!
Абе, заканите за физическа саморазправа не са дребни, ама явно съюзната принадлежност все пак оказва влияние ;) Както казват хората "после ходи доказвай, че нямаш сестра" ;)

Закани или в случая покани за саморазправа са крайно нежелателни в този форум, както и тяхното преекспониране. Предупредих ви, а сега е време да по сърбате попара и да почетете!
Последна промяна от Fallen_angel на вт авг 18, 2009 7:17 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Troll написа:Цитат(Troll @ Aug 18 2009, 20:53) Ама добре бе пич, да ме наказват , аз случайно реших да вляза преди малко ,изобщо не ми дреме за играта , яд ме хвана на думите на роял..Успех на всички и дано не се видим повече..
А ти какво очакваше да кажа? Мед да ми капе от устата за акаунта ти ли? 2 страници хвалби колко добър акаунт имаш и какъв играч си?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Битката е страхотна! И е радост за окото,но за жалост защитника е наш човек.

И не разбирам,какво спорите и какво доказвате! Не е красива картинка големи хора да се държат,като деца за едната игра!

Че и заплахи вече,по-добре се замислете за какво сте тук за кеф или за да се дразните!

Сега някои хора може да се засегнат,от коментара и да тръгнат и с мен да се дразнят.
Последна промяна от federaciq на ср авг 19, 2009 12:00 am, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
dvd1_boy
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 29, 2008 6:26 pm
Контакти:

Мнение от dvd1_boy »

Браво страхотна битка..страхотни флоти и на двата игра4а :bravo:
Жалко за нашия 4овек 4е си остави акаунта на такьв игра4... и не го е яд заради картинките..не го е яд предполагам 4е друг добьр игра4 го занули ми го е яд 4е един 4овек провали целия му труд..според мен по добре да беше се изтрил Трол !
До нови срещи с Трол..вярвам ще има и без нерви :p140:
А на Роял и на Бубу..тоест Фрозенсоул или Анкор както някои го знаят и бьдещи успехи но не по наши игра4и ве4е :P
НАздРаве за мелето ! :a055:

FLY SAVE ! ......... :crazy_pilot:
Последна промяна от dvd1_boy на ср авг 19, 2009 5:50 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Михаил Михалев написа:QUOTE (Михаил Михалев @ Aug 19 2009, 07:46) ...
А на Роял и на Бубу..тоест Фрозенсоул или Анкор...
Аз последно кой съм че нещо не загрявам :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Aug 19 2009, 11:02) Аз последно кой съм че нещо не загрявам :)

Хихихи.Добре че във форума мултито не се наказва.Иначе вече щяха да ни разследват. :c022:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”