MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Dec 20 2008, 09:48) оф боже ти толкова зле индивидче замалчи и недей да говориш некадърни измислици бил съм мишка а кво изкаш да съм бе някой като ме напада и аз да седа и да го гледам как ме рецка ли бе ламер бил съм в нап с целия топ с кой несъм се нападал бе само с зле и балака със сичко останало съм се нападал и това може да се потвърди от сички останали ясно ли ти е ела ми на нивото пак тогава ме коментирай
Ам и бил съм ти на нивото , освен да правиш сеивани на всеки 40м и да събираш рез за спаи друго не видях от теб, най вече като видя атака със знс и изпадна във дълбока депресия
Жалко е ,че не ми остана още време за игра знае ли се можеше и да успея да те бутна преди роял. Тонове газ изхабих по теб да те летя , на косъм ме избяга а ти вместо да събираш флотс да ме посрещнеш събираше за спаи за да може пак да си мешкеруваш и да влизаш на смс си там . Пречел съм му бил , и съм му крал и-тата само ,че нищо не видях от твоята заплаха . Аиди лека почивка , и по малко нерви дано успееш да забравиш играта ,че роял видели пак асс-ти пак същата участ те очаква, жалко ,че се водиш стар играч , а табаета на нуубовете не се го забравил, атака със 1 транс на всеки 5м
Да всички топаджии взеха да те летят щото гледаше филията ат 2 страни да ти е намаза ,пред всеки се мазнеше и говори ши против някой после говореше на друг за другиго и така и така се обърнаха всички против теб