jokeyfirst написа:Цитат(jokeyfirst @ Dec 11 2008, 08:35) Royal-че знаеме че това го можеш и дано за напред само това да можеш.
Защо не попита защо Kiki лети по Newromancer , при условие че играе конфи и половината и флот е от танкери. Аз ще ти кажа ако пипето ти не може да го асимилира . Той и летеше постоянно да клошари за по 50 - 60 К ресурс. Тя никого не е занулявала и играе за кеф
и да ни помага с рецовете. Е щом някой ти досажда и те буди ношно време е нормално да реагираш. Съжалявам че наказаха за дребни грешки хората които можеха да ти опонират, аз не мога защото тая игра не е всичко за мен. А що се отнася до уважението, не споменавай вече тази дума защото ти не знаеш значението и.
Всичко започна когато Балъка от вашиа съюз тогава все още не бяха създадени Вандалите реши да ми лети по жалката флота с мегатоните си въпреки че имах по-добър шпионаж от него,и влизах почти винаги на всеки изпратен смс.Тогава и аз реших че за да направя по-бързо бойна флота ще трябва да грабя от околните.Та да започнем с отговорите сега:
Аз мога да ти отговоря на въпросите, както и Кики може-сега искам да я питаш дали нещо ,което ще напиша тук не отговаря на
истината.Първо не ставаше дума за 50-60к ресурс а за повече.Имах по-голям шпионаж от нея и не виждам нищо нередно в това да я касирам при положение че сутрин и се събираше на планетата към 400-500к рес.Сигурно ти цял рунд никого не си обирал и никого не си занулявал.Второ че съм и досаждал-така е държеше малко флота на 4.179.1 която исках да ударя,но до удар така и не се стигна имаше няколко разминавания за секунди но не съм и изтрил нито една картинка.
След това започнаха наставленията от страна на Зле или Туглайф тук във форума-видиш ли ако не спреш да я нападаш може да ти се случи това онова тоест опита се да ми дава наклон на оная работа,от позицията на силата,което много ме издразни и му отговорих че неговата няма да стане.Тогава се почна колонизиране до планетите ми и то с цел не да ми хване флотата а с цел да ме трие,щом е така и аз започнах да си спайкам и даже го касирах няколко пъти-след което ми написа че било свършено с мене.Наложи се да разруша повечето си планети добре застроени със високи мини заради него.
А за събуждането през ноща тук си си малко смешен наистина, мисля че не си дорабрал нещата не аз тях а те мене ме събуждаха към
12-01 часа през ноща със смс-и както написах имах по-добър спай от тях аз нямаше как да ги будя дори и да исках.
И още нещо на Кикито съм и казвал че нямам голяма флота и тя реши да дойде до мене,не съм повтарям не съм и никога летял със дини по нея въпреки че имах диня много преди тя да докара такава на планетата до мене и вчера ми летя два пъти и то след като видя първия път че се опитахме да я засечем.За мене това нейно летене със дините също и летенето на Зле по планетата ми със дините и бомберите си е от чиста злоба.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]