detencetooo3 написа:QUOTE (detencetooo3 @ Jun 7 2009, 22:34) така де,така-ако не нямаш нужда нещата да се променят...никой няма да може да ти помогне...
НО има една приказка - с какъвто се събереш , такъв ставаш , средата оказва голямо влияние в/у развитието на личността . Цял ден забатачен пред машината - е така човек не се става . Мозъка има нужда от тренировка , а не от цункита и гушкита и виртуална обич . Най - доброто което може да се извлече от нета не е последния хит на някоя чалга певица или последния модел рокличка , а информация . Поколенията след нас вече са напълно зомбирани заради широкото приложение на pc-тата в домовете . В такъв измислен свят живеят , че 10 мин в реалния сив живот ще ги погубят .
Все пак трябва всяко удоволствие си има своята граница , без сериозност не става , а като си говорим за чатове и т.н давам няколко примера :
1 - виртуалните връзки - това е една ФОНДАМЕНТАЛНА ГЛУПОСТ !!! Как можеш да обичаш някогого при положение , че не си прекарал и 10 мин с него - смях , ужас и сълзи
2 - спречкванията по чатовете тип - леле колко съм велик зад клавиатурата , направо мога да те убия като натисна ентера или като натисна копчето за псувни на скрипта , защото съм прекалено гладък в главата - един познат така си намери боя , по чата , а това е супер смешно и без кометар .
3 - приятелствата по чата - модерно е да си разменяме - кафенца , сметанки и други принадлежности които биха били по сладки ако го направим на вън !
Мисля че бях достатъчно изчерпателен по въпроса , но най - лесно е просто човек да се обърне и да погледне хиледите слепи "виртуални съзнания" , които така усилено се вихрят в своите измислени светое .