Флоти

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

категорично съм против :) инъче къде отива интригата ??? дали ще си върне някой флотата и няма да можеш да го посрещнеш,дали ще върнеш някой флота и ще контраатакуваш някой :) има 1000 причини заради които меню флоти трябва да си остане както си е сега :) верно и на мен ми се е случвало да правя гршки и да връщам не тази флота която трябва :) но ако сме по внимателни мисля че няма да имаме проблеми :)
аз имам друго предложение :) да може да се пуска стациониране на празни кординати :) демек да може да се пуска колонизатора и флотата на веднъж без да чакаш :) и тук примерно при малка обърквация флотата ти може да отиде в небитието :) но според мен доста ще се ускори играта :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 21 2009, 17:47) Да, кофти, ама е прав.

П.П.: Скорпа имам предвид. Като се замисля преди време (дали не беше и по-добре) пък и координатите сами трябваше да ги въвеждаме при изпращане на полет. Е тогава кви изцепки ставаха пък... не че сега не се облажваме с по някой друг заблуден транспорт (щот тиквеника е забравил, че ти е запаметил твойте координати за изпращане на мисия), ама кат да е. :)
Това още става. Днес си разбих сейвъна на една планета по тоя начин :) Имате право да ми се посмеете :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 21 2009, 16:58) Това още става. Днес си разбих сейвъна на една планета по тоя начин :) Имате право да ми се посмеете :D

е то така не е интересно дай доклада,илиии аз до го дам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Jan 21 2009, 17:59) е то така не е интересно дай доклада,илиии аз до го дам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Е, както го каза, все едно съм се разбил в теб. Халал да му е на дантерс. :) Ама не говорихме за това в тая тема, май?!

По темата, да не съм капо: И аз съм против тоя алерт за връщанетоан флотата. Заради лаг на сървъра не може да върнеш грешен стац. Проблема в 99,9% от случаите е в задклавиатурното устройство. Нека има поне малко тръпка. И без това играем тетрис в момента, нека не е тетрис само с КУБЧЕТА.
Последна промяна от RoYaL на ср яну 21, 2009 5:13 pm, променено общо 1 път.

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jan 21 2009, 18:54) демек да може да се пуска колонизатора и флотата на веднъж без да чакаш :) и тук примерно при малка обърквация флотата ти може да отиде в небитието :) но според мен доста ще се ускори играта :)
Преди беше така, но решиха, че е по-разумно да го оправят явно. Аз пък досега не съм правил грешки с връщането на флоти. Може би щото обикновено заспивам преди да дочакам флотата или нещо от сорта... но пак се брои. Другата причина, по която не трябва да се прави, е, че ще озори Рояла. Я си представете к'во е да се мъчиш да бъгваш като хората, да пускаш флоти, да връщаш, ами па админите да ти турат и потвърждение да трябва да даваш? Шегувам се, то отдавна не става така, макар че някои хора като Цъф са упорити и още хранят надежди :) .

П.П.: Роялски, то ако на тебе трябва да ти се смея, какво остава за мен, дето ме знаеш, че като играя във вселена с 8 планети и ускорено развитие (то май само една вселена е така...), и направя 36-37 часа зад монитора, на другия ден половината от сейвъните на колониите ми не кацат обратно... въпреки че съм си правил сейвъна по мои планети само :) . Нормално, който гений го измисли с тия 8 планети, него трябва да виним, не нас си. На крив гаус... знаеш нататък :) .

Проблемите в БФ винаги са били най-често в задклавиатурното устройство. Я на един, я на друг, я на програмиста... :P
Последна промяна от LoaD на ср яну 21, 2009 5:21 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jan 21 2009, 18:02) Е, както го каза, все едно съм се разбил в теб. Халал да му е на дантерс. :) Ама не говорихме за това в тая тема, май?!

По темата, дан е съм валад: И аз съм против тоя алерт за връщанетоан флотата. Заради лаг на сървъра не може да върнеш грешен стац. Проблема в 99,9% от случаите е в задклавиатурното устройство. Нека има поне малко тръпка. И без това играем тетрис в момента, нека не е тетрис само с КУБЧЕТА.
задклавиатурното устройство при лаг ще снима и ще пусне музика.... после искам гол да го изтанцуваш... ;)
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на ср яну 21, 2009 5:18 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Jan 21 2009, 18:13) задклавиатурното устройство при лаг ще снима и ще пусне музика.... после искам гол да го изтанцуваш... ;)
Дай сега на български :D

Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 21 2009, 18:17) Дай сега на български :D
Май ти каза, че нищо ... ама съвсем нищичко не разбираш от играта, а той знае всички магарии и бъгове :lol:
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Aз разбрах само че некой иска Рояла гол :c022: че и да танцува.. стриптийз сигурно се има предвид.

Иначе го пуснах в Гугъл транслатор на ауто детект, пак не ми преведе :P
Последна промяна от LoaD на ср яну 21, 2009 5:27 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 21 2009, 18:21) Aз разбрах само че некой иска Рояла гол :c022:
малко ли ти е :lol:
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”