OKP в действие ...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 14 2009, 02:46) мда който не чете :(
раджеп съм 10000 % че е психара или си ти роуалеее !!

edit:тоя лудака си правеше по час час и половина оффове с флот на планетата нормално да го ударят ;)
Последна промяна от Crashedd на вт юли 14, 2009 7:34 am, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
BlackHand
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 26, 2007 5:34 pm
Контакти:

Мнение от BlackHand »

Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Jul 14 2009, 09:01) раджеп съм 10000 % че е психара или си ти роуалеее !!
:lol: :lol: :lol:

Битката си я бива :a055: давайте още да има рециклажи за Реджеп :a055:

Едит: Разгледах летището и точно тоя рециклаж не съм го пипал ..
Последна промяна от BlackHand на вт юли 14, 2009 8:34 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Jul 14 2009, 09:01) раджеп съм 10000 % че е психара или си ти роуалеее !!

edit:тоя лудака си правеше по час час и половина оффове с флот на планетата нормално да го ударят ;)
Наистина не е лесно да се различат толкова сходните им стилове на игра - аз също винаги съм се затруднявал :lol:
Последна промяна от sixkiller_k3 на вт юли 14, 2009 11:37 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 14 2009, 00:43) Ама сте хитри иначе. Няма да литнете преди битката и да му върнете рециклажа, а ми дай да се улеем, той пича нека се бие, нали трупаме за минички и точки :)
Да ти припомням ли ти каква я свърши с моя рец предния рунд във 2-ра.Някой път ми идва да дойда до Бургас, да ти счупя единия крак и да те ритам с него до центъра на града :p019:
Последна промяна от EvilForce на ср юли 15, 2009 6:07 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 15 2009, 06:02) Да ти припомням ли ти каква я свърши с моя рец предния рунд във 2-ра.Някой път ми идва да дойда до Бургас, да ти счупя единия крак и да те ритам с него до центъра на града :p019:
И това му е малко...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 15 2009, 08:02) Да ти припомням ли ти каква я свърши с моя рец предния рунд във 2-ра.Някой път ми идва да дойда до Бургас, да ти счупя единия крак и да те ритам с него до центъра на града :p019:
Ми припомни ми. Щото ти е много удобно да го представяш акто на теб ти изнася. Рефрешвам акаунта, виждам ЛСто, виждам и рециклажа. Не знам що реши, че трябва да ти го върна. Разбирам ад си ме предупредил, да не летя, ама пред свършен факт... то така като пишеш на някой и айде протекция да не ти барат рециклажа.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

EvilForce написа:QUOTE (EvilForce @ Jul 15 2009, 08:02) Да ти припомням ли ти каква я свърши с моя рец предния рунд във 2-ра.Някой път ми идва да дойда до Бургас, да ти счупя единия крак и да те ритам с него до центъра на града :p019:
:74:

Предлагам до плажа, че да направиш една баня поне.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Само не ми се прави на честна.За рециклажа литна след като видя 3 лс-та от мене,през цялото време беше онлайн и се направи на луд за да не го върнеш.
Няма да лицемрничиш само тука,че и тебе те знаем какъв си и как си постигаш целите.Когато е за тебе е честно, когато други го парвят е наливане.
RoYaL написа:Значи, ако някой ми каже "На 3:455:5 има рециклаж" и аз погледна и там верно има рец и литна, това е наливане, понеже съм литнал заради ЛС-то?
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 14 2009, 00:43) Ама сте хитри иначе. Няма да литнете преди битката и да му върнете рециклажа, а ми дай да се улеем, той пича нека се бие, нали трупаме за минички и точки :)
Последна промяна от EvilForce на ср юли 15, 2009 10:11 am, променено общо 1 път.
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 15 2009, 12:01) Само не ми се прави на честна.За рециклажа литна след като видя 3 лс-та от мене,през цялото време беше онлайн и се направи на луд за да не го върнеш.
Няма да лицемрничиш само тука,че и тебе те знаем какъв си и как си постигаш целите.Когато е за тебе е честно, когато други го парвят е наливане.
Това е долна лъжа!!! Едно ЛС имах само - "ще ми прибереш ли рециклажа". Е, прибрах ти го. Много ти е лесно да говориш пред свършен факт. Няма кой да провери за ЛС-та вече.

А за това, което говоря в темата.. нали се сещаш, че им е съюзник, а не кой да е? "Човек от съюза" различно от "човек от другите съюзи."
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Прибра го и не го върна - демек се наля,защото си знаел предварително къде ще излезе поленцето и не го върна на собственика му-което според правилата без значение дали си ми съюзник или не си се води наливане. Та ми е интересно от какъв зор съдиш другите а не виждаш ти какви ги вършиш.
А лс-тата бяха повече от едно- 2 или 3 не съм сигурен точно.И ти беше онлайн през цялото време - затова ти писах повече от едно лс в това съм сигурен,но не ми писа докато не излезе полето и ми мина с тезата че си бил играл друга игра,нищо че си рефрешваше акаунтчето.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”