JackDaniels vs jadai.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Джак крои да му бута планетите, Джадая крои да взима рунда. С по-малко думи казано - и двамата си вършат работата добре, но иначе има достатъчно талантливи и професионални форумни летци, които могат доста приказки да ти разкажат по въпроса. Почакай някой и друг час, и пак погледни темата
.
Keep space clean, it's not yours.
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
-
skorpionbg
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
-
gajet_killer
Малеее, пак ли бре?
Това се превърна в епичен сблъсък, баси
Годината е 1905-та, мястото - Манджурия, тогава малка Япония се опълчва на на великата Руска имаприя, като общо взето прави доста "пакости" (ако мога така да кажа) на тогавашна Русия, жертвите са много!
Годината е 2008-ма, мястото - космичското оналйн пространство! Владенията на императора Джадай биват подложени на сериозен риск от един малък и храбър юнак!
ЦЪК
Годината е 2008-ма, мястото - космичското оналйн пространство! Владенията на императора Джадай биват подложени на сериозен риск от един малък и храбър юнак!
ЦЪК
-
skorpionbg
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Oct 6 2008, 18:48) Без да си натрапвам мнието, още в 1ви клас се отличавах по ръст и тежест от останалите. А на всичкото отгоре съм известен и с благия си нрав и кротък поглед.
И аз това искам да попитам? Няма ли толко кой да му ореже крилцата?![]()
и после размера - нямал значение.....
п.п.
подчертал съм си определени откровения
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]