Има ли търговци във 2-ра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Oct 15 2008, 07:02) Явно си нямате на идея какво може да се направи само от търговия :p140: ..... чудно ми е защо не се е появил във Втора един сериозен търговец :a014:

П.С. Лудо, обясни на л.с. за какво иде реч...
щото Лудата реши да го играе конфе :c022: ... затова, Скорпи ... кака винаги е играла нокс - търговец - базова ... ама сега реши да разнообрази и глей кво се получи ... пф. ...
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

nCuXaPaa написа:Цитат(nCuXaPaa @ Oct 15 2008, 01:42) да бееее няма 1 търговец на базова дето да дава кораби ....ако има да драсне лс в играта :D
ахах щом има кой да ги купува на 10-20% що да продаваме на базова? :)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Липсвам ли ви, липсвам ли ви :) .Както каза Скорпи по горе, и понятие си нямате какво може да направи един търговец продаващ на базова.Нях нях.Hi show the pain on the other univerese :) .

P.S - Лудо мари, шефа ша ти набий канчето в 1 ва.Пак играеш неориентирано с неориентирани раси :) .
Последна промяна от niki_god на ср окт 15, 2008 6:15 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Вие си се оправяйте! Аз съм наложил монопол в моя съюз и там се строи за мен :) Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, на базова (ама беше излишно да го казвам ;) )
Потребителски аватар
StreetBoy
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 19, 2006 5:38 pm
Контакти:

Мнение от StreetBoy »

Ехх и аз търса търговец на базова,но май няма :c022:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=425255][/url]
charovna

Мнение от charovna »

Ми що чакате на търговците, бре? Я дигайте корабо- и почвайте. Не щете, пазите се, искате да седите на малко точки и само да млатите? Е то така не винаги става :crazy_pilot:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Oct 15 2008, 07:02) Явно си нямате на идея какво може да се направи само от търговия :p140: .....
Айде, айде, всички видяхме как Рояла задминава ацц на 2 милиона точки само с търговия, така че... може би просто е от мързел цялата работа :) .

П.С.: Подкрепям Чаровна - правете тертети, изненадващо, но още имало такова нещо в менюто :) .
Последна промяна от LoaD на ср окт 15, 2008 10:46 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 15 2008, 13:54) Айде, айде, всички видяхме как Рояла задминава ацц на 2 милиона точки само с търговия, така че... може би просто е от мързел цялата работа :) .

П.С.: Подкрепям Чаровна - правете тертети, изненадващо, но още имало такова нещо в менюто :) .

Правя бре , даже на 4 планети имам такова нещо . Въпроса е за момента, когато ти потрябва флота ;)
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 15 2008, 09:23) P.S - Лудо мари, шефа ша ти набий канчето в 1 ва.Пак играеш неориентирано с неориентирани раси :) .
бе, мани, шефи, ама тая раса детенце я определи :dizzy: ... аз сефте я виждам ...
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Аз продавам кораби на базова ... На хора от съюза си :)
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”