TZeRbeR написа:Цитат(TZeRbeR @ Jul 16 2009, 20:49) авира,аваст сменете си антивирусните като за начало и ще се оправи проблема ( и всички бъдещи)
Не съм много компетентна относно антивирусните, но момчето много добре си го е предпазила, защото моята не успя. Това ми струваше преинстал на C:\
Вече всичко е почистено де
charovna написа:Цитат(charovna @ Jul 16 2009, 21:18) Не съм много компетентна относно антивирусните, но момчето много добре си го е предпазила, защото моята не успя. Това ми струваше преинстал на C:\
Вече всичко е почистено де
аз пък съм запознат - аваст - засича минимална част от вирусите,останалите не ги засича (мога да дам примери),авира - за най-малкият спайуеър или бисквитка вдига врява до незнам си къде,а за по-опасните буболечки само казва,че намерила вирус и дотам-нито изтрит нито карантина и т.н.
от практика го знам - авира и аваст не са антивирусни на които може да се вярва,или да се разчита да ти пазят компа. вярно леки са но им е и лека работата,по-добре по-тежка антивирусна,но поне спокойствие че няма да се налага форматиране на диск или търсене на антивирусна способна да почисти.
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
за нода съм съгласен но и той не е цвете за мирисане
чаровна - кой нод ? оня от едно време ли ? нод 3.х.х версиите са що-годе добри,вършат работа но ако искате антивирусна - F-Secure с правилната настройка е перфектната антивирусна (ЛИЧНО МНЕНИЕ НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМИ НА КАКВОТО И ДА Е!!!)
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
TZeRbeR написа:QUOTE (TZeRbeR @ Jul 17 2009, 03:01) за нода съм съгласен но и той не е цвете за мирисане
чаровна - кой нод ? оня от едно време ли ? нод 3.х.х версиите са що-годе добри,вършат работа но ако искате антивирусна - F-Secure с правилната настройка е перфектната антивирусна (ЛИЧНО МНЕНИЕ НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМИ НА КАКВОТО И ДА Е!!!)
ами да ти кажа и 4.*.*.* версиите хич не лъжат
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Проблема се изгуби още на другия ден всичко си е ок.Явно е било фалшива тревога.На работа са avira и avast и вършат криво-ляво работа.
Вкъщи съм си с avira и веднъж месечно пускам malwarebytes да порови за буби-всичко си е перфект(2 години не съм правил преинсталация)
death4azis написа:Цитат(death4azis @ Jul 17 2009, 14:32) Проблема се изгуби още на другия ден всичко си е ок.Явно е било фалшива тревога.На работа са avira и avast и вършат криво-ляво работа.
Вкъщи съм си с avira и веднъж месечно пускам malwarebytes да порови за буби-всичко си е перфект(2 години не съм правил преинсталация)
лъкер
васе - 3.х.х по-добре
Последна промяна от TZeRbeR на пет юли 17, 2009 5:34 pm, променено общо 1 път.
Прочети правилата.