Атаките са влезли в 1 секунда,100 бомбера не свалят сгради и доколкото помня Цуф е баннат перманентно,което значи ,че в момента играе с ацц: [ АЕРТОН ] Colony / Aqks (4 мин)/ .Така че нека Диос ми го отвори за атаки ,да види той кон боб яде ли.RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 23 2008, 11:13) Здрасти, буба.
Пратих ти 10 атаки с по 100 бомбера, с цел да ти съборя сгради.
Същото е, както ако имаш 10 знс и ги пратиш на 10 атаки по 1 (за играчите в 1ви и 2ри рунд на спийд, знаят че съм ги атакувал по този начин), тъй като шансът е по-голям.
Също такас ъм убеден, че като се прибраха, също имах 1000 бомбера, така че няма никакъв бъг.
Атаките се пращат в разлика 1 секунда чрез кликане на рефрешър и ентър (f5 + enter)
Финалната битка на Роял
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
- Контакти:
Да. Ще те помоля за следния експеримент.BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 11:22) Атаките са влезли в 1 секунда,100 бомбера не свалят сгради и доколкото помня Цуф е баннат перманентно,което значи ,че в момента играе с ацц: [ АЕРТОН ] Colony / Aqks (4 мин)/ .Така че нека Диос ми го отвори за атаки ,да види той кон боб яде ли.
Прати шпионаж по произволен играч, като напомпиш F5 и тръгнат няколко полета.
Виж във фолоти разликата - 1 сек между полетите.
Виж после новините - там са в една сек.
Но това далеч не значи, че е така.
Атаките са 10 с по 100 бомбера, и аз ИМАМ 1000 бомбера още предид а те атакувам. Това го знаят повечето, които са ме шпионирали. Можеш да видиш 700 от тези бройки в атаките ми срещу атомик.
Цъф играе с акаунт Аякс, да.
И 10х100 бомбера не свалят сгради, именно. Така, че не виждам проблема?.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Аз смятам ,че няма по достоен човек в момента от роял да вземи рунда в 2-ра . Всеки има недостатъци ,ама неговите едва ли са шмекериите ,.както гледате в 1-ва не е взел рунд, все пак говорим за човек а не за извънземен или бъгер
Нали говорим все пак за игра а гледам мине се мине малко време и се започва ония така ония тва па нали играем за кеф все пак а иди на всички весело прекарване на новогодишните празници
Нали говорим все пак за игра а гледам мине се мине малко време и се започва ония така ония тва па нали играем за кеф все пак а иди на всички весело прекарване на новогодишните празници
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
Мале някои хора вярно са пълни инвалиди относно всичко, което да направят с играта без да цъкнат линк-пращаш 1 атака и бързи ф5 и ентър и са в рамките на няколко сек зависи какъв е лага-щом влизат в 1 сек значи, че не е имало никакъв лаг-тоест глупостите за блокиране на сервера са жалки...при това не е успял, а е опит...то и атака по И може да кажеш, че е опит...Ако си търси причина да го накаже и е достатъчно ******* да не може да намери такава се случват подобни работи 
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Контакти:
Няма проблем което и говори ,че няма смисъл от тия атаки освен ако няма друг смисъл....RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Dec 23 2008, 11:24) Да. Ще те помоля за следния експеримент.
Прати шпионаж по произволен играч, като напомпиш F5 и тръгнат няколко полета.
Виж във фолоти разликата - 1 сек между полетите.
Виж после новините - там са в една сек.
Но това далеч не значи, че е така.
Атаките са 10 с по 100 бомбера, и аз ИМАМ 1000 бомбера още предид а те атакувам. Това го знаят повечето, които са ме шпионирали. Можеш да видиш 700 от тези бройки в атаките ми срещу атомик.
Цъф играе с акаунт Аякс, да.
И 10х100 бомбера не свалят сгради, именно. Така, че не виждам проблема?.
Чакайте, чакайте... вие знаете ли какво значи натоварване на сървъра? Как ще натовариш сървъра с 10-15 атаки, това да не е сървъра на някой мини-форум за тетрис фенове? Аз да спра да пращам атаки тогава, че туко-виж паднал сървъра заради мен, много крехък. Ако наистина е правил нещо такова (то има начини със заявки към сървъра ли как беше), то си е наказуемо, ама какво общо има с атаките това !? Спрете с тия психо-атаки на хаос, че съвсем се шашнах... мислех да играя лятото, то какво се оказа - играта още е супер бъгъва, двуят се флоти, падат сървъри като пратиш 10 атаки, не е нормално акаунти над 500к точки да имат 1000 бомбера... уат да фак?! 
Последна промяна от LoaD на вт дек 23, 2008 10:34 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Смисълът е следния.BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 11:27) Няма проблем което и говори ,че няма смисъл от тия атаки освен ако няма друг смисъл....,Как не ми се прибра сейва по-рано да останеш 1000 бомбера по-малко
![]()
Ако ти пратя 1000 бомбера, или бутам или не бутам, но ако пробвам втори и така до 10ти път ще ми отнеме цял ден.
Ако с 1вите 100 бомбера не бутна (шанса пак буташ или не буташ, няма средно положение, замисли се?!), ще бутна със вторите 100 да речем. Е, не бутнах с нито едни от тях, но си струваше да опитам.
Както казах с примера със ЗНС. Нека някой от големите играчи, който е защитавал тази теория, например каос да излезе тук ид а ти го каже. За да не излизам пред хората с безпочвени теории.
P.S.: Свилко, видях и 10те доклада - нито един не свали. От там знам, все пак са в моя акаунт, не в на комшията.
Последна промяна от RoYaL на вт дек 23, 2008 10:34 am, променено общо 1 път.
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Контакти:
Ти да мълчиш!Колко пъти ще натиснеш Ф5 за 1 секунда???Storm_Rider написа:QUOTE (Storm_Rider @ Dec 23 2008, 11:26) Мале някои хора вярно са пълни инвалиди относно всичко, което да направят с играта без да цъкнат линк-пращаш 1 атака и бързи ф5 и ентър и са в рамките на няколко сек зависи какъв е лага-щом влизат в 1 сек значи, че не е имало никакъв лаг-тоест глупостите за блокиране на сервера са жалки...при това не е успял, а е опит...то и атака по И може да кажеш, че е опит...Ако си търси причина да го накаже и е достатъчно ******* да не може да намери такава се случват подобни работи![]()
BulFleet
2008-12-23 04:00:55
Проведе се битка, в която сте взели участие.
Вижте доклада.
Вашата страна: Защитник
Изтриване
BulFleet
Вижте доклада.
Изтриване
BulFleet
Вижте доклада.
BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 11:30) Ти да мълчиш!Колко пъти ще натиснеш Ф5 за 1 секунда???
BulFleet
Вижте доклада.
Изтриване
BulFleet
Вижте доклада.
Изтриване
BulFleet
Вижте доклада.
Пробвай експеримента със шпионажите, плс.
Това, че атаки през 2-3 сек са се приравнили в една секунда значи единствено ис амо, че лага на сървъра не е бил повече от 1-2 секунди, тъй като ако имаше 5 минутен лаг да речем, в докладите щеше да показва 04:05.
И пак - пробвай това със шпионажите.
И виж от разговора ми с цъф, че имам няколко атаки в една сек.
Последна промяна от RoYaL на вт дек 23, 2008 10:37 am, променено общо 1 път.