Ми не е баш точно тъй, но нека адаша да обясни аз няма да говоря.letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 28 2009, 16:20) според мене пропускаш един много важен фактор.нарича се време.позицията ти е много издържана и правилна само в случай че разполагаш с време .ако го нямаш нямаш шанс .при 14 часа оф или на сеив си аут ъф гейм ангеле .така че играта стана така че трябва да имаш много време .е уви аз нямам и не мога да се конкурирам с времеимащите
новите правила
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Добре де, летален. Да речем че ти си 200 000 точки. И имаш по 14 часа офлайн на ден. Флотът ти е около 150 000 точки и го държиш по 2 пъти по 7 часа на сейв (а не цял 14 часов).letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 28 2009, 16:20) според мене пропускаш един много важен фактор.нарича се време.позицията ти е много издържана и правилна само в случай че разполагаш с време .ако го нямаш нямаш шанс .при 14 часа оф или на сеив си аут ъф гейм ангеле .така че играта стана така че трябва да имаш много време .е уви аз нямам и не мога да се конкурирам с времеимащите
Идва ти един играч на 400 000 точки в системата. Има флот за 200 000 точки и звезди за 100 000(сещаш се колко). Няма същите скорости като играч ан 1 милион, но пък те лети от система. Даже и почуква малко мотивацийка н звездите. Първа планета, 2ра планета. Или ще увиснеш, или ще те хване, понеже си имал "миг невнимание".
Представи си същата ситуация, ама с акаунт на 1 млн. Разликата е? Никаква.
А и казах в другата тема. В тая игра няма само градация. Не може само да биеш, без да те бият. Трябва да свикваш и да губиш. Иначе нямаше да е интересно. Ако имаше начин да не те изтрия и да не те занулят ИЗОБЩО, то за какво играеш? Да садиш ниви ли.
Последна промяна от RoYaL на вт юли 28, 2009 2:32 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Активната ми игра е макс 6-7 часа на ден.През останалото време ме мързи.Нямам мини, но пък на брой атаки го докарвам.И рецове хващам, ако не ме мързи да гледам полетата.Може би опира до желание.
Плюс това, навсякъде в живота всяка дейност изисква определен ресурс - пари, време, работна ръка и т.н.Ако 1ви се ставаше със спане в тая игра, гаранция, нямаше да губя рунд.И още нещо - аут от коя игра?За тиквените медали?Всичко зависи да си прецениш времето/желанието/възможностите и да избереш нивото, на което ще играеш.А ако имаш акъл, можеш да се опазиш доста успешно от хората в топа.Не е въпрос на време.Както каза Рояла - топа предпочита да те изрециклира, за да напредне в класацията(бойни точки + много голяма печалба от реца), отколкото да те изтрие.
Плюс това, навсякъде в живота всяка дейност изисква определен ресурс - пари, време, работна ръка и т.н.Ако 1ви се ставаше със спане в тая игра, гаранция, нямаше да губя рунд.И още нещо - аут от коя игра?За тиквените медали?Всичко зависи да си прецениш времето/желанието/възможностите и да избереш нивото, на което ще играеш.А ако имаш акъл, можеш да се опазиш доста успешно от хората в топа.Не е въпрос на време.Както каза Рояла - топа предпочита да те изрециклира, за да напредне в класацията(бойни точки + много голяма печалба от реца), отколкото да те изтрие.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
и ти изпускаш малко от нещата рояле.значи няма ли да тръгнат да атакуват а?не е вярно това !когато не останат акаунти за атака се почва с дребната риба .а тя поне ще бъде изобилна при тоя коефициент.сега пак чакам обяснение и по-правдободобно да е моля!RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 28 2009, 16:17) Нюромансър, няма да си спестявам нищо.
Нека ви обясня, моята гледна точка.
Има един рунд, който почва на 30ти юни.
Датата е обявена и всички я знаят.
Стотици играчи почват на тая дата. Всеки с различна стратегия, но всеки един от тях е чукнал на отметката, че е прочел и е съгласен с условията за игра. А условията бяха точно такива, акаунти над 100 000 точки да бъдат атакуване от всеки над 50 000.
