Парадокс едно - откъде това самочувствие го вадят родните фенове и говорят за "но-нейм" отбори, все едно всеки сезон класираме по 2-3 отбора на четвъртфинали в евротурнирите. Бюджетът на Баку е по-голям от този на Левски и без да включва 10 млн евро от евротурнирите в последните 5 години (1/4 финала в УЕФА и влизането в групите на ШЛ).Sabret00th написа:QUOTE (Sabret00th @ Aug 5 2009, 23:00) То големия ташак щеше да е Уефски да паднат и от още един но-нейм отбор![]()
Парадокс две - Левски отпада от но-нейм отборите, които играят анти-футбол (Тампере имаха 1 удар в София, Жилина имаха 2, но втория беше неточен). Дали е подценяване, дали се увличат в атаки и така ги хващат в един момент на контра, не знам. Но отбора отсреща ако се опитва да сътвори нещо на терена, и не се окопава отзад, обикновено побеждава по-добрия. Имали сме и много хубави мачове с отбори (поне) на нашето ниво, завършили благополучно - Хайдук, Брьондби, Динамо Букурещ...
Парадокс три - откакто бе направена предната промяна във формАта на евротурнирите и по-специално как се определя жребия, Левски винаги отпада ако е поставен отбор при жребия и му се падне най-слабия възможен отбор. Така че за следващия кръг мен лично само от Шериф (Молдова) ме е страх
Утре ще стискам палци за Черно Море, много каръшки паднаха първия мач, а Кривия може да е футболист, който може сам да реши мача, но не е единствения им добър футболист. ПСВ са голяма трагедия в момента, така че... топката е кръгла, нищо не се знае!
А ЦСКА мисля че са ясни, те за разлика от Левски, и с юношите да излязат срещу такъв умрял отбор, си го взимат мача.