Така,мисля че и аз трябва да напиша нещо,все пак аз отворих предната тема за наливането.И то не защото преследвам някакъв личен интерес,а го направих в интерес на играта.Явно писаните правила се превръщат в тема табу.Макар че това е само една игра,правилата са написани с цел да се спазват,или греша?!Това че ти разбираш по определен начин правилата няма нищо общо със самите правила.m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 22 2009, 19:49) За мене е едно и също дали е на части или е с цялата флота ако тя е малка поне така разбирам тази точка от faq-a...
И още нещо аз на администрацията съм писал на обратна връзка...и като не знаеш нищо тихо там в ъгъла!
И аз като чета правилата на рунда мислех,че търговията със ЗНС е ВЪЗМОЖНА,но не би!
14. Търговската борса достъпна за всички.Търговията с кораби възможна САМО при наличието на необходимите сгради и проучвания за съответния вид кораб.
Моето мнение е,че админите трябваше да махнат получените бойни точки щом считат че има наливане и са наложили съответното наказание за това.
Мога само да предполагам какво си им писал на админите-нещо от сорта:Ами аз не съм го карал да литне на части,на мен какво друго ми оставаше,освен да го рециклирам,нали?!:)
По тази логика,щом наказанието за летене с флота на части ,с цел да се разбие,е 2 дни,без да се пипат бойните точи и ресурса,може да стане следното:
Акк А и акк Б се борят за 1-во място по бойни точки.В един момент акк С решава да се разбие в акк Б на части.Акк Б печели бойни точки,с които взима 1-то място,но го наказват по схемата 2-дни и т.н.Това честно ли ще е?
Господа Админи,направете така,напишете правилата така,че до подобни теми в бъдещи рундове,да не се стига!