Не си представям какво време се отделя за да се поддържа булфа в перфектно състояние . Защото според мен играта няма никакви забележки в отношение на работа на сервера , лагове и т.н. Просто на човека не му е лесно и въобще на всички админи не им е лесно да отделят внимание на всичките ни въпроси , да правят промени и правила и в същото време да следят за нередности в играта .Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Jun 29 2009, 11:53) мм да щом отделя от собственото си време ии съм 10000 % сигурен че не зима пари за това което върши просто иска играта да се развива и да върви напред
Dios
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
[color=#000000]RageForYou [/color]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 29 2009, 10:43) ей Миос ли беше или не знам как беше така ли убеждаваш играчите хвърлили хиляди нанки в един рунд да се регнат отново като наричаш акаунтите им смешни,по твоята тъпа логика значи всички извън топ 10 по ресурсни точки са смешни,така ли да те разбирам...мислех че си добър админ ама май не си аз ако съм ти работодател за тези твои думи щях да те уволня!Не ти прави чест да говориш така,давай си каквито искаш мнения но не обиждай играчи,най малкото ти като като админ би трябвало да се държиш на ниво с изказванията си,и да бъдеш по-обективен,няма смешен акаунт според мен.Ти не знам как си позволяваш да твърдиш тези неща!Аз лично никога не съм наричал някой акаунт"смешен"всеки си играе както си иска,и както може.Аз в частност може да не съм много добър играч имам какво да уча още,новобранец съм още,ще дойде времето да опитам и топ акаунт да играя,може да се справя,може и да не се справя,времето ще покаже.Но наистина отговори ми какво значи това смешен акаунт?
Ох днеска имам имен ден и затова ще напиша само един пост във темата.Диос е един от малкото администратори който си вършат перфектно работата ,молете не опорочавай човека, като най малкото можеш да направиш е да спреш да пишеш тъпотии по негов адрес.незнам от една дума как ще съдиш човека.,между другото съм имал честа да контактувам със него по лс и по скаип-а и те уверявам че зад монитора стой стабилна личност и на мястото си човек, който е компетентен не само за бф но и за много други неща . Затова като именник ви моля ключ на темата
Честито Петре. И да почерпиш с бира и варено пиле.
dios
Последна промяна от Mo`Money на пон юни 29, 2009 11:10 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
И димитрио метна хиляди нанки ,но остана 2-ри заради измамите ти мортале ... него, кой ще му върне нанките , че решиха да те оставят да играеш нечесно и да печелиш ???m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 29 2009, 11:24) Ок хапчето ще си го изпия...но много бъркаш точно от тези с хилядите изхарчени нанки съм,като не знаеш недей да опонираш по този въпрос,и въпроса е принципен аз не съм хвърлил тия пари и време за играта за да ми заявява някакъв си миос че ми бил смешен акаунта,от играч не бих се обидил да го напише,но щом се е хванал с администриране в играта,мисля че трябва да бъде малко по-внимателен със изказванията си.На лични не получих интелигентен отговор и затова го поставих тук да видим какво ще отговори![]()
А и си иманачини на докладване на админи, като си недоволен от тях и аз никога не съм играл вселена администрирана от диос ,но гледам в -ра човека се опитва нещо да прави интересно ако и не му плащат за таззи работа верно е диос-миос
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Нямам нищо против да ти обясня. Смешен акаунт значи едностранно развит - като твоя. само на бойна флота. Смешното в случая е, че ако няма в определен момент кой да прилъжеш да ти събира рециклажите или нови играчи току-що регнали се които да удариш,нищо не става от него. Да не говорим явилата се необходимост от по твои думи, съюзници които излизайки от съюза да се разбиват в теб да те поддържат на ниво. Защото иначе ще изостанеш - не всеки ден има някой заспал. Да не говорим с флотата на части,която не е единствената ти фалшива битка. И като теглим чертата до тук,се оказва че имаш акаунт който е половинчато развит,зависещ от други,поддържан с нарушение на правилата,измами и предателства. Така че ако се обиждаш от истината,това не е мой проблем. Не е задължително един играч да е в топ 10,за да има добър акаунт или да играе добре. Но ти опищя всичко колко си добър и колко си велик - и когато ти казах че няма никакво покритие на твоите думи, се разсърди. Давал си нанокредити? Много важно. Това не те прави някой в очите на другите. Нито недосегаем.Напротив,майсторлъка е да не даваш кредити,но ти все още не си запознат основно с играта за да го осъзнаеш. Един продукт не зависи само от парите в него, ами и от качеството му както на развитие,така и на управение.Наказанията и промените в играта, се стараят да игнорират точно такива акаунти като твоя. А относно това че ще ме уволняваш - първо не бих помагал или постъпил на работа при човек правещ половнчати работи,така че щяхме да си спестим изгонването ми. А иначе заплатата ми е голяма -все пак трябва да се разправям с доста неуравновесени люде.
