[Nightwish]icedeath vs [x]storm

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Mar 26 2009, 09:33) и още повече не се сещам за такъв човек дето да пусне атаки една след друга и като се разбие в първата да не върне другите.НАЛИВАНЕ СИ Е дано най после админите ви накажат и да ви изхвърлят от играта!
Не си гледал битките, зеленчуков (самоцензура има тука). Първата къде виждаш да е разбита?

И като изключим, че двамата са конкуренти за първото място, да, има ОГРОМНА логика единия да налива другия. Естествено, че е наливане. А между другото навън грее слънце (макар и слабо), а датата е 26ти март, което ме навежда на мисълта, че m0rtaL трябва да има бан до края на деня. Не се обиждай, булфлийтски потребительо, просто следвам пътя на логиката! ;)

Добре си го посрещнал, Сторм, ама си мисля, малко ламерско изпълнение е направил... :) Явно и той не е очаквал да го срещаш.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Mar 26 2009, 08:00) Айде върни ги ти бе. За няколко секунди, и то като виждаш че 1вата е минала като хората.
не ми се прави на толкова отворен Рояле!
26-03-2009,5:31
23-03-2009,5:32
26-03-2009,5:33
26-03-2009,5:33
на идиот ли се опитваш да ме правиш??? две минути не са няколко секунди,пък и твоето мнение не го зачитам,без това всеки рунд те наказват,за нарушения на правилата,та точно ти не ми казвай дали е уредена тази уредена битка!
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 26 2009, 10:53) Не си гледал битките, зеленчуков (самоцензура има тука). Първата къде виждаш да е разбита?

И като изключим, че двамата са конкуренти за първото място, да, има ОГРОМНА логика единия да налива другия. Естествено, че е наливане. А между другото навън грее слънце (макар и слабо), а датата е 26ти март, което ме навежда на мисълта, че m0rtaL трябва да има бан до края на деня. Не се обиждай, булфлийтски потребительо, просто следвам пътя на логиката! ;)

Добре си го посрещнал, Сторм, ама си мисля, малко ламерско изпълнение е направил... :) Явно и той не е очаквал да го срещаш.
защо пък да ме наказват,като казвам истини?

Айде наказвайте ме като съм неудобен,просто никога не наказвате който трябва писна ми просто!Все не виждате нищо нередовно,пиша на съпорта и егати отговора"Вероятно са през две секунди"да бе да от първата битка с 5000 спийдъра до последната са 2 минути!Или по-добре правете хората на идиоти и си правете каквото искате,наказвате за спам но не и тези които мамят,много сте печени!Знам че ще ме накажете за това дето го пиша,но не ми пука.Пък и това"
По твоята логика ако беше ти литнал и бях казал ,че си дограмист пак ли ще да кажеш ,че е наливане ? a114.gif Сега не ме питай откъде знам какво работиш.Няма човек в топа за когото да не знам нещо.А за айса специално.Не крия ,че съм до докладвал 2 пъти поне за наливане и за сийтънг ама ти откъде да знаеш тия неща....АКо бяхме приятели щях ли да пиша цели ромати и то със логове от скайпа как се сийтва той с някой ...Абе какво да ви обеснявам.Който ще да вярве който не иска здраве да е.Аз се радвам ,че тоя рунд до този момента нямам Една битка уговорена(изключение е Коцето и на него знам името да не повярваш) кой какво иска да казва все ми е тая."Пича твърди че няма нито една уговорена битка,освен еди коя си с Коцето,ето сам си признава че е правил такава и пак не е наказан,в каква държава живеем!!!
Последна промяна от m0rtaL на чет мар 26, 2009 12:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

наливане , в крайна сметка флотата му е била голяма , невиждам смисъл да играч от топа да си разделя флотата начасти и да хаби сумати газ за някакви кирливи бойни точки от ЗИ-та , просто няма смисъл ,а и още когато си му гръмнал първите 5000 спийдъра е имал възможност да върне другите , но ги е оставил , което значи 2 неща или е било уговорено наливане или е искал да те налее и да те накажат , незнам как седят нещата в вселената , но това са доста нечестно спечелени бойни точки и всеки разумно мислещ администратор би ти отнел бойните точки , а това ,че той си е обрал рецикалжа говори ,че е бил налиния и е оставил последните 3 полета за наливане което показва какви СМЕШНИЦИ сте.

ПП.Харесва ми начина по който се развива играта в края на секи рунд.Яко е

ПП2. можеше да си спестиш тъпата тема наливания не ми се гледат на 1.5 мил точки да те е страх да посрещнеш 25к Спийдъри който летят заедно.
Последна промяна от Raid на чет мар 26, 2009 1:06 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

m0rtaL ако ти пратиш 5 атаки да засечеш знс и първата ти мине успешно ще върнеш ли другите??? като имаш предвид че другите вече са ти през секунди??? Незнам кви ги говориш и ти...
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Mar 26 2009, 12:55) m0rtaL ако ти пратиш 5 атаки да засечеш знс и първата ти мине успешно ще върнеш ли другите??? като имаш предвид че другите вече са ти през секунди??? Незнам кви ги говориш и ти...
на един език ли говорим?НЕ СА ПРЕЗ СЕКУНДИ погледни битките по-добре!
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Raid написа:Цитат(Raid @ Mar 26 2009, 12:52) наливане , в крайна сметка флотата му е била голяма , невиждам смисъл да играч от топа да си разделя флотата начасти и да хаби сумати газ за някакви кирливи бойни точки от ЗИ-та , просто няма смисъл ,а и още когато си му гръмнал първите 5000 спийдъра е имал възможност да върне другите , но ги е оставил , което значи 2 неща или е било уговорено наливане или е искал да те налее и да те накажат , незнам как седят нещата в вселената , но това са доста нечестно спечелени бойни точки и всеки разумно мислещ администратор би ти отнел бойните точки , а това ,че той си е обрал рецикалжа говори ,че е бил налиния и е оставил последните 3 полета за наливане което показва какви СМЕШНИЦИ сте.

