Пича току виж се опи..л по-натамRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 23 2009, 00:37) Факт е обаче, че пича ви бие от където му паднете![]()
Имаме си сомнамбули
- Lakokara4a_r_p
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
- Контакти:
Да ти кажа, проблема да се правят 4 часа офф е много по-голям от този да се правят 20 он. Имало ем оменти, когато ми се ес лучвало да се чудя кога да си вмъкна един-два офф-а да не го отнеса. Така, че формулировката е била вярна, а не грешнаLakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Jul 23 2009, 00:42) Пича току виж се опи..л по-натамИ не е проблем да се направят 4 часа off, проблема е да се направят по 20 часа всеки ден
Просто грешка в израза
И още една вметка- мен никой не ме бие камо ли където му падна... А ти ако си решил да играеш поне дай малко по-неангаже
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Зависи от гледната точка, слънце.RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 23 2009, 00:50) Да ти кажа, проблема да се правят 4 часа офф е много по-голям от този да се правят 20 он. Имало ем оменти, когато ми се ес лучвало да се чудя кога да си вмъкна един-два офф-а да не го отнеса. Така, че формулировката е била вярна, а не грешна![]()
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
А смееш ли да твърдиш обратното?! Явно и ти си от новите модели хора, щом не си забелязал това...Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Jul 23 2009, 00:16) Имам един въпрос, а именно някой видял ли е NoobsGoPro изгаснал в Спийд и знае ли някой, кога спи това момче? Любопитно ми е, защото свети по цял ден и цяла нощ. Явно има нови модели хора, които могат да си карат и без сън. Да не си помислите че намеквам за сийтване... Нееее, и през ум не ми минава. Едва ли някой админ би се замислил дори за минута, че това е нередно.Просто човека е железен и издържа много
![]()
Всичко това ме интересува защото ми прави впечатление голямата му трудоспособност и успехите напоследък. А също и да не съм пропуснал нови правила в играта позволяващи да се играе по 25 часа на ден, както и жокер "Обади се на приятел"...
Много моля, ако някой знае нещо по въпроса да ми пише, че да знам кога да го ударя![]()
ЦитатПравила на форума
4. Език и Култура
Дискусиите във Форумите трябва да се водят с уважение към Потребителите и зачитане на правото на друго мнение. Предизвикването на груби спорове и скандали е недопустимо и се наказва. Неетичното, грубо и иронично отношение към други Потребители или трети лица и институции ще бъде премахвано, и подобни действия ще се санкционират. Не могат да бъдат използвани аргументи в спора, които касаят етническата, расова, професионална, сексуална и т.н. ориентация на опонента. Не е желателно в рамките на една и съща тема един и същи Потребител да повтаря еднакви свои мнения без изменения в аргументацията. Повторенията предполагат натякване и желание да се заглуши с викове дискусията. Пускането на дублирани мнения в две или повече Теми е недопустимо и също е наказуемо. Прекомерната употреба на изразни средства (нечленоразделни, междуметия, картинки, емоционални иконки), както и употреба на неаргументирано оцветяване, удебеляване и големи букви - не се допускат.[/quote]
Сарказъм, а?
Играчът е докладван и се проверява!
А за автора на темата - 3 дни читателски статус да се успокои малко и да помисли над думите си:
Безсънни нощи, а?Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Jul 21 2009, 14:08) Така, след дълги размисли и безсънни нощи, най-накрая реших да поставя едно име за проверка и да докладвам...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.