Търся си акаунт до 90к за дуел

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

то ако е на въпрос и аз търся на около 700к точки ама :P
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ела се сбий с мен,аз утре ще съм на 80к. 12 рунда гарантирани. Рециклажа си го прибирам.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

dios написа:Цитат(dios @ Feb 4 2009, 20:08) Ела се сбий с мен,аз утре ще съм на 80к. 12 рунда гарантирани. Рециклажа си го прибирам.
Супер Любо! Супер Любо! :cradle:

п.п. стискам палци - за тебе съм :P
Последна промяна от Nicoll на ср фев 04, 2009 7:16 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Дай координат, точно време за летене :) И да търсим човек, който да рецка :) И да става мелето :crazy_pilot:

П.П. Само да не ми направиш по админски некъв акаунт без скорости и чист флот ?! Туй ще си е подигравка с мен и труда ми 5 месеца :)
Последна промяна от Svilko на ср фев 04, 2009 8:01 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dios »

Няма номера. Люта битка ще е. А рециклажа аз ще го прибера. Не ми трябва помощ. Утре или други ден вечерта устройва ли те?
Опа. Грешка.Не прочетох че няма да се триеш. При положение че ще продължиш да играеш,битка с мен е невъзможна.
Последна промяна от dios на ср фев 04, 2009 8:36 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

забранено е да се правят битки във Вселена 2.
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Svilko »

Хахахахах кво е забранено ? И моля ви не ми спамете с тия забранени битки и прочие .. само нервите .. висчко ще си е по правилата..
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dios »

Не знам кое е забранено или разрешено,но при битка тръгнете ли да си разпределяте ресурс или намеря някаква уговорка нарушаваща правилата,ще последва наказание.
Последна промяна от dios на ср фев 04, 2009 9:21 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Диос, аз пък искам да се удари в мен. Както каза един приятел "думата си на две не цепя". Не ме интересува дали ще ме бие или ще го бия. И гарантирам, че битката няма да е на печалба.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Svilko »

Аз съм навит даже без бойни точки ако е в моя полза .. не искам да светвам в оранжено, не искам да налея някой, не искам и мен да ме наливат .. не ми дреме за МЕГА ВАЖНАТА ви класация. Аз съм убеден, че победителя няма да е на печалба. И ако има такава в моя полза съм съгласен да бъде отстранена !
Отговори

Върни се в “Off Topic”