Киро :) той искаше да засече Знс-тата ми ,а не ЗИ ако ги бише ударил снощи пак ли щяхте да пише ,че пък аз съм го налял ?

Това ми е флотата

Транспортьор: 599
Скаут: 210
Полеви изтребител: 55
Кръстосвач: 4249
Боен кораб: 10425
Рециклатор: 3384
Шпионска сонда: 21
Бомбардировач: 9
Унищожител: 6
Звезда на смъртта: 10
Звезден изтребител: 1342
Защита

Само за справки след като са ме налели аз така и след битката не мога да се възтановя РЕЦА не е в мен .... Дано другият пък съм ВАНГА да стационирам там рециклатори и да си обера и реца.Защо със спийдъра ме е атакувал само за да не мога през галактика да стационира бойните явно за това го направи.С боен летя за над 30 мин атаките с спиййдърите бяха под 29 мин .....Видял ми е ,че бойните са там ама кой знае защо не усети ,че имам и 7200 кръста.Аз ко съм виновен ,че той ме атакува значи в него момент да се бях дигнал и да не го посрещам.... Ами той ми е КОНКУРЕНЦИЯ! ЧОвека се бори за първото място.ЗНачи по вашета логика снощи Кратос Наля айса с 70 000 бойни точки.Снощи айса му удари рециклаторите.АМА И КРАТОС го е налял нали ? Искал е нарочно.

Пиша за последно.Не съм ученик да се обеснявам.Мина него време.Моята съвест е чиста не ми пука хорското мнение всеки има право на него.Айде лека ви

Ако ми ги беше ударил ей това се получава аз съм защитника.

Атакуващият губи точки: 27778

Защитникът губи точки: 100000

Нападателят е победител: 72222 бойни точки. с тия 5000 спийдъра.
Последна промяна от Petar на чет мар 26, 2009 1:25 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

X-man написа:Цитат(X-man @ Mar 26 2009, 14:01) Киро :) той искаше да засече Знс-тата ми ,а не ЗИ ако ги бише ударил снощи пак ли щяхте да пише ,че пък аз съм го налял ?
За колко Знс-та става въпрос?А и във крайна сметка не виждам хубавият смисъл да си оставиш полети за 15к спийдъра след като вече си изгубил 1/5 от флотата си и знаеш какво има противника.Ако питам и някой дето вчера е започнал да играе , ще ти каже ,че няма смисъл освен ако незнае ,че има бутон за връщане на флотата , а ако ти беше ударил знс-тата нямаше да е наливане защото явно няма да ги убие всичките с полет от 5к спийдъра.

ПП. пак си оставам на мнението ,че е наливане имал е възможност да върне последните 3 полета след като си му убил 5к спиидъра , но все пак нека и нападателя пише да не се изказвам неподготвено , наистина реално погледнато няма смисъл конкурента да те налива но... ако е имал осбователна причина да не върне последните 3 полета не е наливане.

ПП и най-странното е ,че почти във всеки рунд накрая в топа има обрат и то не даречем 1 месец преди края а баш в последняи момент

ПП. Трябва да излизам , но говорим за конкретно твоя случай не знам за другите , но цялата мистерия се крие в това , защо не е върнал 15к спийдари разделени на 3 вълни по 5к като е загубил 5к?
Последна промяна от Raid на чет мар 26, 2009 1:29 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Незнам защо не ги е ВЪРНАЛ ама сега ми кажете ИГРАЧИ КАКВО ДА ПРАВЯ ???? Нека айса да каже защо да не ги е върнал аз незнам Литват по мен и ги срещам.АБе на мен и друго ми е интересно.Ако бях посрещнал Емпито пак ли наливане щеше да е защото и тя ме летя с 10 знс-та ?

нформация за враждебни флоти

6:25:30

Враждебна флотилия от 2:280:14, пристига в 2:106:6. Мисията на флотата е: Атака.

Кръстосвач: 1
Боен кораб: 1
Колонизатор: 1
Рециклатор: 1
Шпионска сонда: 1
Бомбардировач: 4
Звезда на смъртта: 8
Спийдър: 1

ДА ГО ПОСРЕЩНА ЛИ ИЛИ ПАК ЩЕ Е НАЛИВАНЕ ????? 6 ЧАСА ИМАТЕ ДА МИСЛИТЕ АКО НЕ ВЪРНЕ АТАКАТА

http://st0rm.hit.bg/stormVicedeath.htm

http://st0rm.hit.bg/stormVicedeath1.htm
http://st0rm.hit.bg/stormVicedeath2.htm

http://st0rm.hit.bg/stormVlightness.htm

ТОВА НАЛИВАНЕ ЛИ Е ?Вижте датите на ударите преди колко месеца са били
Последна промяна от Petar на чет мар 26, 2009 2:20 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

краси баце тука си одарил на камък жалко но все още има време до края на рунда дано успееш да постигнеш това което искаше :a055: :crazy_pilot:
п.п. за победителя браво добре го е набарал :c022:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Битките са радващи и ме съмнява дали е наливане това. :) Това според мен е начин по който айса се пробва да превокира админите и албиторията и да бъде наказан сторма :) и се пак ми е чудно дали, зареди това е наказан :)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”