RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 14 2009, 00:43) Ама сте хитри иначе. Няма да литнете преди битката и да му върнете рециклажа, а ми дай да се улеем, той пича нека се бие, нали трупаме за минички и точки
Да ти припомням ли ти каква я свърши с моя рец предния рунд във 2-ра.Някой път ми идва да дойда до Бургас, да ти счупя единия крак и да те ритам с него до центъра на града
Последна промяна от EvilForce на ср юли 15, 2009 6:07 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 15 2009, 06:02) Да ти припомням ли ти каква я свърши с моя рец предния рунд във 2-ра.Някой път ми идва да дойда до Бургас, да ти счупя единия крак и да те ритам с него до центъра на града
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 15 2009, 08:02) Да ти припомням ли ти каква я свърши с моя рец предния рунд във 2-ра.Някой път ми идва да дойда до Бургас, да ти счупя единия крак и да те ритам с него до центъра на града
Ми припомни ми. Щото ти е много удобно да го представяш акто на теб ти изнася. Рефрешвам акаунта, виждам ЛСто, виждам и рециклажа. Не знам що реши, че трябва да ти го върна. Разбирам ад си ме предупредил, да не летя, ама пред свършен факт... то така като пишеш на някой и айде протекция да не ти барат рециклажа.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
EvilForce написа:QUOTE (EvilForce @ Jul 15 2009, 08:02) Да ти припомням ли ти каква я свърши с моя рец предния рунд във 2-ра.Някой път ми идва да дойда до Бургас, да ти счупя единия крак и да те ритам с него до центъра на града
Предлагам до плажа, че да направиш една баня поне.
Само не ми се прави на честна.За рециклажа литна след като видя 3 лс-та от мене,през цялото време беше онлайн и се направи на луд за да не го върнеш.
Няма да лицемрничиш само тука,че и тебе те знаем какъв си и как си постигаш целите.Когато е за тебе е честно, когато други го парвят е наливане.
RoYaL написа:Значи, ако някой ми каже "На 3:455:5 има рециклаж" и аз погледна и там верно има рец и литна, това е наливане, понеже съм литнал заради ЛС-то?
RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jul 14 2009, 00:43) Ама сте хитри иначе. Няма да литнете преди битката и да му върнете рециклажа, а ми дай да се улеем, той пича нека се бие, нали трупаме за минички и точки
Последна промяна от EvilForce на ср юли 15, 2009 10:11 am, променено общо 1 път.
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 15 2009, 12:01) Само не ми се прави на честна.За рециклажа литна след като видя 3 лс-та от мене,през цялото време беше онлайн и се направи на луд за да не го върнеш.
Няма да лицемрничиш само тука,че и тебе те знаем какъв си и как си постигаш целите.Когато е за тебе е честно, когато други го парвят е наливане.
Това е долна лъжа!!! Едно ЛС имах само - "ще ми прибереш ли рециклажа". Е, прибрах ти го. Много ти е лесно да говориш пред свършен факт. Няма кой да провери за ЛС-та вече.
А за това, което говоря в темата.. нали се сещаш, че им е съюзник, а не кой да е? "Човек от съюза" различно от "човек от другите съюзи."
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Прибра го и не го върна - демек се наля,защото си знаел предварително къде ще излезе поленцето и не го върна на собственика му-което според правилата без значение дали си ми съюзник или не си се води наливане. Та ми е интересно от какъв зор съдиш другите а не виждаш ти какви ги вършиш.
А лс-тата бяха повече от едно- 2 или 3 не съм сигурен точно.И ти беше онлайн през цялото време - затова ти писах повече от едно лс в това съм сигурен,но не ми писа докато не излезе полето и ми мина с тезата че си бил играл друга игра,нищо че си рефрешваше акаунтчето.