Защо да не го засягат? Нима не е редно всеки да се интересува от родината ни, нейното минало, светлите личности в нашата историята? И все пак не съм убеден, че знаеш повече от "всекиго в този форум" за България и Васил Левски, но щом така твърдиш - длъжни сме да повярваме.Schutzstaffel-SS написа:Цитат(Schutzstaffel-SS @ Mar 1 2009, 01:57) Знам много повече от всекиго в този форум за БЪЛГАРИЯ И ВАСИЛ ЛЕВСКИ и за много други неща които теб не те засягат.
3 март - Национален празник на България
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 01, 2009 1:10 am, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
Най-вече, за "обесфанете" му знаеш, предполагам?Schutzstaffel-SS написа:Цитат(Schutzstaffel-SS @ Mar 1 2009, 01:57) Знам много повече от всекиго в този форум за БЪЛГАРИЯ И ВАСИЛ ЛЕВСКИ и за много други неща които теб не те засягат.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
- Schutzstaffel-SS
- Редник (Private)
- Регистриран: съб фев 28, 2009 11:30 pm
- Контакти:
Аз съм твърдо всеки един БЪЛГАРИН да се интересува от родината ни, нейното минало, историята и нейното бъдеще защото, искам нашите деца и внуци да живеят в една по добра България. И ви казах каде да дойдете който иска да се увери сам в думите ми. А тези неща който теб не те засягат се отнасят специално за Скинхеадс в България.
[b]Schutzstaffel - SS[/b]
Schutzstaffel - SS в ранните години на е организацията, грижеща се за личната сигурност на Адолф Хитлер. По-късно есесовците започват да изпълняват функцията на вътрешна полиция за NSDAP. Сред милитаристичните формирования на нацистите SS е с елитен статут. Пълен блясък тя придобива след като ръководството й се поема от Хайнрих Химлер. След овладяването на властта в Германия от нацистите SS се слива с немската полиция. Заради цвета на парадните си униформи представителите на Schutzstaffel са наричани още черноризци. Отряди от есесовци се грижат за стопанисването и охраната на концентрационните лагери и лагерите на смъртта. Преди и по време на Втората световна война членовете на SS извършват престъпления, отнели живота на милиони човешки същества.
Това не стига че сайзнато ми и червено.Ше ми избоде очите бре.Взех мерки за здравето на посетителите на форума.
ИвълФорс
Schutzstaffel - SS в ранните години на е организацията, грижеща се за личната сигурност на Адолф Хитлер. По-късно есесовците започват да изпълняват функцията на вътрешна полиция за NSDAP. Сред милитаристичните формирования на нацистите SS е с елитен статут. Пълен блясък тя придобива след като ръководството й се поема от Хайнрих Химлер. След овладяването на властта в Германия от нацистите SS се слива с немската полиция. Заради цвета на парадните си униформи представителите на Schutzstaffel са наричани още черноризци. Отряди от есесовци се грижат за стопанисването и охраната на концентрационните лагери и лагерите на смъртта. Преди и по време на Втората световна война членовете на SS извършват престъпления, отнели живота на милиони човешки същества.
Това не стига че сайзнато ми и червено.Ше ми избоде очите бре.Взех мерки за здравето на посетителите на форума.
ИвълФорс
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Ами ... Честно моето мнение е - няма накъде по-ниско от атака ... Без значение колко на ниско са всички останали .GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Mar 1 2009, 04:45) БСП по-добра партия ли е? Или НДСВ? Или ДПС? Или Герб?
Но това си е мое мнение ...
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
- Schutzstaffel-SS
- Редник (Private)
- Регистриран: съб фев 28, 2009 11:30 pm
- Контакти:
ATAKA незная всеки си има мнение например младите хора гласуват за ГЕРБ пенсионерите (комунисти) за БСП и затова сега са на власт, защото в България има над 2 000 000 пенсионери който си мислят че тяхното минало е било по добро от настоящето и така ще бъде докато България я оправляват некадарници но знам само едно че ще бъде по добре когато на власт доиде някой от работническата класа честен уважаван от народа.
[b]Schutzstaffel - SS[/b]
ИвълФорс
ИвълФорс
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
националист е човек който обича своята родина а до тук показваш само расизъмSchutzstaffel-SS написа:Цитат(Schutzstaffel-SS @ Feb 28 2009, 13:34)Ме
Не ми пука да ме баннат!!!
Искам само да поканя малко националисти който го интересува да види за какво става дума ще бъдем около 50 000 Скинхеад и националисти от цялата страна.
обичам женичките обичам ги всичкитее
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
божеее глей да не съм гласувал за партията на Бат Бойко.младите май не са много много от герберите,по-скоро сме за АТАКА.Колкото до управлението кво да искаме,като ни управлява комунист Първанчо.И Пловдив сме зле със тоз Славчо Атанасов ,май 2-ри мандат няма да изкара.Пък ако успеят с тоя вот за недоверие към Станишев най-хубаво ще стане,за жалост за сега все го отхвърлят.Аз турци не мразя,но не ги и обичам.Ромските братя мразя ония дето стават на сапун и за брикети,ама и малко и турците ги мразя де все пак не може да си българин и да не ги мразиш
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Ме