FAIRPLAY 2-ClassicZ

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

По добре да съм каса отколкото ламер като мултака ми :P
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Ам за психара говорех :) Виe пък веднага ме подхванахте - тц,тц,тц :) Аз си му викам така - любимата ми касичка :)

@ ВЕС - кой не го касират ? И мен ме касира Кокала една вечер.
Последна промяна от Machoni на вт яну 27, 2009 6:10 pm, променено общо 1 път.
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от BEC »

И мен искаше да ми троши едни реци през галактика то кокал . Ама ше пускам кучето да си играе . :lol:
Последна промяна от BEC на вт яну 27, 2009 6:14 pm, променено общо 1 път.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

BEC написа:QUOTE (BEC @ Jan 27 2009, 19:09) И мен искаше да ми троши едни реци през галактика то кокал . Ама ше пускам кучето да си играе . :lol:
На него с мен му се играе, ма кво ще става, не знам :P Много палав :crazy_pilot:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jan 27 2009, 19:20) На него с мен му се играе, ма кво ще става, не знам :P Много палав :crazy_pilot:
мен повече на едно специфично кокалче ми мяза..... в нашия край му казваме ЯДЕЦ ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от BEC »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jan 27 2009, 19:20) На него с мен му се играе, ма кво ще става, не знам :P Много палав :crazy_pilot:

Аз зная резултата, ама после го сложи и ние да има за какво да спамим че нещо умре спама . :p140:
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Па кое му е интересното на тия битки . :P Мултито ми друг път да не съм чул такива своеволия .Само финални битки уважавам . Касата си е каса - няма се научи .Ама ха. Не правете друг път така ще вземе ви накажат . Ххахахахах

Приятна игра на всички . рунда ще си го направим интересен - ако не ни го развали .....
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
squirrel
Редник (Private)
Регистриран: пет дек 05, 2008 8:04 pm
Контакти:

Мнение от squirrel »

Значи неискам да прозвучи гадно , но само аз ли съм на мнението , че битките не са особено добри имайки предвид точките на двамата замесени в битката играчи.. на 130к точки 1000 кръста.. си е унизително ако питате мен , а за защитника да не говорим щом мойте %ти са по-добри , не съм даже на 1/10 от точките му след като го удариха..
(Това не е проява на неуважение или присмиване.Просто лично мнение)
Бързо възтановяване на защитника. И ако може да дам личен съвет макар , че не съм доказан играч или нешо от сорта.. стройте флот.. не мини или защита.. , защото после ще съжелявате.. :) мерси че си изгубихте времето докато четохте този коментар
Приятна игра.
Последна промяна от squirrel на вт яну 27, 2009 6:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jan 27 2009, 19:34) Па кое му е интересното на тия битки . :P Мултито ми друг път да не съм чул такива своеволия .Само финални битки уважавам . Касата си е каса - няма се научи .Ама ха. Не правете друг път така ще вземе ви накажат . Ххахахахах

Приятна игра на всички . рунда ще си го направим интересен - ако не ни го развали .....

Друго е като немаш права нали :) Админа ти е крив нема начин :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

squirrel написа:Цитат(squirrel @ Jan 27 2009, 19:49) Значи неискам да прозвучи гадно , но само аз ли съм на мнението , че битките не са особено добри имайки предвид точките на двамата замесени в битката играчи.. на 130к точки 1000 кръста.. си е унизително ако питате мен , а за защитника да не говорим щом мойте %ти са по-добри , не съм даже на 1/10 от точките му след като го удариха..
(Това не е проява на неуважение или присмиване.Просто лично мнение)
Бързо възтановяване на защитника. И ако може да дам личен съвет макар , че не съм доказан играч или нешо от сорта.. стройте флот.. не мини или защита.. , защото после ще съжелявате.. :) мерси че си изгубихте времето докато четохте този коментар
Приятна игра.
Ми направи ти 130к точки за няма и месец да те видим дали ще имаш повече флот.
Последна промяна от RoYaL на вт яну 27, 2009 7:02 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”