m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 1 2009, 17:16) Ми хайде някой опитен играч да ми разясни в този случай,или направо да се забранят атаките ивсички да копат!
То па голямото копане. Рунда е 3 месеца - мини 21 ниво метал/кристал на 5 планети, ако не се лъжа се правеха за 2-3 седмици - няма да си минал 100к статистически точки. После щеш-нещеш ще трябва лека-полека да правиш флота. След като минеш 100к статистически точки си избираш:
- да направиш 3-те си планети и да се окопаеш
- 3-те ти планети да са подвижни - слагаш ги до играчи, които ще биеш, отиваш там - биеш ги, триеш планетата и отиваш до друг играч
ако избереш втория вариянт , при добър късмет (ако имаш играчи за биене) ще направиш нещо като балансиран акаунт (ресурсни и бойни точки - 1:1)
колкото до скороста на танкера... наистина един конфедерант, ако знае как да играе ще направи много бърз акаунт... (но играта му ще зависи от рециклажите около него и какво хваща)
и нека да НЕ забравяме, че миопа все още си е доста добра раса и по-евтините й проучвания са много добър бонус в по-късен етап на един рунд... когато разликата м/у ресурсите, които се изискват за проучванията м/у миопите и другите раси става милиони...
за търговската борса ви поздравявам - според мен добре сте го измислили