За твоя изненада писала съм и рядко имах нещо под 5 като оценка, Пък и все още ми се налага да пиша. Но че има тъпи даскали и това е вярно.Mehanika написа:QUOTE (Mehanika @ Feb 3 2009, 15:52) Ти писала ли си есе ? това сигурно е най-голямата глупост на земята . Когато напишеш както го виждаш и мислиш тъпия ти даскал веднага излиза с някви критики и един куп глупости , а като го питаш "как" той казва същото като теб .
есе
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
[quote name='Mehanika' date='Feb 3 2009, 16:52' post='527886']
Ти писала ли си есе ? това сигурно е най-голямата глупост на земята . Когато напишеш както го виждаш и мислиш тъпия ти даскал веднага излиза с някви критики и един куп глупости , а като го питаш "как" той казва същото като теб .
няма нищо по-лесно от това да напишеш есе за себе си.
ето пример който е точен ясен,недвусмислен и изчерпателен.
тих скромен и мързелив.-есето
аз се виждам така а и ми спестява 44 мин от учебния час нали така?
Ти писала ли си есе ? това сигурно е най-голямата глупост на земята . Когато напишеш както го виждаш и мислиш тъпия ти даскал веднага излиза с някви критики и един куп глупости , а като го питаш "как" той казва същото като теб .
няма нищо по-лесно от това да напишеш есе за себе си.
ето пример който е точен ясен,недвусмислен и изчерпателен.
тих скромен и мързелив.-есето
аз се виждам така а и ми спестява 44 мин от учебния час нали така?
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )