[Nightwish]bewolf vs. [ZoneOfWar]DaRkneSS

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

абе рибун ко да смяташ уа :) аз ко имам време малко поне зад тея лазери кат наредя малко флотец ти ми ела с бомберии да ги испапам :)

а компа не е доре пак цикли кат давам на страниците :( и чакам да зареждат повечко ама здраве да е е не е кака беше поне де по бърз Е :)
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

Калашников47 написа:Цитат(Калашников47 @ Feb 3 2009, 00:36) е не е кака беше поне де по бърз Е :)
:a023: :lol:
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

браво с скаутите лудоо !! браво :crazy_pilot:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Babameca2001
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Babameca2001 »

Признавам Ви момчета!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Feb 2 2009, 23:51) Ам за точките на тея 1,2 мил няма да са само "Хартиени" като сложиш още 1,2к крастове,боини или др.смятаи аи никога немое да имаш 300 000 краста на точките на 1,2 мил скаути... :dizzy:
Ти си адския теоретик. Моля те спри да мислиш, изглеждаш по-умен :) Детмача още не е почнал, какво сте се замечтали пак?
Последна промяна от RoYaL на вт фев 03, 2009 11:03 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 3 2009, 10:58) Ти си адския теоретик. Моля те спри да мислиш, изглеждаш по-умен :) Детмача още не е почнал, какво сте се замечтали пак?
Детмача не е почнал но тоя се мисли, че като се развива на защита и няма кои да го бутне....
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

Да бе верно....къде се намирам--1,2 милиона скаути,300 хилядия кръста....wtf
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Потребителски аватар
DreL4o
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 03, 2007 1:05 am
Контакти:

Мнение от DreL4o »

I_love_my_LaNGa написа:QUOTE (I_love_my_LaNGa @ Feb 3 2009, 12:08) Да бе верно....къде се намирам--1,2 милиона скаути,300 хилядия кръста....wtf

Ако играеш за първи път в спеед чувството ти е нормално .... а ако не играеш за 1ви път не трябва да се учудваш в детмача тези флоти са напълно нормални .... за ненормалните играчи хах ;)

Добра битка .... поздравления на нападателя и бързо възстановяване на защитника ;) а колкото до нашия човек със защитата в историята на булфлеет не помня да има оцеляла защита .... тъй че е въпрос на време да стане на рециклаж ;)
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

:a055: чек малко да поспамя в темата на хартиеният полицаи :) нях нях

абе хора дето се исказвате неподготвени тва е бъзик към ония е :dizzy: личен приятел ми е и си го базикам.
Колкото до защитата дето казвате че правя и не знам си какво че съм казвал че ми е епобедима .............ХА ХА ХА ХА е па куга съм казал че някои не може да ме отнесе а ?а?а?а?

Казвам го за ония ама вие сте кухи главуни без да се обиждате не се заяждам пиша с усмивка :)
говорите ми за флоти и не знам какво пффффффффффффффффф РИБИИИИИИИИИИИИ дето правят сеиф , , , , , , ,няма какво да кажа повече.
Куга почнете да НЕ правите севънчета тогава говорете :) айде наздраве сега

РОЯЛКА а ти мушмурок такъф много не говори че сега ще оспамя в булфа че сега си идвам от работа :) :p140:
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

DreL4o написа:Цитат(DreL4o @ Feb 3 2009, 14:04) Ако играеш за първи път в спеед чувството ти е нормално .... а ако не играеш за 1ви път не трябва да се учудваш в детмача тези флоти са напълно нормални .... за ненормалните играчи хах ;)

Добра битка .... поздравления на нападателя и бързо възстановяване на защитника ;) а колкото до нашия човек със защитата в историята на булфлеет не помня да има оцеляла защита .... тъй че е въпрос на време да стане на рециклаж ;)
За това можем да поспорим !!
Рунд 13...-в детмача се молих на съотборниците си да си разбият флотите в мен за да не завърша с защитите си!
Голяма скука!!! :hysteric:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”