m0rtal vs DuReX

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 10 2009, 01:36) Бравооо Мортал. Човече чувствам се отмъстен и то на момента, тази касичка ми удари мизерния флот и се радваше като новородено бебе на цици. Браво човече, браво. I feel good tarara :P :a055: :a055: . Сега го крада като никой друг път
Ти пък добре, че не се радваш на удрянето на мизерния негов флот.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

А вие тука във форума въобще не се радвате на мизерните битки между флоти по тая логика... Че като гледам и на по малки битки се оревава орталъка. Е ?

И да радвам се защото малко преди това ми удари 15 реца 10 кръста 50 транса и се тупаше в гърдите парадирайки бил големия играч и почвал сериозно да се занимава щото се връщал от някъде и аз забравих. Има разлика в моята и неговата флота нали ?
Последна промяна от Tralalala на нед май 10, 2009 10:34 am, променено общо 1 път.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

морталчо чакаме те с отворени обятия :) :P :a055: :a055: :a055: :crazy_pilot:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
roflrofl
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 22, 2009 7:20 pm
Контакти:

Мнение от roflrofl »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 10 2009, 01:10) Относно съюза,не смятам че е нормално някой който е лидер на един съюз самосиндикално да взема решения без да се допита до всички!Повече няма какво да добавя!
Аз не се допитвам до всички.Обикновено питам 2-3 човека, чието мнение уважавам.И пак съм готов да взема решението сам и без да се съобразя с тях.Който е бил недоволен от мое решение винаги е имал избор - съюзи бол, а ако не желае да е в съюз - ЛС и го махам.Лидерът е там, за да е лидер, а не лукова глава.Ама вярно - великият играч m0rtaL не му изнася :) Колкото до бившия ти лидер - далеч, далеч си от където е ;) Стига толкоз за грандоманията ти :)

Да минем на битката - опа, там пак грандомания :) Е нищо, явно 30к са ти границата.Аз пък обичам играчори, които бият каси на по 15-20к и си мислят, че са голямата работа :) Успех в правенето на бойни точки от каси :) Само да не нацелиш някой ламер, че си 'бало ....фестивало ;)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

roflrofl написа:Цитат(roflrofl @ May 10 2009, 23:53) Аз не се допитвам до всички.Обикновено питам 2-3 човека, чието мнение уважавам.И пак съм готов да взема решението сам и без да се съобразя с тях.Който е бил недоволен от мое решение винаги е имал избор - съюзи бол, а ако не желае да е в съюз - ЛС и го махам.Лидерът е там, за да е лидер, а не лукова глава.Ама вярно - великият играч m0rtaL не му изнася :) Колкото до бившия ти лидер - далеч, далеч си от където е ;) Стига толкоз за грандоманията ти :)

Да минем на битката - опа, там пак грандомания :) Е нищо, явно 30к са ти границата.Аз пък обичам играчори, които бият каси на по 15-20к и си мислят, че са голямата работа :) Успех в правенето на бойни точки от каси :) Само да не нацелиш някой ламер, че си 'бало ....фестивало ;)
Обърни внимание на това в червеното. Значи хем, който не му изнася да си тръгва - хем що си е тръгнал? Ама и вие сте едни, лелеее... :) )
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
moran
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 5:55 am
Контакти:

Мнение от moran »

roflrofl написа:Цитат(roflrofl @ May 10 2009, 20:53) Аз не се допитвам до всички.Обикновено питам 2-3 човека, чието мнение уважавам.И пак съм готов да взема решението сам и без да се съобразя с тях.Който е бил недоволен от мое решение винаги е имал избор - съюзи бол, а ако не желае да е в съюз - ЛС и го махам.Лидерът е там, за да е лидер, а не лукова глава....

Съжалявам , мен , но горко им на съюзниците ти ! Според теб за какво , аджеба , са създадени съюзите - да генерират " КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА " или да се прави отборна игра ? В миналия и по-миналия рунд в стария " Nightwish " показвахме именно такава игра и се забавлявахме ! Просто въпрос на възгледи , ама нейсе ... Уважавам мнението на Гошо и му желая успешен рунд , но и да не забравяме , че тук се създават много добри приятелства , макар и във виртуалното пространство !
Последна промяна от moran на нед май 10, 2009 10:28 pm, променено общо 1 път.
[b]Две неща са безкрайни : човешката глупост и Вселената, като за 2-рото не е ясно ! (Алберт Айнщаин) [/b]
[url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.170166.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url]
roflrofl
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 22, 2009 7:20 pm
Контакти:

Мнение от roflrofl »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 10 2009, 23:58) Обърни внимание на това в червеното. Значи хем, който не му изнася да си тръгва - хем що си е тръгнал? Ама и вие сте едни, лелеее... :) )
Какво да му обръщам? Кой е лидерът? Аз съм и аз имам отговорността да реша. Не съм вързал никого - както казах има избор - може да се съобрази с решението или да напусне ;) Аз също бих имал този избор, ако друг ми е лидер :) И ако имам друг човек за лидер ще имам предвид, че бидейки в съюза аз съм се съгласил при нужда той да вземе решение, без да се съобрази с мнението ми ;) Ако това не ми изнася - хващам си "торбичката" и по пътя :crazy_pilot:

@moran - не говоря за култ към личността :) Който е играл с мен може да потвърди, че съм либерален, но взема ли решение, няма да приема някой да ми се качва на главата ;) Колкото до отборната игра - напълно си прав и те подкрепям, че това е нещо хубаво. Но се замисли и над това, което написах по-нагоре :)

Както и да е - не ми се спори на такива толкова философски теми, но темата ще има продължение :) Поздрави на всички :)
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

roflrofl написа:Цитат(roflrofl @ May 10 2009, 20:53) Аз не се допитвам до всички.Обикновено питам 2-3 човека, чието мнение уважавам.И пак съм готов да взема решението сам и без да се съобразя с тях.Който е бил недоволен от мое решение винаги е имал избор - съюзи бол, а ако не желае да е в съюз - ЛС и го махам.Лидерът е там, за да е лидер, а не лукова глава.Ама вярно - великият играч m0rtaL не му изнася :) Колкото до бившия ти лидер - далеч, далеч си от където е ;) Стига толкоз за грандоманията ти :)

Май ти се правиш на велик,щом смяташ че е правилно само ти да взимаш решения!Това ли е "отборна игра"ти решаваш а съюзниците ти са "лукови глави"тъй че питам се кой е грандомана в случая!И никога не съм твърдял че съм велик играч,и точно ти не можеш да ми казваш с каква стратегия ще играя,но ми се струва че ти се мислиш за велик!Не ме интересуват мненията на такива като тебе играя си играта и никой не плюя за стратегията която си е избрал,но ти явно си от онези,които гледат купичката на съседа,а не своята,играй си както намериш за добре,и не ми се плюнчи на мен!
Последна промяна от m0rtaL на пон май 11, 2009 3:21 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MissFiona
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 16, 2007 12:34 pm
Контакти:

Мнение от MissFiona »

Жоре, извинявай...ти не си "научен" на отборна игра.Ти не знаеш колко и какво се влага в това.И си позволявам да говоря толкова показно, защото ТИ отказа да го направим лично.
И...не забравяй за камъните...сигурно могат и да тежат.

Пак с най-добри чувства и с молбата да не продължиш...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”