Но грешката основно е моя,признавам си. Следващият рунд ще има много гидове,да може да обясняват как се играе. И ще им раздадем кърпички - да бършат сълзи .
??
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
не говоря за булфаdios написа:QUOTE (dios @ Jun 20 2009, 20:39) Някой рунд може да си поиграем. За кратко.А от тетрис не разбирам,ти си по него.
Но грешката основно е моя,признавам си. Следващият рунд ще има много гидове,да може да обясняват как се играе. И ще им раздадем кърпички - да бършат сълзи .
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Аз не мога да играя тетрис ти казах. И булфлийт не мога. Стана случайно. Извини ме. Понеже си голям играч и се чувствам като препикано мушкато,готов съм да ти отстъпя акаунта си в трета като компенсация. Не е много добър,но предполагам за теб няма да е трудно да си го пооправиш. Друго за съжаление не мога да ти предложа. А,всъщност мога да гледам на кафе и да правя стриптийз.
Последна промяна от dios на съб юни 20, 2009 7:02 pm, променено общо 1 път.
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
ми мс за предложението, ама със дини не ми се занимааdios написа:QUOTE (dios @ Jun 20 2009, 20:55) Аз не мога да играя тетрис ти казах. И булфлийт не мога. Стана случайно. Извини ме. Понеже си голям играч и се чувствам като препикано мушкато,готов съм да ти отстъпя акаунта си в трета като компенсация. Не е много добър,но предполагам за теб няма да е трудно да си го пооправиш. Друго за съжаление не мога да ти предложа. А,всъщност мога да гледам на кафе и да правя стрийптиз.
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Гледането на кафе е за оффа. Тук ще позаключим.
Последна промяна от dios на съб юни 20, 2009 7:05 pm, променено общо 1 път.