Рекорд във Вселена 2 :)

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

monty написа:Цитат(monty @ Jan 30 2009, 19:00) Е нема да е тема, без па да блеснеш :lol: :lol: :lol:
Димасч ти много си писал за 2к бре то когато се блъснах не бяХа останали под 50к точки вече бре :lol: ти можеше да си седиш на 2к и до др.рунд :P :lol:
Последна промяна от chaha на пет яну 30, 2009 6:26 pm, променено общо 1 път.
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Petkata96
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 09, 2008 6:15 am
Контакти:

Мнение от Petkata96 »

Рециклажа обираш ли??? :a013:
shadowface каза:Само липсва оня Адикшън ли къф беше....

To be continue ...
impresbild
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 23, 2008 8:19 am
Контакти:

Мнение от impresbild »

MaTaDoR написа:QUOTE (MaTaDoR @ Jan 30 2009, 13:18) Остави флот от 200-300 кръста да видиш нема ли да го чупят за един ден....
Аз държа над 1500 кръста ама никой не ще да ги отнесе,така че ако ти се чупят кръстове поразтърси се в 2 ра :) )
joko75
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 24, 2008 1:20 am
Контакти:

Мнение от joko75 »

И къде си ги оставил кръстовете че нещо не ги виждам :dizzy: а флота ти никой не го закача щото си много страшен ли...а да не си в мод случайно :lol: ай стига се правете че сте смешни,тоя оставил флот, ония оставил флот и видиш ли никой не ви закача :dizzy: ами много ви силни флотите за това, страх ги е хората :lol: :lol: :lol: аман от простотии
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

омфг.... "колко мъка има на този свят...."
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
impresbild
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от impresbild »

joko75 написа:QUOTE (joko75 @ Jan 30 2009, 23:35) И къде си ги оставил кръстовете че нещо не ги виждам :dizzy: а флота ти никой не го закача щото си много страшен ли...а да не си в мод случайно :lol: ай стига се правете че сте смешни,тоя оставил флот, ония оставил флот и видиш ли никой не ви закача :dizzy: ами много ви силни флотите за това, страх ги е хората :lol: :lol: :lol: аман от простотии
Ако си беше направил труда щеше да ги видиш,и в случая смешния си ти :) ,че не си видял 2:488:7,така че пооспокой топката
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

абе хора просто реших да споделя нещо с вас, което мислех, че ще ви е интересно, а някой от вас го разбраха по друг начин, ама карай. здраве да е. :a055:

а на ка4о мога само да му кажа, че когато на 2068 точки има бойна флота, която струва 1917 точки да ми се обади да го почерпя. :P
Последна промяна от dimas на съб яну 31, 2009 12:25 am, променено общо 1 път.
joko75
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от joko75 »

impresbild написа:Цитат(impresbild @ Jan 31 2009, 00:51) Ако си беше направил труда щеше да ги видиш,и в случая смешния си ти :) ,че не си видял 2:488:7,така че пооспокой топката
Ако ти прочете някой писаниците ще остане с впечатление че флота ти стои от една седмица там и никой не го закача а той стой от 1час и ти проверяваш на 15мин дали дали аджеба някой се е осмелил да ти литне :dizzy: е как да стане, остави го,легни,наспи се па сутринта се виж в трибуната :c022:
А за топката акъл не ми давай,имам си колкото ми трябва,засега... :c022:
impresbild
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от impresbild »

joko75 написа:QUOTE (joko75 @ Jan 30 2009, 23:21) Ако ти прочете някой писаниците ще остане с впечатление че флота ти стои от една седмица там и никой не го закача а той стой от 1час и ти проверяваш на 15мин дали дали аджеба някой се е осмелил да ти литне :dizzy: е как да стане, остави го,легни,наспи се па сутринта се виж в трибуната :c022:
А за топката акъл не ми давай,имам си колкото ми трябва,засега... :c022:
Аве умник,преди да пишеш нещо провери,имам и някоя друга плазма за разкош,защитник съм ,затова че не лопай неподготвен :) )
joko75
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от joko75 »

ООО още един безсмъртен,да ти кажа ли плазмите кво да ги правиш....и не са прави на велик,аз като не мога друг ще ти стопи ламарините :dizzy:
А що всички защитници голям го вадите и някой като ва изплющи омеквате аве умник
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”