протест

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Мърдам, мърдам :) А в 4 часа излитам, само да станат. Трябва да помолим админите за протекция "имам работа" :c022:
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

имаш ти работа :p140: да пиеш бира с авери докато бавните скаути одарят някоя ламя :crazy_pilot:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Имате време да си купите петромакси и да се присъедините към шествието
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 17 2009, 05:31) искам да изразя личния си протест относно ограничаването на правата ми на клиент.визирам 2 вселена вече 17 дена се гърча кат червей под оръжейното ембарго наложено от монополистите на пазара.не мога да купувам най-качествените продукти за почистване на мистър пропър демек танкери.
Не гледаш пазара достатъчно често, а и те изпреварват другите купувачи ;)
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Nitron написа:Цитат(Nitron @ Jul 17 2009, 12:07) Не гледаш пазара достатъчно често, а и те изпреварват другите купувачи ;)
Сигурно е хукнал да си търси петромакс.Нали с Dimorese ще ходят за жаби...
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Тва бие малко на сценария от филма "Невидима заплаха".(star wars)
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

dios написа:Цитат(dios @ Jul 17 2009, 09:15) Във вселена 2 е - направи си сам. Да не говорим че това което си направиш ти,друг не може да ти го направи.Но ако все пак ти го направи,ще ти излезе солено. Има по бавни и демократични вселени - опитай там, ако скоростта на пребит с бухалки охлюв ти е по сърце. Че там има време за протести,премисляния,въвеждания на нови неща. А тук докато се натуткам и третината ще свърши. Предполагам аз съм виновен,затова може да се опиташ да ме удавиш с бира или да ме задавиш с отбрани мезета.
бирата каква да бъде ?предполагам трябва да има и почистващ ефект за вина?мезетата какви да са брани или драни?
и имам молба към спамерите не мислите че това е опит за корумпиране на високопоставени лица в администрацията на вселена 2.просто хората от това направление от работа не могат да намерят време да си утолят жаждата и глада.а и според мои предположения заедно със вдигната скорост на вселената пропорционално се е забързал и метаболизма на админите.така че моля проявете разбиране и мъдрост.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Jul 17 2009, 19:31) бирата каква да бъде ?предполагам трябва да има и почистващ ефект за вина?мезетата какви да са брани или драни?
и имам молба към спамерите не мислите че това е опит за корумпиране на високопоставени лица в администрацията на вселена 2.просто хората от това направление от работа не могат да намерят време да си утолят жаждата и глада.а и според мои предположения заедно със вдигната скорост на вселената пропорционално се е забързал и метаболизма на админите.така че моля проявете разбиране и мъдрост.

Незнам,ама диос до колкото разбрах е душа човек,предполага се мезето да е драно (пък и попринцип по-хубаво да е пасло а не да е расло ;) ) а бирата освен прочистваш ефект за вина да има и за камъни в бъбреците ;) ;) ;)
Последна промяна от TZeRbeR на пет юли 17, 2009 6:02 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

TZeRbeR написа:Цитат(TZeRbeR @ Jul 17 2009, 19:57) Незнам,ама диос до колкото разбрах е душа човек,предполага се мезето да е драно (пък и попринцип по-хубаво да е пасло а не да е расло ;) ) а бирата освен прочистваш ефект за вина да има и за камъни в бъбреците ;) ;) ;)
съгласен съм с тебе!
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

Ми така де,като ще е гарга да е рошава ;) няма ся да се излагаме,пък и нали е за админа - нали знаеш -> за админа или хубаво или нишо ;)
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”