И в един прекрасен момент, едните почнали на 30ти юни се оказват на над 500 000 статистически точки, а другите на по 100 000. Един-двама от 50 такива играча биват занулени (ако коефициента беше х2, пак щяха да бъдат, имаше достатъчно хора с флоти). И другите изведнъж почват да мрънкат, ама то така, ама то иначе.
Почнаха да се развиват и невероятните теории, че едва ли не 5 играча на по 1 милион ще скочат на някой на 100 000, на 5те му планети и ще го изтрият. Мислите ли, че ще го направят? Те са балами и няма да се мъчат да го дебнат цял рунд за бойни точки, ами ще му изтрият планетите.
4 години играем игра, с ограничания, и в 99% от случаите се получава наистна след 2рия месец 5 човека да се атакувам, 3ма от тях съюзници. Е, големия кеф.
И точно заради такива измишльотини, че са ви атакували една гора хора да ви трият, а всъщност не е било никога ще накарате въпросните наистина да почнат в стил месомелача, поне да знаем за какво ревете.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Ти това на мен ли го обясняваш, че не разбрах. Опитваш се да ме убедиш в нещо, което никога няма да направя ли? Сещаш ли се, че никога няма да литна на 10 пъти по-слаб със звезди, без явна провокация за това. Не знам аз кой път трябва да ви казвам, че аз лично ин е само аз, предпочитам да го изрециклирам въпросния акаунт, от колкото да го изтрия. Звездите са мръсна игра и се използват за съвсем други целиletalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 28 2009, 16:29) и ти изпускаш малко от нещата рояле.значи няма ли да тръгнат да атакуват а?не е вярно това !когато не останат акаунти за атака се почва с дребната риба .а тя поне ще бъде изобилна при тоя коефициент.сега пак чакам обяснение и по-правдободобно да е моля!
1) да се оттървеш от явна опасност, някой с по-силен флот каарш да увисне
2) да моднеш, увиснеш някой който е пред теб в класацията, ако евнтуално си "ин дъ гейм" за тиквените медали
3) да натриеш носа на някой дразнител, който ти дава достатъчно провокации за да го направиш.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Това 1вото какво значи? Че трябва да е меле "всеки срещу всеки" ? В играта има и тактика "разделяй и владей".Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jul 28 2009, 16:30) А подлъгване и коалиране на 3-тата седмица от играта на акаунти от първите 20 в класацията как ви се струва, доста балансирано може би?
Големия доход в играта налага доста стоене онлине, за да си конкурентен
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jul 28 2009, 16:30) А подлъгване и коалиране на 3-тата седмица от играта на акаунти от първите 20 в класацията как ви се струва, доста балансирано може би?
Големия доход в играта налага доста стоене онлине, за да си конкурентен
Бе то да бе само в 20 ката хи хи.Близката история помни и други такива моменти с определено участие
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
пак не съм съгласен рояле пак! аз съм примерно с търговски акаунт.твоя съюз води война с моя.аз не воювам но произвеждам необходимото количество флота което се изсипва по твоя акаунт.като стратег ти сигурно не би ми изтрил акаунта за да мога аз да снабдявам конкурентите ти с кораби не е логично опитай пак,всячески ще спреш такъв акаунт.примери болRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 28 2009, 16:27) Добре де, летален. Да речем че ти си 200 000 точки. И имаш по 14 часа офлайн на ден. Флотът ти е около 150 000 точки и го държиш по 2 пъти по 7 часа на сейв (а не цял 14 часов).
Идва ти един играч на 400 000 точки в системата. Има флот за 200 000 точки и звезди за 100 000(сещаш се колко). Няма същите скорости като играч ан 1 милион, но пък те лети от система. Даже и почуква малко мотивацийка н звездите. Първа планета, 2ра планета. Или ще увиснеш, или ще те хване, понеже си имал "миг невнимание".
Представи си същата ситуация, ама с акаунт на 1 млн. Разликата е? Никаква.
А и казах в другата тема. В тая игра няма само градация. Не може само да биеш, без да те бият. Трябва да свикваш и да губиш. Иначе нямаше да е интересно. Ако имаше начин да не те изтрия и да не те занулят ИЗОБЩО, то за какво играеш? Да садиш ниви ли.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време