Предложение за промени Вселена СПИЙД
Доста доста четох и какво измисли мозакът ми е, че повечето то Вас желаят да се върне игра към предишното и състояние, а именно още от преди въвеждането на расите. Лично на мен това ми допада, но както всички се досещате това е невъзможно.
Предложенията ми са следните:
1. Забрана на нанокредити (поне през 1вите 2 седмици).
Причина:
Всички платени услуги според мен развалиха правото на конкуренция. Има играчи които имат огромно желание, но просто не разполагат с наличните средства за да се конкурират с платежоспособните.По този начин началото няма да дърпат толкова платежоспособните, а умеещите да развиват максимално бързо акаунт.(Вярно, че така печелите, но моето мнение е това, а доколкото зная всеки има право на мнение)
2. Преразглеждане на бонусите на раса Конфедерация.
Причина
Горките Конфедерати тотално излязоха от класацията като раса. Малко са вече играчите Конфедерати.
3. Каскадното строене на планети да се премахне.
Причина:
В спийд каскадното строене е просто въпрос на 4-5 дена. 30к в спийд се правят адски лесно с макснатия добив.
4. Увеличаване на срока на рунда.
Причина:
Според мен 3 месеца е малко време за гледане на наистина яки зрелища. Ако рунда беше 5 месеца примерно би направило рунда още по-динамичен. (това ще доведе и до нови коефициенти който мисля, че не са трудност да се добавят 2-3 коефициента над максималната граница).
5. Възможност за транспорт между съюзниците поне през 1вия месец със съответния коефициент за транспорт.
Причина:
Така ще има поне малко повече отборна игра. Трансорта да си има коефициент примерно нещо като с атаките, но не толкова голям.
Пример:
от 10000 до 30000 коефициент 2 Пример: човек на 20к ще може да транспортира на човек на 10к
от 30000 до 50000 коефициент 1,6
от 50000 до 70000 коефициент 1,2
от 70000 до 90000 коефициент 0,8
над 90000 коефициент 0,4
Това беше от мен надявам се да съм бил от полза на администрацията.
Предложенията ми са следните:
1. Забрана на нанокредити (поне през 1вите 2 седмици).
Причина:
Всички платени услуги според мен развалиха правото на конкуренция. Има играчи които имат огромно желание, но просто не разполагат с наличните средства за да се конкурират с платежоспособните.По този начин началото няма да дърпат толкова платежоспособните, а умеещите да развиват максимално бързо акаунт.(Вярно, че така печелите, но моето мнение е това, а доколкото зная всеки има право на мнение)
2. Преразглеждане на бонусите на раса Конфедерация.
Причина
Горките Конфедерати тотално излязоха от класацията като раса. Малко са вече играчите Конфедерати.
3. Каскадното строене на планети да се премахне.
Причина:
В спийд каскадното строене е просто въпрос на 4-5 дена. 30к в спийд се правят адски лесно с макснатия добив.
4. Увеличаване на срока на рунда.
Причина:
Според мен 3 месеца е малко време за гледане на наистина яки зрелища. Ако рунда беше 5 месеца примерно би направило рунда още по-динамичен. (това ще доведе и до нови коефициенти който мисля, че не са трудност да се добавят 2-3 коефициента над максималната граница).
5. Възможност за транспорт между съюзниците поне през 1вия месец със съответния коефициент за транспорт.
Причина:
Така ще има поне малко повече отборна игра. Трансорта да си има коефициент примерно нещо като с атаките, но не толкова голям.
Пример:
от 10000 до 30000 коефициент 2 Пример: човек на 20к ще може да транспортира на човек на 10к
от 30000 до 50000 коефициент 1,6
от 50000 до 70000 коефициент 1,2
от 70000 до 90000 коефициент 0,8
над 90000 коефициент 0,4
Това беше от мен надявам се да съм бил от полза на администрацията.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Ако може да се върне обмяната на газ за другите два ресурса ... от колко рунда насам почти никой не играе за заветната първа рецка, не че не обира тук там някой рециклаж, но ако има възможност да се обменяш газа за други ресурси стимула е малко повече
Сега всеки се забива яко в мините от първия до 20,30,40 ден зависи кой какво иска от играта и ако евентуално остане малко ресурс за правя въпросните проучвания, няма я тръпката да си пръв, да се наядеш покрай тази рецка
Сега всеки се забива яко в мините от първия до 20,30,40 ден зависи кой какво иска от играта и ако евентуално остане малко ресурс за правя въпросните проучвания, няма я тръпката да си пръв, да се наядеш покрай тази рецка
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
Според мен ако има промени те трябва да се направят стъпаловидно,т.е. да не нахвърляме
както скорпиона направи 200 промени на един път....да се направи 1...да се осмислят
последствията от нея....от там ако има недостатъци да се направи друга... според мен
основното (т.е. от там трябва да се започне) са как аджеба да се изчисляват тия точки....
