[ANSR] RoYaL vs. [ALDAN] Kiki

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

tak
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 30, 2006 1:06 pm
Контакти:

Мнение от tak »

Svilko написа:Цитат(Svilko @ Dec 10 2008, 22:49) Хахах защо постоянно нападате хората. Ти за сделка не си ли чувал или си доста далеч от материала. Нищо повече не знам за битката и това което ще кажа си е мое лично мнение.. Ами ако Роял гони Нюромансъра и в това време Кики го лети със ЗНС докато е онлайн, защо пък да не даде оферта от както ти сам видя 87к БТ и да го остави малко на мира. Всяко нещо има минимум две гледни точки. Замисли се малко или още не си порастнал :)
Свилко не си бутай гъза там кадето пръста не ти влиза, ако не знаех нямаше да пиша за битката а колкото до Нюромансър с риск да се повторя ще кажа само че ако БФ е една голяма къща то Нюромансър е един мишок който живее в нея

GENERALISIMUS:Ей, tak ли си, щрак ли си, я по-леко с думите. Тук не ти е махалата, за да говориш като селяк.
Последна промяна от tak на ср дек 10, 2008 11:25 pm, променено общо 1 път.
Nirvana - All Apologies
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

seazar написа:Цитат(seazar @ Dec 11 2008, 00:08) Браво добре сте го избачкали тоя, нз къв ламер трябва да си, при положение че те засичат на косъм и после пак да литнеш...че и с 1 знс да те изтрият..ако беше рояла с 1 знс -съгласен съм.
Аз за битката поздравих който трябва, защото има какво да се гледа в нея още повече и начина на нейното провеждане :)
Но Цезаре не си много запознат този път просто този рунд във В2 нямаш разрешение за повече от 1 знс, може би това налага обстоятелствата :c022:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Dec 10 2008, 23:49) Първо да поздравя Рояла за битката една от многото които има.
А теб явно много те е яд на някого,давай излей си тука мъката пред нас,ще те изслушаме може и да си поцивриш малко
лошо няма.Със Рояла се познаваме от доста време засичали сме се във игра помагали сме си кой със каквото може.Този рунд уважих
желанието му че ще се нападаме и така и беше,той ми преследваше флотата а аз бягах но никога не сме спирали да си говорим
за играта и във играта и така той разбра че ме летят със дини,и ме помоли да засека времето за да се опита да хване Кики на връщане
аз какво трябваше да направя да го моля да не го прави ли, че защо защото заради няколко мои грабежа над нея и няколко неуспешни опити
да и хвана част от флота тя и нейната компания решиха да ме трият.Съжелявам но на грубата игра отговарям с груба игра.Както се и получи.
Хайде сега очаквам някой друг от къмпанито да се включи и да ме пооплюе малко.
Рояла е успял да я засече ,неприята битка за съюза . Но и твоито изтриване няма да зъкаснее
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Degrade написа:QUOTE (Degrade @ Dec 11 2008, 00:40) Аз за битката поздравих който трябва, защото има какво да се гледа в нея още повече и начина на нейното провеждане :)
Но Цезаре не си много запознат този път просто този рунд във В2 нямаш разрешение за повече от 1 знс, може би това налага обстоятелствата :c022:
Е то голям кеф начи там,ако е така и други рундове, чакайте ме там :) винаги съм твърдял че знс-то е за избиване на комплекси, когато не можеш да хванеш по-слабия ,а и така го ползват повечето играчи.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Въпреки че ми е неприятно трябва да поздравя роялчето сигурен съм че има 6+ по математика :)

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Dec 10 2008, 23:49) Хайде сега очаквам някой друг от къмпанито да се включи и да ме пооплюе малко.
Като член на "къмпанито" няма да те храня днеска,но те мислех за умно момче и добър играч (помня те от минал рунд),но този рунд ме разочарова :c022:
нормално е като крадеш някой той да реагира и да се задвижат нещата.Купил съм си знс за да го пускам да лети,а не за да ми го спайва рояла все пак :P незнам какво толкова се впечатли от мене все едно съм дошъл у вас да ти крада телевизора.Опитах се да ти напиша да не правиш кокошкарски истории,а да си играеш играта там,но ти си хитър и ме блокира,а сега аз съм бил лошия :)
съжалявам за спама няма да пиша повече,само да не ме споменават :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
devastator
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от devastator »

chaha написа:Цитат(chaha @ Dec 11 2008, 00:45) Рояла е успял да я засече ,неприята битка за съюза . Но и твоито изтриване няма да зъкаснее
Ванка ... Be afraid, be very, very afraid :p011:
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 10 2008, 21:08) Всичко започна когато Кики почна да лети по Нюромансър със звезди. С Нюромансър сме се засичали и преди, но аз го бях уведомил, че ще го дебна и така и правех, докато той не ми каза, че го летят със звезди. От ответната страна беше Кики, човек който много уважавам, но това е игра и няма как - трябва да се нападаме. Днес Кики пак литна по Нюромансър, аз пробвах да я засека на връщане - но се разминах с около минута - кофти сметки на Нюромансър. След като и се върна флотата, тя пак литна по него, само че този път времената бяха взети до секунда и със засечка на 3 секунди от кацането бе лишена от големи шансове да вдигне, макар че имаше някакви.