dios написа:QUOTE (dios @ Jun 29 2009, 12:05) Нямам нищо против да ти обясня. Смешен акаунт значи едностранно развит - като твоя. само на бойна флота. Смешното в случая е, че ако няма в определен момент кой да прилъжеш да ти събира рециклажите или нови играчи току-що регнали се които да удариш,нищо не става от него. Да не говорим явилата се необходимост от по твои думи, съюзници които излизайки от съюза да се разбиват в теб да те поддържат на ниво. Защото иначе ще изостанеш - не всеки ден има някой заспал. Да не говорим с флотата на части,която не е единствената ти фалшива битка. И като теглим чертата до тук,се оказва че имаш акаунт който е половинчато развит,зависещ от други,поддържан с нарушение на правилата,измами и предателства. Така че ако се обиждаш от истината,това не е мой проблем. Не е задължително един играч да е в топ 10,за да има добър акаунт или да играе добре. Но ти опищя всичко колко си добър и колко си велик - и когато ти казах че няма никакво покритие на твоите думи, се разсърди. Давал си нанокредити? Много важно. Това не те прави някой в очите на другите. Нито недосегаем.Напротив,майсторлъка е да не даваш кредити,но ти все още не си запознат основно с играта за да го осъзнаеш. Един продукт не зависи само от парите в него, ами и от качеството му както на развитие,така и на управение.Наказанията и промените в играта, се стараят да игнорират точно такива акаунти като твоя. А относно това че ще ме уволняваш - първо не бих помагал или постъпил на работа при човек правещ половнчати работи,така че щяхме да си спестим изгонването ми. А иначе заплатата ми е голяма -все пак трябва да се разправям с доста неуравновесени люде.
АВЕ Диос!
уважавам те човече, затапи го
Последна промяна от DoNaTell0 на пон юни 29, 2009 11:17 am, променено общо 1 път.
Мортале, не знам дали някога ще си работодател, или просто ще си зидаш тухли во веки, ама... Един твой аналог, ако така сипеш огън и жупел, пред твоя работодател, не знам дали само ще те уволни, но и може някой дебеловрат да те чака някъде, да ти обясни за живота от нещата.
А и си нямам представа колко трябва да си изпаднал, за да говориш така. То жалки истории съм виждал и чувал, ама твоето не че ме изумява, ама... Като, че ли нова ера в развитието на простотията е.
А и си нямам представа колко трябва да си изпаднал, за да говориш така. То жалки истории съм виждал и чувал, ама твоето не че ме изумява, ама... Като, че ли нова ера в развитието на простотията е.
Последна промяна от RoYaL на пон юни 29, 2009 11:26 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Къде точно съм писал че съм велик че не мога да се сетя,вие тука ме пишете такъв?Аз не твърдя подобно нещо...да не напише човек че смята себе си за добър,просто смятам че за новобранец се справям прилично добре това е!"Да не говорим с флотата на части,която не е единствената ти фалшива битка."-ми да ти кажа единствената такава битка е това!И при това миналия рунд и без нанки се справих добре,сега такъв ми беше избора не се оплаквам,само ти казвам че не ти отива да пишеш тия глупости на човек дал и нанките и времето за тоя рунд.И апропо не мога да разбера защо по дяволите толкова хора взеха да ми се плюнчат,най вече човека който наистина се мисли за "велик" Royal...само че дето няма велики тука,има можещи и неможещи,и като сте толкова умни толкова ли не можете да схванете че истинската измет по форумите е именно Роял който създава интриги и пише абсолютни лъжи...или не ви е удобно да го приемете че е така?dios написа:Цитат(dios @ Jun 29 2009, 10:05) Нямам нищо против да ти обясня. Смешен акаунт значи едностранно развит - като твоя. само на бойна флота. Смешното в случая е, че ако няма в определен момент кой да прилъжеш да ти събира рециклажите или нови играчи току-що регнали се които да удариш,нищо не става от него. Да не говорим явилата се необходимост от по твои думи, съюзници които излизайки от съюза да се разбиват в теб да те поддържат на ниво. Защото иначе ще изостанеш - не всеки ден има някой заспал. Да не говорим с флотата на части,която не е единствената ти фалшива битка. И като теглим чертата до тук,се оказва че имаш акаунт който е половинчато развит,зависещ от други,поддържан с нарушение на правилата,измами и предателства. Така че ако се обиждаш от истината,това не е мой проблем. Не е задължително един играч да е в топ 10,за да има добър акаунт или да играе добре. Но ти опищя всичко колко си добър и колко си велик - и когато ти казах че няма никакво покритие на твоите думи, се разсърди. Давал си нанокредити? Много важно. Това не те прави някой в очите на другите. Нито недосегаем.Напротив,майсторлъка е да не даваш кредити,но ти все още не си запознат основно с играта за да го осъзнаеш. Един продукт не зависи само от парите в него, ами и от качеството му както на развитие,така и на управение.Наказанията и промените в играта, се стараят да игнорират точно такива акаунти като твоя. А относно това че ще ме уволняваш - първо не бих помагал или постъпил на работа при човек правещ половнчати работи,така че щяхме да си спестим изгонването ми. А иначе заплатата ми е голяма -все пак трябва да се разправям с доста неуравновесени люде.
не съм съгласен че съм зависил от някой,просто отидох там където нещата бяха от ВЗАИМНА ПОЛЗА,не само в моя,но кво да кажа гледате едната страна на медала,а обърнете и другата,колко милиони и милиони ресурси спечелиха тези които ми събираха реца...и не те разбрах също за "покритието"на думите ми,то се вижда какво повече ти трябва за да имам покритие два рунда поред в топ5,точка.