и после да се мислят останалите промени....просто бойните точки тежат много повече от нормалното...
и наистина рунда поне с още 1 месец за да може наистина да видим големи битки....в смисъл не че няма
но да нарастне броя им....
както скорпиона направи 200 промени на един път....да се направи 1...да се осмислят
последствията от нея....от там ако има недостатъци да се направи друга... според мен
основното (т.е. от там трябва да се започне) са как аджеба да се изчисляват тия точки....
и после да се мислят останалите промени....просто бойните точки тежат много повече от нормалното...
и наистина рунда поне с още 1 месец за да може наистина да видим големи битки....в смисъл не че няма
но да нарастне броя им....
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на вт фев 03, 2009 12:53 am, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
ако няма раси няма да има различни добиви.съответно няма да има толко ограничения.така трябва да бъде без раси.
всички с едни кораби всички с един добив и никакви такива редукции и прочие глупости.я сега някой да сметне битка между нокс който има във флота по 50 броя кораба от вид и тертет пак с тези корабо по 50 броя.и после искам да прочетете анализа подеобно и да ми кажете колко време отнема.направихте ли го?ако да сигурно по-бързо ще про4етете наследника от калкута или граф монте кристо.или махнете бонусите на расите оставете им бойните кораби специфични за дадена раса и да ви питам тогава защо мегатона е тежък клас боен кораб ама лети със скоростта на бойния който е среден клас.ами я дигнете и скоростта на бомбера и унито тогава.и да видиме какво ще стане а?примерно да е с 8500 базова бомбера и унито,9250 за мегатона базова скорост.вкарайте правилото всеки сам да се рециклира и няма да имате акаунт с 4 к кръстове и 1 редиклатор за сейвовете.махнете бойните точки и тогава преди да атакуваш ще се замислиш дали атаката няма да те направи куц кон ако не земеш рециклажа.а сега какво става бой до дупка няма ресурси ама е начело в топа щото седи на 20 к и млати тея които му влезнат в коефициента.който е играл акаунт на 150 к знае че зелените човечета са повече от белите.тогава иска не иска ще трябва да вдига и скорости и шпионаж и още куп други ъпгрейди.а сега какво яко бройка и майната на всичко.много може да си пишеме тука и да си бришеме,но е факт че когато нямаше бойни точки имаше много повече играчи и битки.има ли сега акаунт който да лети с кръстове за 4 мин до съседа а?май не преди с боен редовно имаше хора къде ти скършваха вратлето за 5 мин в системата и колко онлайн занулявания имаше?сега не съм виждал такива от доста време.
аз лично имам пристрастия към стария геймплей.дигаш скорости и няма ядове
всички с едни кораби всички с един добив и никакви такива редукции и прочие глупости.я сега някой да сметне битка между нокс който има във флота по 50 броя кораба от вид и тертет пак с тези корабо по 50 броя.и после искам да прочетете анализа подеобно и да ми кажете колко време отнема.направихте ли го?ако да сигурно по-бързо ще про4етете наследника от калкута или граф монте кристо.или махнете бонусите на расите оставете им бойните кораби специфични за дадена раса и да ви питам тогава защо мегатона е тежък клас боен кораб ама лети със скоростта на бойния който е среден клас.ами я дигнете и скоростта на бомбера и унито тогава.и да видиме какво ще стане а?примерно да е с 8500 базова бомбера и унито,9250 за мегатона базова скорост.вкарайте правилото всеки сам да се рециклира и няма да имате акаунт с 4 к кръстове и 1 редиклатор за сейвовете.махнете бойните точки и тогава преди да атакуваш ще се замислиш дали атаката няма да те направи куц кон ако не земеш рециклажа.а сега какво става бой до дупка няма ресурси ама е начело в топа щото седи на 20 к и млати тея които му влезнат в коефициента.който е играл акаунт на 150 к знае че зелените човечета са повече от белите.тогава иска не иска ще трябва да вдига и скорости и шпионаж и още куп други ъпгрейди.а сега какво яко бройка и майната на всичко.много може да си пишеме тука и да си бришеме,но е факт че когато нямаше бойни точки имаше много повече играчи и битки.има ли сега акаунт който да лети с кръстове за 4 мин до съседа а?май не преди с боен редовно имаше хора къде ти скършваха вратлето за 5 мин в системата и колко онлайн занулявания имаше?сега не съм виждал такива от доста време.
