RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Mar 26 2009, 08:00) Айде върни ги ти бе. За няколко секунди, и то като виждаш че 1вата е минала като хората.
не ми се прави на толкова отворен Рояле!
26-03-2009,5:31
23-03-2009,5:32
26-03-2009,5:33
26-03-2009,5:33
на идиот ли се опитваш да ме правиш??? две минути не са няколко секунди,пък и твоето мнение не го зачитам,без това всеки рунд те наказват,за нарушения на правилата,та точно ти не ми казвай дали е уредена тази уредена битка!
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 26 2009, 10:53) Не си гледал битките, зеленчуков (самоцензура има тука). Първата къде виждаш да е разбита?
И като изключим, че двамата са конкуренти за първото място, да, има ОГРОМНА логика единия да налива другия. Естествено, че е наливане. А между другото навън грее слънце (макар и слабо), а датата е 26ти март, което ме навежда на мисълта, че m0rtaL трябва да има бан до края на деня. Не се обиждай, булфлийтски потребительо, просто следвам пътя на логиката!
Добре си го посрещнал, Сторм, ама си мисля, малко ламерско изпълнение е направил...

Явно и той не е очаквал да го срещаш.
защо пък да ме наказват,като казвам истини?
Айде наказвайте ме като съм неудобен,просто никога не наказвате който трябва писна ми просто!Все не виждате нищо нередовно,пиша на съпорта и егати отговора"Вероятно са през две секунди"да бе да от първата битка с 5000 спийдъра до последната са 2 минути!Или по-добре правете хората на идиоти и си правете каквото искате,наказвате за спам но не и тези които мамят,много сте печени!Знам че ще ме накажете за това дето го пиша,но не ми пука.Пък и това"
По твоята логика ако беше ти литнал и бях казал ,че си дограмист пак ли ще да кажеш ,че е наливане ? a114.gif Сега не ме питай откъде знам какво работиш.Няма човек в топа за когото да не знам нещо.А за айса специално.Не крия ,че съм до докладвал 2 пъти поне за наливане и за сийтънг ама ти откъде да знаеш тия неща....АКо бяхме приятели щях ли да пиша цели ромати и то със логове от скайпа как се сийтва той с някой ...Абе какво да ви обеснявам.Който ще да вярве който не иска здраве да е.Аз се радвам ,че тоя рунд до този момента нямам Една битка уговорена(изключение е Коцето и на него знам името да не повярваш) кой какво иска да казва все ми е тая."Пича твърди че няма нито една уговорена битка,освен еди коя си с Коцето,ето сам си признава че е правил такава и пак не е наказан,в каква държава живеем!!!