наливане и още нещо!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 22 2009, 19:49) За мене е едно и също дали е на части или е с цялата флота ако тя е малка поне така разбирам тази точка от faq-a...
И още нещо аз на администрацията съм писал на обратна връзка...и като не знаеш нищо тихо там в ъгъла!
Така,мисля че и аз трябва да напиша нещо,все пак аз отворих предната тема за наливането.И то не защото преследвам някакъв личен интерес,а го направих в интерес на играта.Явно писаните правила се превръщат в тема табу.Макар че това е само една игра,правилата са написани с цел да се спазват,или греша?!Това че ти разбираш по определен начин правилата няма нищо общо със самите правила.
И аз като чета правилата на рунда мислех,че търговията със ЗНС е ВЪЗМОЖНА,но не би!

14. Търговската борса достъпна за всички.Търговията с кораби възможна САМО при наличието на необходимите сгради и проучвания за съответния вид кораб.

Моето мнение е,че админите трябваше да махнат получените бойни точки щом считат че има наливане и са наложили съответното наказание за това.
Мога само да предполагам какво си им писал на админите-нещо от сорта:Ами аз не съм го карал да литне на части,на мен какво друго ми оставаше,освен да го рециклирам,нали?!:)
По тази логика,щом наказанието за летене с флота на части ,с цел да се разбие,е 2 дни,без да се пипат бойните точи и ресурса,може да стане следното:

Акк А и акк Б се борят за 1-во място по бойни точки.В един момент акк С решава да се разбие в акк Б на части.Акк Б печели бойни точки,с които взима 1-то място,но го наказват по схемата 2-дни и т.н.Това честно ли ще е?

Господа Админи,направете така,напишете правилата така,че до подобни теми в бъдещи рундове,да не се стига!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Вие сте много интересни хора...все сте прави аз все съм крив,ок ще се въздържа да се държа като каруцар,но вашите желания за отнемане на точки е едно а реалността е друга...споменах вече за ъгъла нали?Айде със здраве :p140:
И да ви питам къде бяхте радетелите за справедливост миналия рунд,когато се случиха едни странни неща с Icedeath и storm с едни разделени атаки(точно4)с по 5к спийдъри срещу 8000кръстосвача.И как m0rtaL завърши втори заради тях...
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Ае всички сте наляти и наливачи кво спорите толкоз, то това е ясно на всички..то изобщо както казва юда, тая борса изроди играта, не са само бойните точки,но те са пряко следствие от нея.
п.с-Polisman,явно не си играл при миланофф ,затова не си бил оранжев, вервай ми.
ЕЕ ти ли си бре...как да не те помня...
Последна промяна от seazar на пон юни 22, 2009 8:14 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 22 2009, 21:39) Вие сте много интересни хора...все сте прави аз все съм крив,ок ще се въздържа да се държа като каруцар,но вашите желания за отнемане на точки е едно а реалността е друга...споменах вече за ъгъла нали?Айде със здраве :p140:
И да ви питам къде бяхте радетелите за справедливост миналия рунд,когато се случиха едни странни неща с Icedeath и storm с едни разделени атаки(точно4)с по 5к спийдъри срещу 8000кръстосвача.И как m0rtaL завърши втори заради тях...

Не си прав.Ако трябва да се играе честно значи трябва!И не ме интересува нищо друго.Нека някой да каже или покаже за толкова години в булфлит дали съм светил някога в оранжево?!И когато пиша,съдя по себе си.И тук ни най малко не съм субективен!Който е нарушил правилата трябва да си носи последствията-и тук не става въпрос за теб,а за всички!.

А за миналия рунд-ние радетелите на справедливостта нямаме думата!Админите питай!
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

seazar написа:QUOTE (seazar @ Jun 22 2009, 21:44) Ае всички сте наляти и наливачи кво спорите толкоз, то това е ясно на всички..то изобщо както казва юда, тая борса изроди играта, не са само бойните точки,но те са пряко следствие от нея.
п.с-Polisman,явно не си играл при миланофф ,затова не си бил оранжев, вервай ми.

Сезаре,явно не ме познаваш,всъщност може и да ме познаваш.Играл съм при всички админи,стария ми ник беше ARABEL,ако ти говори нещо
И ако някой от админите покаже ,че съм бил наказван за каквото и да било,дори за повече от 20 часа он,нека го направи!
Съжалявам за спама!
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 22 2009, 21:39) Вие сте много интересни хора...все сте прави аз все съм крив,ок ще се въздържа да се държа като каруцар,но вашите желания за отнемане на точки е едно а реалността е друга...споменах вече за ъгъла нали?Айде със здраве :p140:
Миналия рунд си е било за тогава ,които го е интересувало да е поискал наказание , сега след като те оставиха 2 дни наказан значи са предценили ,че си виновен и трябва да ти махнат бойните точки от нечестата битка -това е нормално и да ти редуцират флотата и да махнат ресурса от битката - такива са правилата и са за всички еднакви.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

ще ти се...
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 22 2009, 23:15) ще ти се...
както сте тръгнали, да взема ви изместя в оффа, че да не се притеснявате да спорите и говорите :)

п.п. но без обиди ....
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Nicoll написа:QUOTE (Nicoll @ Jun 22 2009, 23:28) както сте тръгнали, да взема ви изместя в оффа, че да не се притеснявате да спорите и говорите :)

п.п. но без обиди ....
Да,Никол..по добре премести темата.Пък и няма реакция на админите да разясни казуса.

Явно картонената купа за 1-во място по бойни точки е много желана...независимо на каква цена!Дано поне купата си заслужава(поне като дизайн и практическо приложение)!:)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Нека дам мнение на обективна страна. Мортал, ако има наливане и си бил наказан, то би трябвало наказанието да бъде наложено с цялата си сила. Нормално е който и да било да се интересува от това, щом е пряко засегнат. Признавам, не съм запознат със случая, но що-годе ми става ясно. Проблема може да се реши достатъчно бързо - спирам мода и се блъскам в ответната страна. Де на части, де на цяло и ей го .. и той наказан 2 дни, без отнемане на бойни точки и ресурс и казуса решен ... Но е ли това решение на въпроса ? Аз съм за пълно наказание според правилата. Винаги съм мразел нечестната игра и може да се допиташ до Давид защо го накарах да ме изтрие от 3та.
Това беше обективното мнение. Субективното - щом администрацията е решила да не отнема бойните точки - някой може ли да направи нещо ? Казвал съм го преди, ще го кажа и се га - за мен не е игра да стоиш нарочно на малки точки и да биеш ламета ... или касички. Тази игра не ми харесва, ама не мога да направя нищо. Правилата я позволяват и се съобразявам с това. И щом правилата позволяват на администраторките да вземат лично мнение по въпроса и да не налагат описаните наказания - духате/ме супата. Нищо против никой, ама ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”