[VinkeL]Fozi vs [Purgatory]mati155

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Изказванията ми са съвсем точни, това че ти ги интерпретираш по глупав начин е проблем, който не ме засяга :) Плюс това, ако говорим за каси, съм сигурен, че ти имаш какво да кажеш.Преди бях видял много готино стихче, май Пипоне го беше сложил :)
ЦитатАко от каса се нуждаеш ти,
към съюз United се обърни.[/quote]

Поздрави ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
LISA
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 24, 2005 3:01 pm
Контакти:

Мнение от LISA »

Се си мисля че някой трябваше да подаде ръка на новите играчи за да тръгнат от някъде,но именно заради изказвания като твоето вече не е така и няма да бъде

ПС.. Важното е че всички под 60 к са ламери и не заслужават нищо друго освен презрение... а относно мен никога не съм бил каса и не възнамерявам да бъда другите си носят отговорността самосиндикално !!! от тук нататък на лично ако искаш да си почешаш рачичките още

Поздрави :k045:
Последна промяна от LISA на съб ное 15, 2008 7:33 pm, променено общо 1 път.
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да МЪЛЧАТ

[i][b][color=#FFFFFF]UniteD Team ForeveR[/color][/b][/i]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Перфектно изпълнение :bravo:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Mr. xstasy
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 27, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от Mr. xstasy »

..гледам битката и си представям Мати как псува за открадната газ - кръстовете сигурно ги е възстановил още същият ден ;)
Направо услуга сте му направили, като е паднал във флота - на хоризонта са се появили нови риби ;)
Не искам да омаловажавам заслугата на нападателя! Чудна битка!
Някой трябва да поеме политическата отговорност!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”