[ANSR] RoYaL vs. [ALDAN] Kiki
Royal-че знаеме че това го можеш и дано за напред само това да можеш.

Защо не попита защо Kiki лети по Newromancer , при условие че играе конфи и половината и флот е от танкери. Аз ще ти кажа ако пипето ти не може да го асимилира . Той и летеше постоянно да клошари за по 50 - 60 К ресурс. Тя никого не е занулявала и играе за кеф
и да ни помага с рецовете. Е щом някой ти досажда и те буди ношно време е нормално да реагираш. Съжалявам че наказаха за дребни грешки хората които можеха да ти опонират, аз не мога защото тая игра не е всичко за мен. А що се отнася до уважението, не споменавай вече тази дума защото ти не знаеш значението и.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Aз чак сега осъзнавам, че всъщност всичко ще е перфектно всички да си копаме спокойно, без да се бием (в стил Вселена 3, чак сега ги разбирам хората там :P ) и да цари мир и хармония във вселената. Даже може и платена полиция да се сложи... и ако на някой му звучи като майтап, в своя защита ще кажа, че пак ще бъде по-добре за играта, отколкото моментното ѝ състояние - "седи на 5к точки и отказвай всеки потенциален платежоспособен клиент".

Та така де, Роялски, продължавай... знаеш ми философията по тоя въпрос :P .
Последна промяна от LoaD на чет дек 11, 2008 8:04 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
the_predator

Мнение от the_predator »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Dec 11 2008, 01:49) Хайде сега очаквам някой друг от къмпанито да се включи и да ме пооплюе малко.

теб лично те имах за голям играч но вече ми стана ясно какъв си :X

мишки и страхливци такива сте целия ви съюз :X
Последна промяна от the_predator на чет дек 11, 2008 8:22 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

jokeyfirst написа:Цитат(jokeyfirst @ Dec 11 2008, 08:35) Royal-че знаеме че това го можеш и дано за напред само това да можеш.

Защо не попита защо Kiki лети по Newromancer , при условие че играе конфи и половината и флот е от танкери. Аз ще ти кажа ако пипето ти не може да го асимилира . Той и летеше постоянно да клошари за по 50 - 60 К ресурс. Тя никого не е занулявала и играе за кеф
и да ни помага с рецовете. Е щом някой ти досажда и те буди ношно време е нормално да реагираш. Съжалявам че наказаха за дребни грешки хората които можеха да ти опонират, аз не мога защото тая игра не е всичко за мен. А що се отнася до уважението, не споменавай вече тази дума защото ти не знаеш значението и.
Всичко започна когато Балъка от вашиа съюз тогава все още не бяха създадени Вандалите реши да ми лети по жалката флота с мегатоните си въпреки че имах по-добър шпионаж от него,и влизах почти винаги на всеки изпратен смс.Тогава и аз реших че за да направя по-бързо бойна флота ще трябва да грабя от околните.Та да започнем с отговорите сега:
Аз мога да ти отговоря на въпросите, както и Кики може-сега искам да я питаш дали нещо ,което ще напиша тук не отговаря на
истината.Първо не ставаше дума за 50-60к ресурс а за повече.Имах по-голям шпионаж от нея и не виждам нищо нередно в това да я касирам при положение че сутрин и се събираше на планетата към 400-500к рес.Сигурно ти цял рунд никого не си обирал и никого не си занулявал.Второ че съм и досаждал-така е държеше малко флота на 4.179.1 която исках да ударя,но до удар така и не се стигна имаше няколко разминавания за секунди но не съм и изтрил нито една картинка.
След това започнаха наставленията от страна на Зле или Туглайф тук във форума-видиш ли ако не спреш да я нападаш може да ти се случи това онова тоест опита се да ми дава наклон на оная работа,от позицията на силата,което много ме издразни и му отговорих че неговата няма да стане.Тогава се почна колонизиране до планетите ми и то с цел не да ми хване флотата а с цел да ме трие,щом е така и аз започнах да си спайкам и даже го касирах няколко пъти-след което ми написа че било свършено с мене.Наложи се да разруша повечето си планети добре застроени със високи мини заради него.
А за събуждането през ноща тук си си малко смешен наистина, мисля че не си дорабрал нещата не аз тях а те мене ме събуждаха към
12-01 часа през ноща със смс-и както написах имах по-добър спай от тях аз нямаше как да ги будя дори и да исках.
И още нещо на Кикито съм и казвал че нямам голяма флота и тя реши да дойде до мене,не съм повтарям не съм и никога летял със дини по нея въпреки че имах диня много преди тя да докара такава на планетата до мене и вчера ми летя два пъти и то след като видя първия път че се опитахме да я засечем.За мене това нейно летене със дините също и летенето на Зле по планетата ми със дините и бомберите си е от чиста злоба.
Последна промяна от Newromancer на чет дек 11, 2008 9:31 am, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”