Fen_na_Barca написа:QUOTE (Fen_na_Barca @ May 24 2009, 22:41) Рояле ти тихо... Вече ти е време за пенсия. Новобранци и то жени те удрят![]()
[ SEYMOUR ] Lori vs [ Forrest ] Proudm
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Не стига стажа за пенсия. От НОИ друго викат.Fen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ May 24 2009, 22:41) Рояле ти тихо... Вече ти е време за пенсия. Новобранци и то жени те удрят![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
защитника последно беше онлайн 20 часа
естествено 22 часа вече нямаше нищо по колонийките
главния му флот седеше и седеше
аз можех да литна но правих равна битка в 12-ти рунд и можех да обера само метала
явно са ми много малки топчиците и не литнах
писах първо на познатите за които съм сигурен че имат добър флот всички си намериха оправдания
на кой не му се давало толкова газ на кой му била разделена флотата на кой не му се рискувало да лети през 2 галактики
Браво лорка че поне ти събра селост (и газ) да литнеш жалко че за толкова часове офлайн не сте си организирали реца
пп: и аз имам пръст в тази битка
поне 500 мегатрона са от мойте минички
вие не спите ли ве хора 
главния му флот седеше и седеше
Браво лорка че поне ти събра селост (и газ) да литнеш жалко че за толкова часове офлайн не сте си организирали реца
пп: и аз имам пръст в тази битка
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Веднага си признавам. Аманда бях аз,но съм далеч от Лори. Дори и нямам регистрация в спийда,да можете да си отдъхнете от менDimorese написа:Цитат(Dimorese @ May 25 2009, 10:23) Що ли си мисля за дългата пола на Аманда
)))
Който и ще да се крие там, определено има познания по играта и време да ги прилага.