Ти пък добре, че не се радваш на удрянето на мизерния негов флот.Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 10 2009, 01:36) Бравооо Мортал. Човече чувствам се отмъстен и то на момента, тази касичка ми удари мизерния флот и се радваше като новородено бебе на цици. Браво човече, браво. I feel good tarara![]()
![]()
. Сега го крада като никой друг път
m0rtal vs DuReX
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Keep space clean, it's not yours.
А вие тука във форума въобще не се радвате на мизерните битки между флоти по тая логика... Че като гледам и на по малки битки се оревава орталъка. Е ?
И да радвам се защото малко преди това ми удари 15 реца 10 кръста 50 транса и се тупаше в гърдите парадирайки бил големия играч и почвал сериозно да се занимава щото се връщал от някъде и аз забравих. Има разлика в моята и неговата флота нали ?
И да радвам се защото малко преди това ми удари 15 реца 10 кръста 50 транса и се тупаше в гърдите парадирайки бил големия играч и почвал сериозно да се занимава щото се връщал от някъде и аз забравих. Има разлика в моята и неговата флота нали ?
Последна промяна от Tralalala на нед май 10, 2009 10:34 am, променено общо 1 път.
Аз не се допитвам до всички.Обикновено питам 2-3 човека, чието мнение уважавам.И пак съм готов да взема решението сам и без да се съобразя с тях.Който е бил недоволен от мое решение винаги е имал избор - съюзи бол, а ако не желае да е в съюз - ЛС и го махам.Лидерът е там, за да е лидер, а не лукова глава.Ама вярно - великият играч m0rtaL не му изнасяm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 10 2009, 01:10) Относно съюза,не смятам че е нормално някой който е лидер на един съюз самосиндикално да взема решения без да се допита до всички!Повече няма какво да добавя!
Да минем на битката - опа, там пак грандомания
Обърни внимание на това в червеното. Значи хем, който не му изнася да си тръгва - хем що си е тръгнал? Ама и вие сте едни, лелеее...roflrofl написа:Цитат(roflrofl @ May 10 2009, 23:53) Аз не се допитвам до всички.Обикновено питам 2-3 човека, чието мнение уважавам.И пак съм готов да взема решението сам и без да се съобразя с тях.Който е бил недоволен от мое решение винаги е имал избор - съюзи бол, а ако не желае да е в съюз - ЛС и го махам.Лидерът е там, за да е лидер, а не лукова глава.Ама вярно - великият играч m0rtaL не му изнасяКолкото до бившия ти лидер - далеч, далеч си от където е
Стига толкоз за грандоманията ти
![]()
Да минем на битката - опа, там пак грандоманияЕ нищо, явно 30к са ти границата.Аз пък обичам играчори, които бият каси на по 15-20к и си мислят, че са голямата работа
Успех в правенето на бойни точки от каси
Само да не нацелиш някой ламер, че си 'бало ....фестивало
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- moran
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 03, 2008 5:55 am
- Контакти:
roflrofl написа:Цитат(roflrofl @ May 10 2009, 20:53) Аз не се допитвам до всички.Обикновено питам 2-3 човека, чието мнение уважавам.И пак съм готов да взема решението сам и без да се съобразя с тях.Който е бил недоволен от мое решение винаги е имал избор - съюзи бол, а ако не желае да е в съюз - ЛС и го махам.Лидерът е там, за да е лидер, а не лукова глава....
Съжалявам , мен , но горко им на съюзниците ти ! Според теб за какво , аджеба , са създадени съюзите - да генерират " КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА " или да се прави отборна игра ? В миналия и по-миналия рунд в стария " Nightwish " показвахме именно такава игра и се забавлявахме ! Просто въпрос на възгледи , ама нейсе ... Уважавам мнението на Гошо и му желая успешен рунд , но и да не забравяме , че тук се създават много добри приятелства , макар и във виртуалното пространство !
Последна промяна от moran на нед май 10, 2009 10:28 pm, променено общо 1 път.
[b]Две неща са безкрайни : човешката глупост и Вселената, като за 2-рото не е ясно ! (Алберт Айнщаин) [/b]
[url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.170166.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url]
[url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.170166.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url]
Какво да му обръщам? Кой е лидерът? Аз съм и аз имам отговорността да реша. Не съм вързал никого - както казах има избор - може да се съобрази с решението или да напуснеRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 10 2009, 23:58) Обърни внимание на това в червеното. Значи хем, който не му изнася да си тръгва - хем що си е тръгнал? Ама и вие сте едни, лелеее...)
@moran - не говоря за култ към личността
Както и да е - не ми се спори на такива толкова философски теми, но темата ще има продължение
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Май ти се правиш на велик,щом смяташ че е правилно само ти да взимаш решения!Това ли е "отборна игра"ти решаваш а съюзниците ти са "лукови глави"тъй че питам се кой е грандомана в случая!И никога не съм твърдял че съм велик играч,и точно ти не можеш да ми казваш с каква стратегия ще играя,но ми се струва че ти се мислиш за велик!Не ме интересуват мненията на такива като тебе играя си играта и никой не плюя за стратегията която си е избрал,но ти явно си от онези,които гледат купичката на съседа,а не своята,играй си както намериш за добре,и не ми се плюнчи на мен!roflrofl написа:Цитат(roflrofl @ May 10 2009, 20:53) Аз не се допитвам до всички.Обикновено питам 2-3 човека, чието мнение уважавам.И пак съм готов да взема решението сам и без да се съобразя с тях.Който е бил недоволен от мое решение винаги е имал избор - съюзи бол, а ако не желае да е в съюз - ЛС и го махам.Лидерът е там, за да е лидер, а не лукова глава.Ама вярно - великият играч m0rtaL не му изнасяКолкото до бившия ти лидер - далеч, далеч си от където е
Стига толкоз за грандоманията ти
![]()
Да минем на битката - опа, там пак грандоманияЕ нищо, явно 30к са ти границата.Аз пък обичам играчори, които бият каси на по 15-20к и си мислят, че са голямата работа
Успех в правенето на бойни точки от каси
Само да не нацелиш някой ламер, че си 'бало ....фестивало
![]()
Последна промяна от m0rtaL на пон май 11, 2009 3:21 am, променено общо 1 път.