Търся съвети :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

Значи остана само дъното да е проблем, логично - щом всичко останало сте минали. Навремето, когато компютрите бяха (относително) прости, някой по-опитен можеше да тества и навърже, запои или поправи дънна платка.
В момента тия платки са многослойни, миниатюрни, нагъчкани, и всякакво бърникане с поялника има огромен риск от тотално скапване. Затова и никой не го прави. В който и сервиз да идеш, като им разкажеш историята, ще кажат, примерно - да, дъното е проблем - смени го. Ако дъното не е гаранционно, няма да тръгнат да го поправят или подменят.
Все пак, преди да тръгнеш да купуваш ново, нека в сервиз да качат всичките ти останали компоненти на друго дъно и да видят как ще се държи.
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

На времето, на стария правеше такива грандиозни проблеми (синьото екранче), които денонощно ни караха да си блъскаме главите, да изтрием всичко, да разглобим компютъра на съставните му части и да се чудим от къде анджък идва проблема - софтуерен или хардуерен...?! :dizzy:
Е... оказа се, че на дъното трябвало да се смени една батерийка - с образа на монета... :lol:

gajet_killer, моят най-сърдечен съвет е купи си нова батерийка на дъното ( и в часовникарски магазин ги има ), не се впускай в някакви сервизни приключения... :) Ама аз съм жена, така че не ме слушай...! :lol:
Последна промяна от misterya на ср ное 26, 2008 12:25 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”