Димасч ти много си писал за 2к бре то когато се блъснах не бяХа останали под 50к точки вече бреmonty написа:Цитат(monty @ Jan 30 2009, 19:00) Е нема да е тема, без па да блеснеш![]()
![]()
![]()
Рекорд във Вселена 2 :)
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
Последна промяна от chaha на пет яну 30, 2009 6:26 pm, променено общо 1 път.
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
-
impresbild
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 23, 2008 8:19 am
- Контакти:
-
joko75
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юни 24, 2008 1:20 am
- Контакти:
И къде си ги оставил кръстовете че нещо не ги виждам
а флота ти никой не го закача щото си много страшен ли...а да не си в мод случайно
ай стига се правете че сте смешни,тоя оставил флот, ония оставил флот и видиш ли никой не ви закача
ами много ви силни флотите за това, страх ги е хората
аман от простотии
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
-
impresbild
- Редник (Private)
- Контакти:
Ако си беше направил труда щеше да ги видиш,и в случая смешния си тиjoko75 написа:QUOTE (joko75 @ Jan 30 2009, 23:35) И къде си ги оставил кръстовете че нещо не ги виждама флота ти никой не го закача щото си много страшен ли...а да не си в мод случайно
ай стига се правете че сте смешни,тоя оставил флот, ония оставил флот и видиш ли никой не ви закача
ами много ви силни флотите за това, страх ги е хората
![]()
![]()
аман от простотии
абе хора просто реших да споделя нещо с вас, което мислех, че ще ви е интересно, а някой от вас го разбраха по друг начин, ама карай. здраве да е.
а на ка4о мога само да му кажа, че когато на 2068 точки има бойна флота, която струва 1917 точки да ми се обади да го почерпя.
а на ка4о мога само да му кажа, че когато на 2068 точки има бойна флота, която струва 1917 точки да ми се обади да го почерпя.
Последна промяна от dimas на съб яну 31, 2009 12:25 am, променено общо 1 път.
-
joko75
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юни 24, 2008 1:20 am
- Контакти:
Ако ти прочете някой писаниците ще остане с впечатление че флота ти стои от една седмица там и никой не го закача а той стой от 1час и ти проверяваш на 15мин дали дали аджеба някой се е осмелил да ти литнеimpresbild написа:Цитат(impresbild @ Jan 31 2009, 00:51) Ако си беше направил труда щеше да ги видиш,и в случая смешния си ти,че не си видял 2:488:7,така че пооспокой топката
А за топката акъл не ми давай,имам си колкото ми трябва,засега...
-
impresbild
- Редник (Private)
- Контакти:
Аве умник,преди да пишеш нещо провери,имам и някоя друга плазма за разкош,защитник съм ,затова че не лопай неподготвенjoko75 написа:QUOTE (joko75 @ Jan 30 2009, 23:21) Ако ти прочете някой писаниците ще остане с впечатление че флота ти стои от една седмица там и никой не го закача а той стой от 1час и ти проверяваш на 15мин дали дали аджеба някой се е осмелил да ти литнее как да стане, остави го,легни,наспи се па сутринта се виж в трибуната
![]()
А за топката акъл не ми давай,имам си колкото ми трябва,засега...![]()