The Lamers attacked us
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Еми ... честно казано, ако ти се занимава - да. Ще стане много интересно. А и както лидера им ме изкара някаква каса, която пребил в началото на рунда, а аз малко по-горе описах как бях защитник ... Поне щях да забележа ако някой ме беше разбил .... Все пак редовно си цъках защитка. А и малко след това споменах, че това акаунтче го дадох и регнах ново, а преди 3 дена бях около 1к ... И в момента най-големия им по точки е почти 37к ... Тъй че - заповядай 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Сус бре, нищо не разбирате от тая игра.Гадни комунисти.
ONLY HEAVY METAL.
P.S - А бяха времена, ехххх!!!.
ONLY HEAVY METAL.
P.S - А бяха времена, ехххх!!!.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
нитроне пак ли ти ве касо ако ми беше в обсега лелел .. малко ви остана живот вдигнете повече точки само ии ви почвамNitron написа:Цитат(Nitron @ May 12 2009, 17:30) А ти ще завземеш битака, както казва колегата. Ако играех по-редовно, нищо чудно. Поздравления за "огромните" усилия които полагаш в играта - мини+мини+мини+продажба на кораби+купуване на нови и вдигане на ресурсни точки. Какво майсторство![]()
извини ме за спама VaN ама аман от касии.. като тоя..
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ъ, ти наясно ли с историята на съюзите?.tresor написа:Цитат(tresor @ May 13 2009, 16:31) И стария съюз СССР е слаба ракия, преди няколко рунда в 3-та всички с мен се занимаваха![]()
накрая както се занимават ми позеленяха всички, един или двама ги оставих без флот и лидера колонизира до мен да ме бие ... за 1-2 седмици и взе че я делна таз планетка, защо ли?!
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Мога да кажа само - Хахахаахахахахахаха ... Явно не е наясно 
[color=red]
Бухай си там мини и енергийни и не се обяснявай. Аз не съм виновен, че лидера на смърдеШ е неграмотен, а учителката му по български е за разстрелCrashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 12 2009, 22:42) нитроне пак ли ти ве касо ако ми беше в обсега лелел .. малко ви остана живот вдигнете повече точки само ии ви почваммлъкни относно Starfighter когато е играел тая игра може би не си бил планиран тихо там играи не спами на хората битките
извини ме за спама VaN ама аман от касии.. като тоя..![]()
![]()
Sugnatur нихт арбайтет!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 13 2009, 17:14) Бухай си там мини и енергийни и не се обяснявай. Аз не съм виновен, че лидера на смърдеШ е неграмотен, а учителката му по български е за разстрел? Вие първи започнахте съ спама и храненето, ще го правя и аз...
Щом си мъж що не посрешна психо ми избяга.Днес имаше късмет друг ден няма да имаш.
Извинете ме за СПАМ-а
Последна промяна от MaKaVeL1 на ср май 13, 2009 5:22 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]