ИЗВИНЕНИЕ КЪМ ИГРАЧИТЕ НА ВСЕЛЕНА 3

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Опре ли работата само до решение на админа, нещата стават адски субективни......
Последна промяна от skorpionbg на пон ное 03, 2008 10:38 pm, променено общо 1 път.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Nov 3 2008, 23:34) Опре ли работата само до решение на админа, нещата стават адски субективни......
не че нещо, ама (и аз като една ваша приятелка с табелка да се заяда :c022: ) - ти по себе си ли съдиш? (май станах с д***-то нагоре :) ) - ха, добро първо спийдърско утро ;)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Съдя по това, че всеки човек вижда нещата по свой си начин, вярното за мен ще е грешно за друг... за това и се доверявам повече на цифрите, отколкото на личната си преценка. И ако се зачетеш малко по-добре в написаното от мен по-горе, ще видиш едно "само", което е доста показателно и придава определен смисъл....

П.С. лудо, заяжданията с мен не дават добри резултати...вервай ми ;)
Ludetina

Мнение от Ludetina »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Nov 4 2008, 07:24) П.С. лудо, заяжданията с мен не дават добри резултати...вервай ми ;)
и аз това казвам де - цифрите и скриптовете ми говорят :a013:

Скорп, що мислиш си лепнах тоя ник - нейм? ;) - луда съм и в двата смисъла, ама не ми дреми :crazy_pilot: - ако ще ме пращаш да почивам - гледай на е на някое зелено, морско, приказно място ;) (може и без хотел 10 звезди - и на 5-6 ще съм доволна :) )
Последна промяна от Ludetina на вт ное 04, 2008 6:34 am, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Почивките са крайна мярка....и са само за избрани ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”