До къде стигна Българското образование?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

тц.тц.тц......

ползвай силата на интернет.....

потърси блогове, инфо сайтове и раздуй случая.....

само дето ще трябва да го представиш с факти, имена и места.....

и ако това мине през един, два инфо сайта и по-посещавани блогове.... лавината на информацията и общественото мнение ще нарастне неимоверно.....
а повярвай ми, това може да събори доста лицемери и трудно впоследствие да хвъркнат глави ....

за конкретния случай, мога само да кажа че НЯМА нищо общо с българското образование.... наличието на инфантилни типове не трябва да се бърка със самото образовние, а по скоро с липсата му и с наличието на поредния бюрократ в администрацията, който не си е свършил работата, назначавйаки психически - лабилен човек за педагог....

Препоръчвам ти да раздуеш случая... и да отстояваш позицията си, ако тя е такава каквато ни я предствяш тук ....

Успех
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Роялче, сложи си ги на хилката тия даскали ако почнат да те ебават сменяш даскалото и си готов :c022: Важното е да си добър на тенис - останалото е суета.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
charovna

Мнение от charovna »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 28 2009, 12:39) тц.тц.тц......

ползвай силата на интернет.....

потърси блогове, инфо сайтове и раздуй случая.....

само дето ще трябва да го представиш с факти, имена и места.....

и ако това мине през един, два инфо сайта и по-посещавани блогове.... лавината на информацията и общественото мнение ще нарастне неимоверно.....
а повярвай ми, това може да събори доста лицемери и трудно впоследствие да хвъркнат глави ....

за конкретния случай, мога само да кажа че НЯМА нищо общо с българското образование.... наличието на инфантилни типове не трябва да се бърка със самото образовние, а по скоро с липсата му и с наличието на поредния бюрократ в администрацията, който не си е свършил работата, назначавйаки психически - лабилен човек за педагог....

Препоръчвам ти да раздуеш случая... и да отстояваш позицията си, ако тя е такава каквато ни я предствяш тук ....

Успех
И още нещо: Задължително писмо до инспектората, срещу този "педагог". Най- малкото за това, че идва на работа, употребил алкохол. Верно е, че даскалите могат да ти стъжнят живота, но ти ще прецениш дали да поемеш този риск.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 28 2009, 12:46) И още нещо: Задължително писмо до инспектората, срещу този "педагог". Най- малкото за това, че идва на работа, употребил алкохол. Верно е, че даскалите могат да ти стъжнят живота, но ти ще прецениш дали да поемеш този риск.
Не само могат. Те ще го направят. За това търся най-безболезнения вариянт.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
KillTheEnemy
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 09, 2007 2:03 pm
Контакти:

Мнение от KillTheEnemy »

Рояле,в кое училище учиш?
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ако наистина даскала е повечето време така и колегите няма да го харесват много много.Ако се имаш и снякоя личност като заместник директор,директор си златен.Но писмо до инспектората задължително!!!Поне за алокохола може да хвръкне.Лично мен даскалките мен много си ме обичаха и ако имаше някъв проблем ме подкрепяха ;) ,друг е въпроса,че и директорката и заместник директорката познавах добре,а и ми удрят по 1 рамо от инспектората,щото наще познават баш тая дето отговаряше за нашето даскало :) .Не искаха да ме пишат отново редовно,понеже бях частен за 1 година.В домашни условия се срещнахме с инспекторката.На другата вечер ми звъни отивай на даскало нямаш проблеми :) .А стария директор да видиш как ми се мазнеше постоянно все едно съм цар :D

няма майтап все като ме види поздравява,как си, добре ли си,някви проблеми имаш ли :) .Пусто обаче беше временно и после ми беше само даскал хаха за 1 срок 1 път му влезнах в час и веднъж на практика бях повече не съм го видял и 6 ми остави :)
Последна промяна от maks на ср яну 28, 2009 12:23 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
charovna

Мнение от charovna »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 28 2009, 13:12) Не само могат. Те ще го направят. За това търся най-безболезнения вариянт.
Не се плаши предварително. По принцип приказките са много по- големи от реалните действия. Може да са скочили първоначално срещу теб, но едва ли ще стигнат до преки или умишлени действия в твоя вреда. Всеки си пази хляба и собственото местенце ;)
Единствения риск за теб е, ако въпросния се окаже нещо връзкар. Иначе нищо лошо няма да се случи реално.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

maks написа:Цитат(maks @ Jan 28 2009, 13:15) ако наистина даскала е повечето време така и колегите няма да го харесват много много.Ако се имаш и снякоя личност като заместник директор,директор си златен.Но писмо до инспектората задължително!!!Поне за алокохола може да хвръкне.Лично мен даскалките мен много си ме обичаха и ако имаше някъв проблем ме подкрепяха ;) ,друг е въпроса,че и директорката и заместник директорката познавах добре,а и ми удрят по 1 рамо от инспектората,щото наще познават баш тая дето отговаряше за нашето даскало :) .Не искаха да ме пишат отново редовно,понеже бях частен за 1 година.В домашни условия се срещнахме с инспекторката.На другата вечер ми звъни отивай на даскало нямаш проблеми :) .А стария директор да видиш как ми се мазнеше постоянно все едно съм цар :D

няма майтап все като ме види поздравява,как си, добре ли си,някви проблеми имаш ли :) .Пусто обаче беше временно и после ми беше само даскал хаха за 1 срок 1 път му влезнах в час и веднъж на практика бях повече не съм го видял и 6 ми остави :)

Евала,трябва да си горд със себе си.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
Mehanika
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:24 pm
Контакти:

Мнение от Mehanika »

няма да ти стъжнят живота , само трябва устата да ти е по-голяма , пък и щом има 2 класа свидетели , кво ти пука толкова ще се намерят няколко да се застъпят за теб , със условието което каза корлина , ако ти казваш истината
[url=http://cska.bg]яко сайтче[/url]

reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

Явно тея по ФВС са зле навсякъде. В училището в което завърших миналата година, тоя по физическо си пийваше, но не беше сам, а с директора и единия зам. директор .. и това да кажем 3-4-5 пъти, НЕ - системно. Цял Добрич ги знае, ама директора е с големи връзки и никой не го пипа за нищо.
Тоя по ФВС, не можеше да се застава пред него - лице в лице, само от изпаренията човек може да отиде в токсикологията :)

ХъХъ .. сега като върна лентата назаде ... аз съм учил в 3 училища - и в 3-те физкултурниците си пийваха .. като тоя в последното биеше всякакви рекорди ( от класът ми нямаше човек, който да не е ходил да му купува бира по време на час - то доста голяма част от учениците, на които е предавал са го правили това. Ако си имал отсъствие предният час, вика те .. казва " Нещо предният час те е нямало, ама можем да оправим нещата"беше възможно,защото си пишеше оценки и отсъствия в негов бележник или тефтер и седмица- две след това попълваше в дневника; не си покривал нормативи, за да бягаш, скачаш или там квото имаш да правиш .. през магазина и ходи се преобличай ;)
Отделно си имаше шкафче със твърд алкохол - ракийка, водка, винце ..
та тей де .. не само при вас е така ;)
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”