и да я нямаше, пак щеше да го вземе ... айде стига, аман от такива като васFozi написа:Цитат(Fozi @ Feb 14 2009, 17:45) бе не мога да разбера къв ви е проблема като сам се отказал от играта не мога да имам финална битка ли просто Icedeath е имал колония на правилното място дали я имаше там или не колонията битката пак щеше да е факт а ти T-J кво не доволстваш яд те е че не одарих ония 2к кръстове във 4-та да понаблъжиш малко а като ми wide флотата и веднага беше готов да помогнеш с рециклажи и да ми пращаш кора за биене покрай колониите ти
The Final Battle of one beginer
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
миро нз дали изобщо си играл тука но баце като говориш че warlords са се наливали дай пример или по добре малчи ! а относно битката няма наливане такива с зашити мноуу !M1p0 написа:Цитат(M1p0 @ Feb 14 2009, 11:32) незнам какъв ви е проблема сичко си е по правилата а психара ти имаш най малкото право да говориш миналия рунд върлордите незнам дали си бил от тях ама се наливахте яко 2-ро като се отказва рециклажа си е събран от съюза повечето от рециклажа де и която хиена е била online е взела по нещичко сичко си е направено както си го пише в правилата ........ друго няма да кажа циритирайте мрънкаите каквото си искате
P.С. скоро може да има и моя финална битка мен не ми се играе от много време на сам играя само заради приятели![]()
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
ХичCrashedd написа:Цитат(Crashedd @ Feb 14 2009, 19:14) миро нз дали изобщо си играл тука но баце като говориш че warlords са се наливали дай пример или по добре малчи ! а относно битката няма наливане такива с зашити мноуу !
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
Изобщо не ме е яд че не съм прибрал от тия рец защото можеби сам си видял по същото време имаше и друга битка която беше точно в съседната система. пращах ти само 1 доклад и той беше на човек който беше на 150 системи от мен (е това е близо бих видял реца немислите лиFozi написа:Цитат(Fozi @ Feb 14 2009, 18:20) аз съм доволен финалната битка си я направих единственото което я помрачава са ваште бесмислени коментари вие си мислете каквото си искате колкото и да си спорим няма да стигнем до съгласия запазете отговорите за себе си останалото е излишен спам !
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]