аз лично имам пристрастия към стария геймплей.дигаш скорости и няма ядове
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
-
fub4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
- Контакти:
От бая време играя играта, но сега съм малко във застой, но все пак чета мненията. Булшинството от мнения са да се махнат расите, преди това беше постоянно пилене да има раси. Расите раздвижиха адски много играта, вложиха и много мисъл. Идеите да се махнат са ъпсурдни. Дори и да ги махнат, няма да мине и 1 месец преди да разберете колко по- монотонно и скучно беше. Която и раса да си изберете, чуждото канче винаги ще е по съблазнително, но не отчитате бонусите, които има вашата. С цел изравняване на силите се вложи много и мисля че баланса за момента е доста добър и ако трябва да започвам да играя трудно ще реша с коя точно да е. Единственото нещо, което куца е при конфедерата ето този бонус "20% повече енергия от сателити". Това е нещо смешно, което има смисъл единствено при пускане на гравитация, което се прави от максимум 10 човека на рунд. Сменете го например с 15% по-бързи кораби", да видим дали така ще го отписвате.
Последна промяна от fub4e на вт фев 03, 2009 3:24 am, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
1.Транспорт вътре в съюза, без коефициент иначе за какво е.Извън или забранен или с висок коефициент на облагане минимум 60-70% такса(доста играчи ще се замислят,а на въпроса с наливането, ми той и сега си седи тка че е важно да се ограничат хората който ще продължат да играят, а не тези който така и така ще се отказват.).
2.Бонусите на раите преосмисляне - на конфедерата и нокса по 1 бонус е излишен, могат да се сменят - дава ли сме много пъти предложения.
3.Каскадното да остане - мисля че на един боен акаунт до порядъка на 100к 5 планети му стигат, даже малко му са множко ма нейсе.
4.Ограничаване в 1-2 седмици използване на екстри - доста стратегии се преебават.
5.Ся дали админа ще оправи работата, силно казано.Не той ви прави играта, но помага
2.Бонусите на раите преосмисляне - на конфедерата и нокса по 1 бонус е излишен, могат да се сменят - дава ли сме много пъти предложения.
3.Каскадното да остане - мисля че на един боен акаунт до порядъка на 100к 5 планети му стигат, даже малко му са множко ма нейсе.
4.Ограничаване в 1-2 седмици използване на екстри - доста стратегии се преебават.
5.Ся дали админа ще оправи работата, силно казано.Не той ви прави играта, но помага
Последна промяна от niki_god на вт фев 03, 2009 7:59 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
StarFighter много заядливи ти станаха постовете в последно време. Смени тона ако обичаш. Има много повече възможности които се обсъждат когато нещо се прави, не е само кефа на админа. И клатенето на краката е много лесно да се направи от един админ - нито му се плаща , нито някой му казва и благодаря, за труда който хвърля. Най-лесното е да каже отказвам и да зареже вселената на друг.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Не знам как е в момента но:
1. Мините да са до 21во ниво - така всеки ще може бързо и лесно да ги направи
2. И-тата да са или без или със малко ресурс - 100/100/100 е много.
3. Транспорт само в съюза след 10К ресурсни. Всеки да си мисли в кой съюз ще влезе
4. Каскадното строене да си остане , но 8 планети ми се виждат множко.
5. Забрана на Банка и Купуване на ресурс първите 5 дни.
Може да се пипне това за обявяването на войни между съюз - в момента най - на далавера е да си обявиш война на себе си
Като цяло идеята ми с тези предложения е да се затрудни добиването на ресурс - т.е. по-трудно да може да се дърпа с ресурсните точки. В момента класацията по ресурсни е експоненциална. Ако бъде по- линейна ще има доста повече хора в коефицента и играта ще е доста по - динамична. Съюзите ще са съюзи, защото повечето играчи ще могат да си помагат /нали ще са си в коефицента
/
1. Мините да са до 21во ниво - така всеки ще може бързо и лесно да ги направи
2. И-тата да са или без или със малко ресурс - 100/100/100 е много.
3. Транспорт само в съюза след 10К ресурсни. Всеки да си мисли в кой съюз ще влезе
4. Каскадното строене да си остане , но 8 планети ми се виждат множко.
5. Забрана на Банка и Купуване на ресурс първите 5 дни.
Може да се пипне това за обявяването на войни между съюз - в момента най - на далавера е да си обявиш война на себе си
Като цяло идеята ми с тези предложения е да се затрудни добиването на ресурс - т.е. по-трудно да може да се дърпа с ресурсните точки. В момента класацията по ресурсни е експоненциална. Ако бъде по- линейна ще има доста повече хора в коефицента и играта ще е доста по - динамична. Съюзите ще са съюзи, защото повечето играчи ще могат да си помагат /нали ще са си в коефицента