В какъв свят живеем...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
the_predator

Мнение от the_predator »

Ами аз тоя компютър да взема да го хвърля през терасата :dizzy: за щастие на лаптопа само фотошопа ми е нелегален :a055:

п.п. Туй ако стане край виртуалния свят ще потъне мн :( Ще тря скитаме цял тен по улиците :dizzy: а е неискам и да си помислям какво ще е !
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

Само се чудя колко години ще минат докато разберат, че съм ънинсталирал спай-софтеъра от компа
Ами тая програмка 100 % ще праща няква информация на определен период от време. Като спрат да я получават... Хич няма да са години.

globe написа:QUOTE(globe @ Sep 17 2008, 11:02) Протест кога ще има !? И къде по-точно :) :) ))

Протест ще има на 11 октомври, тръгва се от НДК...
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
the_predator

Мнение от the_predator »

delta_squadron написа:Цитат(delta_squadron @ Sep 17 2008, 11:16) Протест ще има на 11 октомври, тръгва се от НДК...

Ако имам възможност и аз ще ида задължително :p086: :a106: :p020:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

delta_squadron написа:Цитат(delta_squadron @ Sep 17 2008, 11:16) Ами тая програмка 100 % ще праща няква информация на определен период от време. Като спрат да я получават... Хич няма да са години.

То пак един протест ще е :)
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Абе като почне да им се разваля джаджата през ден ше се усетят те ,че не са нацелили човека на който да слагат подобни магийки.А има и варези,тях как ще ги спрат много ми е интересно като не ползват п2п мрежата.Ще резнат Рапидшер,Мегаъплоуд и ФайлФактори ли?
Тия не се ли усетиха ,че се опитват да се борят срещу технически по грамотни от тях хора.Вратички бол.
Все едно да се бориш със 10-главата ламя.Ти отсечеш 1-те поникнат 2.
Последна промяна от EvilForce на ср сеп 17, 2008 9:01 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Нищичко нема ти казвам повече! :s082:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

delta_squadron написа:Цитат(delta_squadron @ Sep 17 2008, 11:16) Ами тая програмка 100 % ще праща няква информация на определен период от време. Като спрат да я получават... Хич няма да са години.

Сигурен съм, че ще се намери някой да я кракне. Пък и точно от моя РС се интересуват, че ще дебнат кога ще спре да дава информация :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

ЗмеяСпас написа:QUOTE(ЗмеяСпас @ Sep 17 2008, 11:59) Искам като отидеш на кръчма да се наядеш и да се напиеш до насита и най-накрая да откажеш да си платиш сметката.

За какво точно ще протестираш че не схванах?
Ще протестирам срещу това, че ми отнемат правото да бъда информиран. Аз ползвам тая информация за себе си. Не я продавам! Не съм престъпник...Примера ти е крайно неподходящ. Все едно управителя на заведението да забрани на мой приятел да ми даде да му пробвам от пържолата.
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”