[Lamez] eQuiNoX vs. pirana

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 18 2009, 10:13) ммм василе като не го набиеш ти др ще го набие :D браво наистина оставяше флота по доста но жалко за съюзника искаше целия рец аа вие бяхте близо ии така но евала оставяш флота губиш !! :p140: :a055:
Ми както казах - да беше казал, нямаше да му пипаме реца. Ама той не та не. Другго си е да имаш най-силанат флота във вселената, и да не летиш с нея. Как ес излъга веднъж да литне по блек-а, не знам.
Иначе толкоз хора да беше ожмулил. Даже и надоспивко можеше.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

сега няма давам доклад ама му беше тупнал бойни :) около 100 броя ии танкове както той самия каза само по колониите са го били недоспивко аве сичко се нарежда 2 дена ии пускам първата партида 4 броя :) след тях веднага още 2 с 600 боини ии почвам да рутя сичко само да не са китайски дини че лошо :lol: :a055: :p140:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 18 2009, 07:15) Мдааа сега се оформя интересна битка за класацията по wp между нас и СМЕРШ :a055:
Аз защо ли си мисля, че класацията по БТ ще я вземе друг :) Имам едно такова странно усещане просто ... Ама всичко с времето си :)
Иначе много добра битка. Радва окото, ама е хубаво да имаш корав флот и добри танкери, а :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ May 18 2009, 14:40) Аз защо ли си мисля, че класацията по БТ ще я вземе друг :) Имам едно такова странно усещане просто ... Ама всичко с времето си :)
Иначе много добра битка. Радва окото, ама е хубаво да имаш корав флот и добри танкери, а :)
То най-добре другия рунд съотношението ресурсни : бойни точки да е 1:0,00000000001 за да има още повече битки . Дали още админите на играта смятат,че я балансираха, като направиха танкерите толкова бързи, а и убиха расата нокси (това е мое мнение).

бтв. имна грешка в текста за характеристиха на расите ето:

Нокси - Интелегентен извънземен живот, военно-ориентирани (бързина)

да заменят :

Нокси - Интелегентен извънземен живот, алъшвериш-ориентирани (бързина)
Последна промяна от StarFighter на пон май 18, 2009 2:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ May 18 2009, 13:59) първата партида 4 броя :) след тях веднага още 2 с 600 боини ии почвам да рутя сичко само да не са китайски дини че лошо :lol: :a055: :p140:
Те ако пъпеши не излязат пак бива ;)

Ван нищо не се знае до самият финал :)
Потребителски аватар
BikerBoy
Редник (Private)
Регистриран: вт окт 16, 2007 9:38 pm
Контакти:

Мнение от BikerBoy »

Битката според мене е най-добрата до момента. Браво на eQiuNoX и на целия му съюз. :bravo: :bravo: :bravo: :a055: :a055:

А по повод поста на StarFighter съм напълно съгласен с него. Аз освен с нокси с друга раса не съм играл. Но тоя рунд просто не вървят нещата като съм Нокси. Защо ли ... Незнам :c022:
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

всяка раса си има силните страни :) аз никога нямаше да се регна конфедерация ако бях прочел правилата за този рунд :c022: ем шматка съм признавам :) мога да виждам рециклажите до 25 системи (да цъкам като шантав през системите за рецове :dizzy: не е за мен) забранен транспорта извън съюза :) браво хубаво правило ама само за 3 съюза в играта (другите меко казано го д...т)

най-хубавата раса в играта за мен си остава ноксчето :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

При цялото ми уважение, ама конфа си е много на далавера. Евала, върнаха расата в играта. И няма смисъл да имаш голям съюз, стига ти едно малко съюзче, 2ма-3ма приятели и един от тях да е конф. Ама все пак говорим за боен акаунт. Нека си дърпа напред с точките, да си цъка флотец и танкери, па да видим дали съюза му ще остане с много изпуснати рециклажи. А нокса все още си е на върха на хранителната верига. Ама сега не смятам да се впускам в някакви обширни обяснения кой кога и защо ... Все като помисли и ще се сети.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Nedospivko написа:QUOTE (Nedospivko @ May 18 2009, 17:33) всяка раса си има силните страни :) аз никога нямаше да се регна конфедерация ако бях прочел правилата за този рунд :c022: ем шматка съм признавам :) мога да виждам рециклажите до 25 системи (да цъкам като шантав през системите за рецове :dizzy: не е за мен) забранен транспорта извън съюза :) браво хубаво правило ама само за 3 съюза в играта (другите меко казано го д...т)

най-хубавата раса в играта за мен си остава ноксчето :)
най-показателно е класирането до сега, другото си е просто чешане на езиците , нокси в ТОП 20 няма да има освен ако е изроден акаунт на търговец - а я водат бойна раса , вижте предишните рундове доста по цветно беше в топ20 и бойни акаунти и миньорски ацц и смесени, както имаше и представители на доста повече раси отколкото сега - по шарено беше. Нокси , ако не е търговията е умряла раса ,предимството на евтините кораби отдавна не е предимство - няма боец с раса нокси и да си прави корабите - купува си ги на тутракански курс.

ПС. топ 20 до момента 7 ноксита и 7-те търговци
9 конф.

то други раси имаше ли ?
Последна промяна от StarFighter на пон май 18, 2009 4:07 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

StarFighter написа:QUOTE (StarFighter @ May 18 2009, 16:57) Нокси , ако не е търговията е умряла раса ,предимството на евтините кораби отдавна не е предимство - няма боец с раса нокси и да си прави корабите - купува си ги на тутракански курс.
Е, аз май съм изключение ... до момента съм си купил най-много 50 кръста :c022:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”